Assault Fitness

Assault Fitness is een marktleider in het ontwikkelen van fitnessartikelen voor de elite fitness wereld. Assault Fitness gelooft al ruim 20 jaar in het feit dat de traditionele fitness artikelen niet over de juiste duurzaamheid en kwaliteit beschikken. Alle producten van Assault Fitness zijn ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen en op langere termijn verschil te maken. Vanuit Californië werkt het Assault Fitness team iedere dag hard om ervoor te zorgen dat jij jouw fitnessdoelen bereikt.

Assault Fitness
Sorteren

     

Assault Airrunner 25% Korting Assault Airrunner (AS-Airrunner)

Een loopband zoals de Assault Airrunner heb je nog nooit gezien. Op deze elite loopband verband je tot wel 30% meer calorieën in vergelijking met de gemiddelde loopband op de markt. De Assault Airrunner is ontwikkeld met een intense workout in het achterhoofd. Een opmerkelijke functie van de Assault Airrunner is het feit dat deze loopband geen stroom nodig heeft. De Assault Airrunner loopt volledig op de energie die gegenereerd wordt tijdens het lopen op de band. Deze Airrunner is tevens de lichtste loopband van zijn grootte op de markt.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€6.049,-

€4.499,-

  uw voordeel €1.550,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Assault Fitness

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.