Tunturi loopbanden

Trainen en werken aan je conditie wanneer jij dat wilt? Niet meer in het donker of in de regen naar buiten om je dagelijkse rondje te lopen? Dan is een loopband van Tunturi ideaal. Afvallen? Revalideren? Werken aan je conditie? Tunturi maakt met haar loopbanden thuis trainen toegankelijk voor iedereen. 

Bekijk meer producten van Tunturi

Lees verder

Loopbanden
Sorteren

     

12

Tunturi Platinum Core Loopband + Installatie Tunturi Platinum Core Loopband (22PTTR3000)

De Tunturi Platinum Core Loopband is uniek in zijn soort. Deze professionele loopband heeft veel verschillende trainingsmogelijkheden, van hardlopen tot power sled-training en revalidatie. Het is een robuust apparaat voor intensief gebruik wat de loopband bij uitstek geschikt maakt voor professioneel en commercieel gebruik. Dankzij 4 unieke modi en functies – sled, loopband, limit mode en backward walking - is het apparaat een onmisbare aanvulling voor elke sportschool, training studio, (bedrijfs)gym en fysiotherapiepraktijk. De loopband beschikt over 57 programma’s, 15 hellingshoeken, een kracht-test en een unieke startsnelheid van 0,1 km/u.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€4.599,-

 (incl. BTW)

Tunturi REHA rails platinum Tunturi REHA rails platinum (18PTHR1000)

De Tunturi REHA rails is geschikt als je wat extra ondersteuning kan gebruiken tijdens het lopen of rennen. Deze rail is eenvoudig te monteren en ideaal voor revalidatie. Let op: de REHA rail is uitsluitend geschikt voor de Tunturi Loopbanden Endurance T80, T85 en T90!

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€569,-

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband Centuri T100 + Installatie Tunturi Loopband Centuri T100 (22CRN10000)

Voor alle punten kun je terecht op de Tunturi Centuri Performance T100 Loopband. Of je nu een rustige wandeling wilt maken of juist voluit wilt hardlopen met deze loopband van Tunturi is het allemaal mogelijk. Ook voor revalidatie is de loopband uiterst geschikt. Het is een zeer veelzijdige loopband voor ieder niveau.

Tijdelijk uitverkocht, vraag naar de levertijd
Prijs op aanvraag

 

Tunturi REHA rails Tunturi REHA rails (22TRNRH000)

De Tunturi REHA rails is geschikt als je wat extra ondersteuning kan gebruiken tijdens het lopen of rennen. Deze rail is eenvoudig te monteren en ideaal voor revalidatie. Let op: de REHA rail is uitsluitend geschikt voor de Tunturi Loopbanden Endurance T80, T85 en T90!

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€349,-

 (incl. BTW)

Tunturi en Bremshey loopband loopvlak .443.4084 Tunturi en Bremshey loopband loopvlak .443.4084 (.443.4084)

Met dit Tunturi en Bremshey loopvlak kunt u uw kapotte of versleten loopvlak vervangen,  Dit loopvlak is geschikt voor meerdere modellen, Bekijk hieronder voor welke. Het kan zijn dat wij op onze site meerdere loopvlakken van het merk Tunturi of Bremshey aanbieden, zorg ervoor dat je het loopvlak besteld dat geschikt is voor jouw toestel anders is de kans groot dat deze niet past. Dit Loopvlak is geschikt voor:
- Bremshey loopband T40 Treadline loopvlak
- Bremshey loopband T50 Treadline loopvlak (oude modellen uit 2007-2008)
- Tunturi Loopband T40 loopvlak (model 2012) De getoonde foto is een universele afbeelding, deze kan afwijken van het werkelijke product.

