Magnetisch geremde roeitrainers

Wil je afvallen, je gezondheid of conditie verbeteren, of misschien moet je wel revalideren? Dan kan je met een magnetisch geremde roeitrainer bijna al je spieren aanspreken. Ze zijn stil en compact wat ze perfect voor thuisgebruik maakt. Ga voor een roeitrainer met display om je trainingsdata, zoals verbrande calorieën en afgelegde afstand, bij te houden. Zo kan je nóg efficiënter trainen. Met een roeimachine behaal je zeker al je gestelde doelen.

Lees verder

Magnetisch geremd
Sorteren

     

Finnlo roeitrainer Aquon Evolution Finnlo roeitrainer Aquon Evolution (F3705)

De Finnlo roeitrainer Aquon Evolution is de opvolger van de succesvolle Aquon XTR II. Haal het fantastische, natuurgetrouwe gevoel van uw favoriete roeier op de sportschool naar uw huis met de Finnlo Aquon Evolution. Deze mooi vormgegeven luchtroeier van Finnlo biedt u alles wat u van een roeiapparaat verwacht, tegen een zeer gunstige prijs.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.499,-

 (incl. BTW)

Tunturi roeitrainer Platinum Pro Air Rower 17PTRW2000 Tunturi roeitrainer Platinum Pro Air Rower 17PTRW2000 (17PTRW2000)

Het beste van twee werelden gecombineerd in de Tunturi roeitrainer Platinum Pro Air Rower 17PTRW2000. De roeier werkt tegelijk op wind weerstand en op magnetische weerstand. De windweerstand zorgt voor de natuurlijke roeibeweging en met de magneetweerstand is het mogelijk diverse leuke programma's te roeien. Het eeuwige dilemma is hiermee opgelost. - de weerstand is verstelbaar op het handvat
- LCD display met diverse trainingen
- 12 weerstand niveau
- ingebouwde hartslagontvanger
- opklapbaar
- transportwielen
- 165 kg gebruikersgewicht  

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.679,-

 (incl. BTW)

Tunturi Roeitrainer Competence R20 4% Korting Tunturi Roeitrainer Competence R20 (21TRW20000)

De Tunturi Roeitrainer Competence R20 is het instapmodel uit de nieuwe lijn van Tunturi cardio toestellen. De manuele bediening is ideaal voor diegene die alleen willen roeien en niet geinteresserd zijn in een display met vele trainingsmogelijkheden. Deze compacte roeitrainer is geruisloos en de weerstand is eenvoudig instelbaar. Als de roeier opgeklapt is neemt deze weinig ruimte in.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€448,95

€429,95

  Je bespaart €19,- (incl. BTW)

Inspire cross roeitrainer CR2.5x 16% Korting Inspire cross roeitrainer CR2.5x (F3603)

De Revolutionaire Inspire cross roeitrainer CR2.5x is een must in uw eigen thuisgym. Door het gebruik van de CR2.5x spant u spieren aan die u bij een normale training op een roeitrainer niet aanspreekt. Bij een normale roeitrainer maakt u alleen de pull beweging, door beide kanten op weerstand te bieden traint u met de Inspire Cross roeitrainer ook de voorkant van uw lichaam. Iedere beweging kost kracht, met de pull traint u onder andere uw rug, biceps en been spieren. Met de push beweging traint u borst, schouders, kuiten en triceps. Doe nu een uitdagende HIIT training op de CR2.5x roeitrainer! Het toestel is wel voorzien van het vernieuwde console dat bovendien compatibel is met de app van Finnlo.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.999,-

€2.499,-

  Je bespaart €500,- (incl. BTW)

Toorx RWX-500 roeitrainer Toorx RWX-500 roeitrainer (RWX-500)

De Toorx RWX-500 roeitrainer neemt weinig ruimte in beslag omdat deze in te klappen is. Doordat de roeitrainer voorzien is van een magnetisch remsysteem kunt u kiezen uit 16 verschillende weerstanden. U kunt doormiddel van de (optionele) hartslagband kunt u draadloos trainen op basis van uw hartslag. Deze roeitrainer heeft de mogelijkheid om 4 verschillende gebruikers in te stellen. Let op: om uw hartslag te meten heeft u de optionele borstband nodig.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€769,-

 (incl. BTW)

Schwinn roeitrainer Schwinn roeitrainer (100767)

