NRG Welness

Sorteren

     

NRG Wellness Massagestoel Deluxe NRG Wellness Massagestoel Deluxe (R8311B)

Met de NRG Wellness massagestoel Deluxe geniet je van een heerlijke massage in je eigen huis en droom je weg terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

Door middel van maar liefst 14 verschillende rollen wordt het gehele lichaam gemasseerd.

Maak een keuze uit één van de vele vooraf ingestelde opties om geheel tot rust te komen of om specifieke lichaamsdelen te masseren.

Voor de ultieme inspanning is de Zero Gravity mode waarbij de stoel vrijwel geheel horizontaal kantelt zodat u helemaal tot rust komt.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.599,-

 (incl. BTW)

NRG Wellness Massagestoel Excellent NRG Wellness Massagestoel Excellent (R8525B)

De NRG Wellness massagestoel Excellent is jouw ideale keuze voor een stukje ontspanning na een lange drukke dag. Geniet van een uitgebreide massage van je nek, schouders, rug of je middel en gooi alle stress uit je lichaam. Door het unieke compacte L-vormige ontwerp past deze massagestoel in vrijwel elk interieur. Vanwege de geringe afmetingen van 106 x 96,2 cm neemt de Excellent bovendien minder ruimte in beslag dan andere massagestoelen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.199,-

 (incl. BTW)

NRG Wellness Massagestoel Ultima 3D Zwart NRG Wellness Massagestoel Ultima 3D Zwart (R8858B)

De NRG Wellness Massagestoel Ultima 3D Zwart voorziet jouw als gebruiker op een unieke manier van comfort en ontspanning. Door het intelligente 3D softwaresysteem wordt jouw lichaam gescand door een selectie aan sensoren die de positie van de schouders meten waardoor de massage precies op maat kan worden uitgevoerd. Op deze manier kan het massageprogramma worden aangepast aan meerdere gebruikers in het gezin met verschillende lengtes. Bij het scannen van het lichaam wordt ook de ronding van de rug gemeten om op die manier de druk van de massage aan te passen aan de gebruiker. Alle programma's en instellingen zijn in te stellen via de handige knoppen op de leuning of via het scherm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€3.999,-

 (incl. BTW)

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > NRG Welness

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.