Reviews

Product en bedrijfsreviews zijn waardevol bij het maken van de juiste beslissing. Daarom verzamelen wij alleen echte reviews van klanten die ook daadwerkelijk iets bij ons gekocht hebben. Want wie weer immers beter te vertellen hoe ze ons ervaren hebben dan jullie, onze eigen klanten.

Wij streven ernaar om je de best mogelijke service en bijhorend advies te bieden. Daar zijn jullie reviews een belangrijk onderdeel van. Met het schrijven van een review help je namelijk niet alleen ons te verbeteren maar ook alle bezoekers om een goede beslissing te kunnen maken.

De betrouwbaarheid van onze reviews vinden wij erg belangrijk. Daarom is het alleen mogelijk om een review te schrijven als je daadwerkelijk ook iets bij ons gekocht hebt.

Om een zo representatief beeld te kunnen tonen streven laten wij het liefst bij zo veel mogelijk van onze producten een klantreview zien.

Lees hier ons reviewbeleid of lees onderstaand over onze producten en service.

Om je een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van onze producten verzamelen wij productreviews via onze klanten. Hierdoor kan je bij de keuze van je nieuwe fitnessapparatuur of fitness accessoires een weloverwogen keuze maken.

Lees hier meer want onze klanten vinden van onze fitnessapparatuur en accessoires.

Om je een inzicht te geven hoe klanten onze service ervaren hebben vragen wij onze klanten altijd om ons te beoordelen via Trustpilot. Zo kan je een goede keus maken bij de aanschaf van je nieuwe fitnessapparatuur of accessoire.

Lees hier meer want onze klanten vinden van onze service.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Reviews

Print
Advies nodig?

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.