Healthvision Beoordelingen

Healthvision

Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Een thema dat niet meer weg te denken is uit de huidige samenleving. Je fit en gezond voelen, vindt iedereen belangrijk.

Goede voeding, regelmatig bewegen en genoeg drinken, we horen en lezen het overal. Maar de kracht van warmte wordt vaak onderschat. Warmte heeft een zeer positieve invloed op uw gezondheid en het bevordert uw welzijn. Healthvision is expert op het gebied van warmte.

Of het nu is om te ontspannen, ter verlichting van pijn, of simpelweg om u fitter te voelen: Healthvision biedt het allemaal. Zo hebben we een Finse sauna voor een heerlijke ontspanning en een full-spectrum infrarood sauna ter verlichting van spier- en gewrichtspijnen.

De sauna’s van Healthvision worden daarnaast gebouwd van de beste houtsoorten, zodat wij altijd een zeer goede kwaliteit kunnen waarborgen. We hebben daarom onderzocht welke houtsoort voor welk type sauna het beste gebruikt kan worden.

Zo hebben we een lijn ontwikkeld die al het goede combineert dat onze wereld te bieden heeft: de kracht van warmte, in combinatie met de beste materialen.


Lees meer over Healthvision >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Healthvision gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > Healthvision > Beoordelingen

Print