Fitness sets

Lees verder

Fitness sets
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Fitness sets, bestaat er iets beter? U kunt enorm besparen op dure fitnessapparatuur die wellicht maar één spiergroep trainen door een complete set aan te schaffen waarmee u meerdere oefeningen kunt doen.

Voor fanatieke sporters is de sportschool vaak de enige optie. Niet iedereen is bereid om thuis een personal gym te bouwen. Hoewel één fitnessapparaat voor sommigen ook al genoeg is, komt diegene toch iets tekort. Waar fitness sets zich richten op meerdere spiergroepen, focussen veel fitnessapparaten zich op een specifieke spiergroep. Zo is een loopband ideaal wanneer u een conditie wilt opbouwen en daarnaast de beenspieren wilt trainen. Een extra: het is een perfect middel voor de nodige vetverbranding. Waar de loopband zich richt op het onderlichaam, doet een krachtstation dat op het bovenlichaam. De schouders, de armen, borst en core traint u het beste met krachtapparatuur. Daar is absoluut niets mis mee, mits dat een groep is waar u specifiek aan wilt trainen.

Waarom fitness sets wel allround zijn? De sets die wij aanbieden op Fitness24 zijn niet alleen voor een mooier figuur, maar ook ideaal voor balanstraining en lichte vormen van krachttraining. Zo heeft Tunturi een complete pilates en fitness set, waarmee u vele oefeningen kunt uitvoeren op een gymbal. Op zoek naar een combinatie van (lichte) krachttraining en balanstraining? Koop dan nu een van onze fitness sets.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Klein fitness > Fitness sets

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.