De Schwinn roeitrainer is een roeitrainer met de kwaliteit die u van Schwinn gewend bent. De roeitrainer is voor elke gebruiker geschikt door het oversized stalen frame, de verstelbare voetplaten en het grote LCD scherm. Doordat de roeitrainer in te klappen is, is deze zeer gemakkelijk op te bergen en neemt deze maar weinig plaats in beslag. De roeitrainer is voorzien van een grote zitting die erg comfortabel zit en zorgt voor een goede houding tijdens uw trainingen. Met de weerstand knop kunt u de weerstand verhogen voor een extra uitdaging tijdens uw trainingen.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd
€799,-

 (incl. BTW)

Sole Fitness Roeitrainer SR500 Uitverkoop Sole Fitness Roeitrainer SR500 (SR500)

Met de Sole Fitness roeitrainer SR500 kunt u met hoge intensiteit trainen in het comfort van uw eigen huis. Deze roeitrainer beschikt over de exclusieve weerstandsinstelling op het stuur. U raakt makkelijker in vorm door een ultra soepele magnetische en lucht weerstand beweging om u het gevoel te geven alsof u echt op het water zit. Deze kwalitatief hoogwaardige machine is voorzien van een lange aluminium rail die geschikt is voor meerdere gebruikers van verschillende hoogtes. Gebruikers kunnen de roeitrainer flexibel gebruiken doordat deze makkelijk op te bergen of te verplaatsen is.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.489,-

€1.289,-

  Je bespaart €200,- (incl. BTW)

Spirit Fitness roeitrainer CRW800 20% Korting Spirit Fitness roeitrainer CRW800 (CRW800)

De Spirit Fitness roeitrainer CRW800 combineert een betrouwbaar ontwerp met hoogwaardige functies. Van het gemak van de 51 cm framehoogte en het inklapbare opbergontwerp tot de gecombineerde lucht/magnetische weerstand en de afstandsbediening van de handgrepen, de CRW800 zal zeker indruk maken. De roeitrainer gebruiksvriendelijk en geeft u de mogelijkheid om een full-body workout uit te voeren. De ingebouwde generator maakt het mogelijk de roeier bijna overal te plaatsen omdat u geen stekker nodig heeft!

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.389,-

€1.109,-

  Je bespaart €280,- (incl. BTW)

Kettler Regatta 300 roeitrainer Kettler Regatta 300 roeitrainer (RO1030-100)

Met de Kettler Regatta 300 roeitrainer heeft u de voordelen van een professionele roeier binnen handbereik. Er is bijvoorbeeld goed gekeken naar de optimale zithoogte om het comfort met opstappen te vergroten en hierdoor is deze roeitrainer voor oudere mensen ook toegangkelijk. De roeitrainer is door de extra lange rails ook geschikt voor mensen met een lengte van 2 meter. De Duo Rail staaf van aluminium zorgt voor een stabiele houvast van het Kettler apparaat en tegelijkertijd voor een vloeiend bewegingsverloop. Voor exta comfort is de roeitrainer voorzien van ergonomische roeihandvatten. De Regatta 300 is uw professionele roeimachine voor vele buitengewone eisen!

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.299,-

 (incl. BTW)

Evocardio roeitrainer Renegade airrower classic ARC100 10% Korting Evocardio roeitrainer Renegade airrower classic ARC100 (ARC100)

De Evocardio roeitrainer Renegade airrower classic ARC100 is een van de beste cardio toestellen waarmee u uw lichaam kunt trainen. De roeitrainer vraagt aan zowel uw onder- als bovenlichaam een gelijke inspanning. Daarnaast heeft u met een roeitrainer het voordeel dat u uw knie- en enkelgewricht kunt trainen zonder impact. Hierdoor kunt u veilig en toch efficiënt trainen. Deze punten maken de Air Rower Classic uitermate geschikt voor revalidatie en full body workout.

Gratis levering: 2-5 werkdagen

€1.689,-

€1.519,-

  Je bespaart €170,- (incl. BTW)

Evocardio roeitrainer Renegade airrower pro ARP100 10% Korting Evocardio roeitrainer Renegade airrower pro ARP100 (ARP100)

De Evocardio roeitrainer Renegade airrower pro ARP100 is een zeer stevige roeitrainer die intensief te belasten is. Deze roeitrainer maakt gebruik van een combinatie lucht- en magnetische weerstand. De luchtweerstand is progressief, wat er voor zorgt dat de tegenkracht hoger wordt zodra u sneller de roei beweging maakt. De magnetische weerstand is door uzelf in te stellen. Een luchtweerstand roeitrainer met ongeëvenaarde kwaliteit!