Tijdelijk uitverkocht, vraag naar de levertijd
Prijs op aanvraag

 

Tunturi Loopband platinum pro 3 HP + Installatie Tunturi Loopband platinum pro 3 HP (18PTTR1000)

De Tunturi Loopband platinum pro 3 HP is een professionele en zeer zwaar uitgevoerde loopband en is daardoor voor elk gebruik geschikt. Revalidatie, thuis- maar ook voor commercieel sportschool gebruik. De sterke industriële motor en onderhouds arme loopplaat maakt dit mogelijk. Door grote duidelijke cijfers zijn alle waardes goed leesbaar. Denk aan snelheid, afstand of de hartslag. De loopband beschikt over 26 uitdagende trainingsprogramma’s. Het is ook mogelijk om zelf programma’s toe te voegen. Hartslag gestuurd trainen met hartslagmeting via geïntegreerde handsensoren of borstband. Krijg meer inzicht in je conditie met de ingebouwde VO2 max test. Deze functies zitten standaard ingebouwd in de monitor van de Platinum-serie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€5.169,-

 (incl. BTW)

Bremshey Treadline scout loopband noodstop met koord Bremshey Treadline scout loopband noodstop met koord (.403.4182)

De Bremshey Treadline scout loopband noodstop met koord bestaat uit een soort sleutel of magneetje die wordt vast gemaakt de voorzijde loopband. Hieraan zit een koord met een clipje die je aan je broek vast kunt maken en welke uit het apparaat schiet wanneer je te ver naar achter komt te lopen. Het loopvlak komt dan meteen tot stilstand waardoor je niet van de loopband valt en ernstige blessures kunt voorkomen. De getoonde foto is een universele afbeelding, deze kan afwijken van het werkelijke product.

Levering binnen 2-4 werkdagen
€29,95

 (incl. BTW)

Tunturi REHA handrails Tunturi REHA handrails (19TRNRH000)

De Tunturi REHA handrails biedt u extra ondersteuning tijdens het wandelen, joggen of hardlopen. De mooi vormgegeven stangen vormen het perfecte verlengstuk van je loopband en zijn eenvoudig te monteren op de Performance T60 en Endurance T80. Ze geven goede grip en zorgen ervoor dat je je lichaamsgewicht tijdens je work-out mooi verdeelt. Zo verklein je de impact op knieën en enkels. Deze rails zijn onmisbaar wanneer je je loopband gebruikt bij revalidatie. Minder mobiele personen voelen zich veiliger met de rails voor meer houvast.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€399,-

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband Competence T20 + Installatie Tunturi Loopband Competence T20 (19TRN20000)

Met de Tunturi loopband Competence T20 heeft u geen excuus meer om niet te gaan trainen met slecht weer! De loopband heeft een uitgebreide keuze aan verschillende programma’s. Hierdoor kunt u op uw eigen tempe trainen en uw conditie snel verbeteren. Deze loopband heeft een sterke motor en is eenvoudig te bedienen door de snelknoppen. Wat het trainen nog leuker maakt, zijn de video’s van Tunturi Routes!

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€999,-

 (incl. BTW)

Stop Knop (safety Key) voor Tunturi loopband Go Run Series Stop Knop (safety Key) voor Tunturi loopband Go Run Series (.403.4329)

Stop Knop (safety Key) voor Tunturi loopband Go Run Series De getoonde foto is een universele afbeelding, deze kan afwijken van het werkelijke product.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag verstuurd
€24,95

 (incl. BTW)

Tunturi T40 cardio fit loopband Tunturi T40 cardio fit loopband (16TCFT4000)

De Tunturi T40 cardio fit loopband is voorzien van 41 uitdagende trainings programma's. Elk trainingsprogramma kunt u ook uitvoeren met de 10 elektronisch verstelbare hellingshoeken. De maximale snelheid van 16 km/u is ideaal als u graag op een gemiddelde loopt of juist bij een intervaltraining hoge snelheid wilt bereiken. De loopband is voorzien van een tablethouder waardoor u uw tablet of smartphone kunt plaatsen om tijdens het lopen uw favoriete serie of film te kijken.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€639,-

 (incl. BTW)

Tunturi loopband loopvlaksmering T-Lube 50 ml Tunturi loopband loopvlaksmering T-Lube 50 ml (14TUSFU314)

Tunturi loopband loopvlaksmering T-Lube 50 ml wordt als enige geleverd met een lange spuit tube van 40cm. Anders is het bijna niet mogelijk om het smeermiddel overal en gelijk te verdelen. Elke hardloopband heeft regelmatig onderhoud nodig. Om de loopmat soepel over de loopplaat te laten glijden, is het smeren van uw loopband zeer belangrijk. Dit onderhoud is nodig voor alle opklapbare loopbanden en niet opklapbare loopbanden. Controleer daarom eens in de twee maanden uw loopband.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag verstuurd
€21,95

