Sportvoeding

Lees verder

Sportvoeding
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Sportvoeding is van essentieel belang om het lichaam zo goed mogelijk te beschermen tijdens het sporten. Op Fitness24 vindt u een breed assortiment aan sportvoeding met verschillende doeleinden.

Het lichaam krijgt behoorlijk wat te verduren tijdens het sporten. Zware belasting, verzurende spieren, maar belangrijker nog: het verlies van belangrijke stoffen. Tijdens een inspanning maakt u gebruik van een aantal stoffen in het lichaam. Eiwitten, koolhydraten, glycogeen, allemaal natuurlijke stoffen. De energie die u heeft tijdens het sporten, is een product van het verbranden van deze stoffen. Meer energie staat gelijk aan een grotere hoeveelheid van verbranding van deze stoffen. Sportvoeding helpt dit peil weer op het juiste niveau te brengen en zelfs extra energie te creëren.

Voor het gebruiken van sportvoeding moet u even wat huiswerk doen. Zo is het belangrijk om te weten wanneer u bepaalde producten moet gebruiken. Belangrijker nog is de hoeveelheid. Deze voedingssupplementen zijn geconcentreerd en kunnen bij overmatig gebruik een averechts effect hebben op het lichaam. Sportvoeding is een gezond en effectief middel, mits het op de juiste manier wordt gebruikt.

Op Fitness24 bieden wij alle soorten sportvoeding. Van shakes en drinks voor extra proteïne tot powergel voor dat ene beetje energie. En dat in verschillende smaken! Wacht dus niet langer en verbeter uw prestaties met behulp van sportvoeding.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Klein fitness > Sportvoeding

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.