Gratis levering: 2-5 werkdagen

€1.749,-

€1.569,-

  Je bespaart €180,- (incl. BTW)

Matrix roeitrainer Matrix roeitrainer (100892)

De Matrix roeitrainer heeft een lange - verstevigde - handgreep met een beschermlaag, om zowel grote als kleine gebruikers comfortabel te laten roeien. De roeitrainer neemt weinig plaats in en is verticaal op te bergen. Zelfs de intense trainingssessies zijn door de ergonomische zitting comfortabel. Met de sneltoetsen kunt u eenvoudig een programma kiezen voor sprinten, afstand roeien en intervaltrainingsprogramma's met hoge intensiteit. Deze roeitrainer is zeer geschikt voor zowel beginners als ervaren roeiers door het gebruik van het vliegwiel met 10 precieze magnetische weerstandsinstellingen. De ingebouwde wielen zorgen ervoor dat u het toestel gemakkelijk kunt verplaatsen. De gespen op de hielbanden zijn snel los te maken, waardoor u als gebruiker direct en snel van het toestel af kunt stappen.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€2.999,-

 (incl. BTW)

Horizon Oxford 6 Roeitrainer 11% Korting Horizon Oxford 6 Roeitrainer (HAR0011-02DE)

Train uw gehele lichaam en verbeter uw conditie met de Horizon Oxford 6 roeitrainer. Dankzij de extra lange rail kunt u roeibewegingen van maar liefst 96,5 cm maken. Zo zal iedere bewegingen op een natuurlijke manier verlopen. Zo worden uw gewrichten minimaal belast en zullen blessures uitblijven. Tevens is de roeitrainer gemaakt van staal met een aluminium rail, waardoor deze ook met intensieve trainingen stabiel blijft staan.

Gratis levering: 2-5 werkdagen

€1.299,-

€1.149,-

  Je bespaart €150,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Air Rower Pro 10% Korting LifeMaxx Crossmaxx Air Rower Pro (LMX1752)

De LifeMaxx Crossmaxx Air Rower Pro is de ideale en innovatieve heavy duty roeier voor elke HIIT en conditionele training. Het grote, duidelijke LCD console biedt 8 verschillende workouts en kan versteld worden in 8 verschillende weerstand niveaus. De Air Rower PRO met super steel fan biedt een combinatie van luchtweerstand en magnetische weerstand. De training met de Lifemaxx Crossmaxx Air Rower PRO is comfortabel en ergonomisch.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.495,-

€1.345,-

  Je bespaart €150,- (incl. BTW)

Wat is een magnetisch geremde roeitrainer?

Een magnetisch geremde roeitrainer is een type roeitrainer dat gebruik maakt van magneten om weerstand te creëren. Een magneet wordt hierbij dichter bij of verder weg van het vliegwiel verplaatst om zo de weerstand te verhogen of juist te verlagen. Dit is anders dan lucht- of waterweerstandsroeiers, die weerstand creëren door lucht- of water.

Waarom kiezen voor training middels een magnetisch geremde roeitrainer?

Het kiezen voor workouts met een magnetisch geremde roeitrainer kent verschillende voordelen.

 • Ze zijn stil: Het grootste voordeel is dat dit type roeitrainers erg stil is, dit in tegenstelling tot wind- en watergeremde roeiers (waar wind of water verplaatst wordt). Door dat ze een stuk stiller zijn brengt dit groter comfort tijdens je workouts en is bovendien ook erg fijn als je bijvoorbeeld in een appartement woont of als er andere mensen in huis zijn die je niet wilt storen.
 • Consistente weerstand: Doordat de weerstand middels magneten opgewerkt wordt heb je altijd een consistente weerstand. Hierdoor kan je een efficiëntere roeibeweging ontwikkelen en het wordt ook vaak als comfortabeler ervaren.
 • Gemakkelijk verstelbare weerstand: De weerstand van magnetisch geremde roeiers kan je gemakkelijk aanpassen, vaak kan dit middels ene draaiknop of via het display.
 • Gemakkelijk (laag) in onderhoud: Over het algemeen hebben magnetische roeimachines minder onderhoud nodig. Bij waterroeiers moet je regelmatig chloortabletten gebruiken en bij luchtroeiers dient soms het luchtfilter vervangen te worden.
 • Compact design: Veel magnetische roeiers zijn relatief compact ontworpen vooral de uitvoeringen voor thuisgebruik. Soms kunnen ze ook opgeklapt worden waardoor ze nog beter opgeborgen kunnen worden. (Ideaal als je beperkte ruimte hebt).
 • Low-impact trainen: Roeien is een low-impact workout, dit betekent dat het fijner en vriendelijke is voor je gewrichten. Mocht je moeten herstellen van een blessure of gewrichtsproblemen hebben dan kan dit comfortabeler voor je zijn. (vraag wel altijd eerst aan je fysiotherapeut of arts of je mag / kan roeien).