 (incl. BTW)

Tunturi loopband loopvlaksmering T-Lube 200 ml Tunturi loopband loopvlaksmering T-Lube 200 ml (14TUSFU315)

Tunturi loopband loopvlaksmering T-Lube 200 ml wordt als enige geleverd met een lange spuit tube van 40cm. Anders is het bijna niet mogelijk om het smeermiddel overal en gelijk te verdelen. Elke hardloopband heeft regelmatig onderhoud nodig. Om de loopmat soepel over de loopplaat te laten glijden, is het smeren van uw loopband zeer belangrijk. Dit onderhoud is nodig voor alle opklapbare loopbanden en niet opklapbare loopbanden. Controleer daarom eens in de twee maanden uw loopband.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag verstuurd
€31,95

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband T40 Competence + Installatie Tunturi Loopband T40 Competence (19TRN40000)

Werk met de T40 Competence ook thuis aan je conditie! Deze allround loopband is ook uitstekend geschikt voor revalidatie doeleinden Door de stille en geluidsarme motor is het een ideaal model voor thuisgebruik Tunturi heeft ervoor gekozen gebruik te maken van een Diamond anti-slip loopmat

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.079,-

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband Endurance T90 + Installatie Tunturi Loopband Endurance T90 (19TRN90000)

Voor gebruikers die het maximale uit een training willen halen is er nu de tunturi Endurance T90. De T90 is met recht het neusje van de zalm, een loopband uit het topsegment die krachtig genoeg is om 24km/h te halen. Niet alleen geschikt voor de professional, met een instapsnelheid van 0.8km/h en de mogelijkheid tot uitbreiding met een REHA-rail is de loopband ook geschikt voor revalidatie doeleinden of beginnende lopers. Dit alles maakt de T90 een erg prettige loopband in gebruik, met een duidelijk scherm en grote toetsen geeft de loopband duidelijk uw trainingswaarden weer. Door middel van de speciale Tunturi routes app is het mogelijk om te koppelen via bluetooth.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.849,-

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband Performance T50 + Installatie Tunturi Loopband Performance T50 (19TRN50000)

Werk met de T50 performance loopband thuis aan je conditie! Voer op je eigen tempo en niveau thuis je oefeningen uit. Deze extra brede loopband met krachtige motor is een ideaal model voor thuis. Door de eenvoudige bediening en het simpele display leest u simpel alle trainingswaarden af.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.329,-

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband Endurance T85 + Installatie Tunturi Loopband Endurance T85 (19TRN85000)

Door de lage instapsnelheid en de mogelijkheid tot het installeren van revalidatie rails geeft de Endurance T85 mensen die moeten revalideren het extra steuntje in de rug. Door de duidelijke monitor kunt u diverse parameters duidelijk aflezen, deze parameters zorgen ervoor dat het herstelproces goed wordt begeleid. Een ingebouwde functie laat de gebruiker met videobeelden echte looproutes beleven in een van de 10 talen naar keuze. Via bluetooth koppelbaar met smartphone of tablet, Tunturi routes geeft toegang tot meer dan 50.000 trainingsvideo's.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.799,-

 (incl. BTW)

Tunturi Loopband Performance T60 14% Korting + Installatie Tunturi Loopband Performance T60 (19TRN60000)

Er is veel mogelijk met de nieuwe T60 performance loopband, gaat u voor een rustige wandeling of intensieve training. Een zeer veelzijdige loopband voor ieder niveau. Door het extra brede loopvlak is er sprake van verhoogde stabiliteit. Door de eenvoudige bediening en het overzichtelijke display leest u makkelijk uw trainingswaarden af! Wanneer u de loopband voor revalidatie doeleinden wenst te gebruiken is deze uitbreidbaar met REHA-handrails

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€1.689,-

€1.449,-

  uw voordeel €240,- (incl. BTW)

Tunturi Loopband Endurance T80 + Installatie Tunturi Loopband Endurance T80 (22TRN80000)

Train thuis je conditie als een pro met de Endurance T80. Wanneer u werkt aan uw algehele fitness, of voor revalidatie doeleinden een loopband nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken! De robuuste loopband is geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Eventueel uitbreidbaar met een speciale revalidatie handrail (REHA rail).

