Freemotion

Elk fitnessbedrijf noemt zichzelf innovatief. Maar wat betekent dat? Bij Freemotion betekent innovatief zijn dat we ons afvragen hoe we trainen en het opnieuw definiëren. We doen dingen niet omdat iedereen ze doet, maar omdat niemand anders ze doet. We weten dat het leven niet draait om trainen, maar dat sporten zorgt voor een avontuurlijker leven.

Lees verder

Freemotion
Sorteren

     

Freemotion b22.7 CoachBike iFit incline en decline Freemotion b22.7 CoachBike iFit incline en decline (FMEX82820.1)

De Bowflex VeloCore spinningbike 22 inch scherm met leunmodus is een spinningbike die voorzien is van een “leunmodus”. De leunmodus zorgt voor een meeslepende fietservaring waarbij je zachtjes van links naar rechts kunt leunen tijdens uw trainingen. Als je buiten op uw racefiets aan het fietsen bent en je gaat door een bocht, dan leun je altijd - met je lichaamsgewicht - een stukje mee. Met de VeloCore spinningbike van Bowflex is dat nu voor het eerst ook mogelijk met een indoor fiets. Tijdens het kantelen activeer je een ton aan stabilisatiespieren in je core zodat je behalve aan je conditie, ook je spierkracht en functionaliteit verbetert. Let op: PRE-ORDER NU TIJDELIJK MET SPECIALE KORTING. Bel hiervoor met één van onze Fitness specialisten.  * Leverbaar vanaf medio December 2022 *

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€7.489,-

 (incl. BTW)

Wij bieden oplossingen die uw stemming, geest en fitnessniveau veranderen. Freemotion-apparatuur komt tot leven in kleine en grote groepstrainingen en helpt nieuwe inkomstenstromen te creëren. Innovatie is er als eerste - net zoals Freemotion functionele krachttraining met kabels, de Incline Trainer en de eerste indoorfiets die de weg simuleert introduceerde.

Innovatief is meer dan iets wat je jezelf noemt, het is wat je elke dag uit bed haalt. Het is de reden waarom Freemotion een divisie is van iFIT Health & Fitness (fka ICON Health & Fitness) - een wereldwijde leider in fitness en technologie, meer dan 40 jaar sterk.

Bij Freemotion noemen we onszelf niet innovatief, we leven elke dag innovatie.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Freemotion

Print
Advies nodig?

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.