Wil je het échte gevoel want roeien op water ervaren dan is een magnetische geremde roeier minder geschikt voor die ervaring. Voor de op water roeien ervaring kan je het beste gaan voor een water geremde roeimachine. Verder zijn de magnetische geremde roeiers zeer fijne apparaten.

Waarop moet je letten bij het kopen van een magnetisch geremde roeier?

Bij het uitzoeken van je nieuwe magnetisch geremde roeitrainer is het belangrijk om te kijken hoe je de roeier wilt gaan gebruiken. Wil je af en toe gaan roeien dan volstaat een simpelere roeitrainer vaak al. Maar wil je serieus dagelijks gaan roeien dan kan je beter investeren in een roeimachine die uitgebreide mogelijkheden heeft. Hierbij kan je denken aan een verstelbare weerstand, een comfortabele zitting en glijrail, een geavanceerde display maar ook een stevige bouwkwaliteit. Hierdoor kan je jouw roeitrainingen optimaal uitvoeren.

Om tot de beste keuze te kunnen komen kan je onderstaande aandachtspunten meenemen:

 1. Weerstandsniveaus: Het is belangrijk om een roeitrainer te kiezen met een breed scala aan weerstandsniveaus. Dit zorgt ervoor dat de machine geschikt is voor alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden, en stelt je in staat om de intensiteit van je workout te verhogen naarmate je fitter wordt.
 2. Bouwkwaliteit en duurzaamheid: Ga altijd voor een roeier die gemaakt is van hoogwaardige materialen, zodat je zeker weet dat deze bestand is tegen regelmatig en intensief gebruik.
 3. Zitcomfort en glijrail: Het zitje moet comfortabel zijn en soepel over de rail glijden. Dit is belangrijk voor het comfort tijdens langere roeisessies.
 4. Display: Een duidelijk en eenvoudig af te lezen display is belangrijk om je prestaties te kunnen volgen tijdens je workout. De meeste roeitrainers tonen basisinformatie zoals tijd, afstand, slagen per minuut en verbrande calorieën.
 5. Opbergmogelijkheden: Als je beperkte ruimte hebt, is het belangrijk om een roeitrainer te kiezen die beschikt over transportwieltjes en / of opgevouwen kan worden waardoor je het makkelijk kan verplaatsen en opbergen.
 6. Maximaal gebruikersgewicht: Zorg ervoor dat de roeitrainer geschikt is voor je lichaamsgewicht. Per roeitrainer staat aangegeven wat het maximale gebruikersgewicht is.
 7. Lengte van de rail: De lengte van de rail is belangrijk, vooral als je lang bent. Zorg ervoor dat de rail lang genoeg is zodat je een volledige roeibeweging kunt maken.
 8. Extra functies: Sommige roeitrainers hebben extra functies zoals vooraf ingestelde trainingsprogramma's, hartslagmonitoring of de mogelijkheid om je apparaat aan te sluiten op apps voor extra trainingsopties.

Enkele topmerken onder de magnetisch geremde roeiers zijn: FinnloSpirit Fitness en Tunturi.

 

Voor wie is een magnetisch geremde roeimachine geschikt?

Het leuke van magnetisch geremde roeitrainers is dat ze geschikt zijn voor iedereen die aan zijn conditie en gezondheid wil werken. Of je nu net begint met fitness of al verder gevorderd bent, de verstelbare weerstand maakt het mogelijk om te starten met een lage weerstand waarbij je deze, naarmate je vordert, geleidelijk kan verhogen om je workouts extra uitdagend te maken en houden. Of je nu je algehele gezondheid wilt verbeteren, ouder bent, moet revalideren of wilt afvallen; er is altijd een royale keuze aan magnetische roeitrainers beschikbaar die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Hierdoor kan je altijd zo efficiënt mogelijk werken aan het verbeteren van je gezondheid, conditie en kracht.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Weet je nog niet precies welke magnetische roeitrainer het meest geschikt is voor jou? Dan staan onze fitnessspecialisten voor je klaar om je te adviseren en je te voorzien van de juiste informatie zodat jij een weloverwogen keuze kan maken. Je kan contact opnemen met onze fitness specialisten via +32(0)78 484 512stuur een e-mail of kom langs in onze showroom in Volkel, Nederland.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Roeitrainers > Magnetisch geremd

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.