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.199,-

 (incl. BTW)

Tunturi Treadmill Platinum Collection 11PTTR1000 + Installatie Tunturi Treadmill Platinum Collection 11PTTR1000 (11PTTR1000)

De Tunturi Treadmill Platinum Collection 11PTTR1000 is ontworpen op basis van de vele jaren ervaring die Tunturi als pionier in dit vakgebied heeft opgebouwd. Het loopvlak van de loopband heeft een uitstekende schokabsorptie, zodat pijn aan de gewrichten wordt voorkomen. De sterke motor garandeert solide en stabiel hardlopen, ook op lage snelheden

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€5.169,-

 (incl. BTW)

Al ruim 100 jaar een pionier op het gebied van loopbanden

Tunturi is een van de bekende loopband producenten in de markt. Geen wonder ook want ze bestaan al ruim 100 jaar. Als je op zoek gaat naar een kwalitatieve en toch betaalbare loopband zal je al snel uitkomen bij Tunturi. Het leuke van de Tunturi loopbanden is dat ze voor iedereen wel een geschikte loopband hebben. Of je nu een beginnend loper bent of een ervaren sprinter, je jouw spieren wilt onderhouden, moet revalideren of conditie wilt opbouwen bij Tunturi zal je geheid een passende loopband vinden.

De loopbanden van Tunturi zullen je niet snel ontgaan je kan ze namelijk goed herkennen aan hun mooie strakke Scandinavische design. Met de strakke lijnen en de compacte designs zal een loopband van Tunturi zeker niet misstaan in je huiskamer of trainingsruimte.

 

Zowel vaste als inklapbare loopbanden

Afhankelijk van je wensen en behoeften kan je gaan voor een inklapbare loopband of een niet inklapbare loopband van Tunturi.

Het grote voordeel van een inklapbare loopband is dat je deze gemakkelijk kan inklappen en opbergen. Hierdoor staat die niet altijd in het zicht in je woon- of slaapkamer. Voor thuis gebruik zal een inklapbare loopband het meest fijne zijn. Als je een Tunturi loopband in een professionele omgeving wilt gebruiken zoals bijvoorbeeld een fysiopraktijk of bedrijfsfitnessruimte dan kan je beter gaan voor een professionele Tunturi loopband. Deze beschikken namelijk over een vast frame, een betere stabiliteit, zwaarder gebouwd voor intensief gebruik en hebben een sterkere motor.

 

Waarom zou je voor een Tunturi loopband kiezen?

Naast de jaren lange ervaring van Tunturi en de mooie strakke designs zijn er nog meer kenmerken waarom je voor Tunturi zou kunnen kiezen namelijk:

 • Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De prijzen voor een Tunturi loopband beginnen vanaf zo’n 700,- oplopend tot 5.200,- voor de meest uitgebreide loopband.
 • Te koppelen met diverse apps. Afhankelijk van het model kan je jouw trainingen nóg uitdagender en nóg leuker maken door TRoutes, Zwift, AnyRun of Kinomaps te koppelen.
 • Verschillende mogelijkheden en functies. Wil je graag je resultaten bekijken en bijhouden? Dat is veelal mogelijk met de verschillende functies. Zo kan je bluetooth koppelen, zijn er geïntegreerde hartslagsensoren aanwezig en diverse andere handige functies. *aanwezige functies verschillen per loopband.
 • Je trainingen uitdagender maken met trainingsprogramma’s. Houd je van een beetje uitdaging? Dan beschikken diverse loopbanden ook over een uitgebreid scala aan trainingsprogramma’s. Zo behoud je altijd voldoende uitdaging tijdens je trainingen.
 • Verschillende snelheden. Begin je net met hardlopen of moet je revalideren? Dan is een rustige snelheid wel zo fijn. Ben je meer een renner of sprinter? Dan verhoog je simpelweg de snelheid voor de optimale training. De snelheden beginnen van 0.1 km/u tot wel 24 km/u.

 

Tunturi Routes (T Routes)

Met Tunturi Routes kan je binnen trainen alsof je buiten bent. Het doel van Tunturi is om je elke dag beter te laten voelen. De fitnessapparatuur van Tunturi speelt daarbij een belangrijke rol. De echte uitdaging zit ‘m in discipline en je motivatie. Ook daar helpt Tunturi je graag bij.

Door gebruik te maken van de Tunturi Routes app geef je jouw cardio trainingen extra uitdaging en maak je ze extra leuk. Met de gratis versie van Tunturi Routes heb je altijd toegang tot 15 video routes.

Ontdek al hardlopend de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Ga naar Bora Bora of ren door de straten van Parijs. Met de TRoutes app kan je meer dan 400.000 km aan levensechte routes afgaan die geüpload zijn door gebruikers van over de hele wereld. Om het nóg uitdagender te maken kunnen sommige Tunturi apparaten de weerstand automatisch synchroniseren met hoogteverschillen in de video. Zo lijkt het net alsof je echt bent.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een Tunturi loopband?

Tunturi beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan loopbanden. Of je nu moet revalideren, net begint met hardlopen of serieus wilt gaan sprinten. Om tot de juiste keuze te komen is het belangrijk om je wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Ga je bijvoorbeeld veel trainen (dagelijks) dan is een loopband met extra functies zoals koppelingen met devices en apps erg fijn. Train je beperkt dan volstaat een simpelere loopband wellicht al voor je.

Belangrijke punten om naar te kijken bij je nieuwe loopband zijn onder andere:

 • Motorvermogen
 • Maximaal lichaamsgewicht
 • Constructie en demping
 • Het loopoppervlak
 • Snelheid en hellingshoek
 • Opklapbaarheid en transportwieltjes
 • Hartslagmeting

Lees hier meer over de verschillende loopband onderdelen

 

Wat zijn de voordelen thuis trainen met een loopband?

Tunturi maakt met haar loopbanden thuis trainen toegankelijk en extra leuk. Aan het thuis hebben van een loopband zitten verschillende voordelen, namelijk:

 • Trainen en werken aan je gezondheid wanneer je maar wilt.
 • Dempende loopdeks waardoor je gewrichtsvriendelijke workouts hebt.
 • Stel trainingen precies af op jouw persoonlijke doelen.
 • Je hoeft niet meer naar buiten in het donker of in de regen / kou.

 

Thuis afvallen met een loopband van Tunturi

Een loopband schaf je aan met een persoonlijk doel dat je wilt behalen. Een van de vragen die veel aan ons gesteld wordt is of je door te trainen op een loopband ook kan afvallen. Dat is zeker mogelijk. Bij de hardloop beweging gebruik je namelijk een groot deel van je spieren. Om af te vallen is het wel belangrijk om ook goed op je voeding te letten en regelmatig hard te lopen. Verschillende loopbanden van Tunturi zijn voorzien van geprogrammeerde hardlooptrainingen. Zoals duurtrainingen of calorieverbrandingstrainingen. Zo kan je altijd snel van start.

 

Zowel nieuwe als tweedehands loopbanden voor thuisgebruik

Het grootste deel van onze Tunturi collectie bestaat uit nieuwe loopbanden. Af en toe hebben we ook tweedehands loopbanden van Tunturi beschikbaar. De loopband is dan bijvoorbeeld ingeruild door een consument bij de aanschaf van een nieuwe (andere) loopband of een ander fitnesstoestel. Een tweedehands loopband wordt bij ons altijd volledig nagekeken en waar nodig gereviseerd. Essentiele onderdelen zoals de motor, aandrijving, rollers en andere belangrijke onderdelen worden uitgebreid getest en indien nodig vervangen. De tweedehands loopbanden van Tunturi worden bij ons altijd voorzien van garantie. Zo heb je altijd een goed werkende loopband voor een nóg betere prijs.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag een Tunturi loopband kopen? Maar ben je er nog niet helemaal uit welke het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag verder zodat je een goede keuze kunt maken. Je kan onze Tunturi loopband specialisten telefonisch via +31(0)413-256800 bereiken of stuur een e-mail. Of kom een kijkje nemen in onze showroom in Volkel.

10.0
Life Fitness loopband T3 Track+ Console display 1 10 10 10/10 Life Fitness loopband T3 Track+ Console display

Bij deze winkel terecht gekomen via een kennis die hier ook fitness apparatuur had aang...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Loopbanden

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.