Trilplaten

 Wil je graag jouw trainingen verrijken? Dan is een fitness trilplaat wellicht wel iets voor jou. Door je krachtoefeningen en/of beweegoefeningen te combineren maak je jouw trainingen nóg intensiever. Het unieke van Powerplate is dat deze je spieren op een andere manier aanspreken t.o.v. traditionele oefeningen en fitnesstoestellen. Door de vibraties gaan alle spieren namelijk nog meer samenwerken waardoor je o.a. je balans en coördinatie traint.

Lees verder

Trilplaten
Sorteren

     

12

Powerplate trilplaat MY3 black Powerplate trilplaat MY3 black (POMY3BL)

De Power plate MY3 is de meest compacte, meest praktische manier voor Acceleratie Training bij u thuis. Hoe druk u het ook heeft, er is altijd tijd voor drie korte workouts per week om uw gehele lichaam te trainen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€3.250,-

 (incl. BTW)

Power Plate trilplaat PRO7 15% Korting Power Plate trilplaat PRO7 (POPRO7)

Compleet met aangepaste programma's en workout video's. De Power Plate PRO7 is de opmerkelijke nieuwe workout apparaat die uw fitnessruimte zal onderscheiden van de rest. Naast de Advanced Vibration Technology (AVT), beschikt de PRO7 over een geïntegreerd touch screen compleet met coaching tips om de gebruiker te begeleiden. Met proMOTION dynamische kabels geïntegreerd in de grootste Power Plate tot nu toe, zijn de mogelijkheden met de PRO7 grenzeloos.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€19.500,-

€16.495,-

  Je bespaart €3.005,- (incl. BTW)

Power plate trilplaat MY5 zilver Uitverkoop Power plate trilplaat MY5 zilver (POMY5)

De Power plate trilplaat MY5 Zilver is de meest praktische manier om thuis te kunnen trainen, met een design dat een weerspiegeling is van de modellen uit de pro-serie. Met de quickstart programma’s kunt u meteen van start, en met de afstandsbediening kunt u het toestel bedienen als u bijvoorbeeld zittende oefeningen uitvoert. Met slechts enkele trainingen per week, gewoon in uw eigen huis, kunt u snel en gemakkelijk uw lichaam in vorm krijgen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€6.849,-

€3.995,-

  Je bespaart €2.854,- (incl. BTW)

Power plate trilplaat MY5 zwart Power plate trilplaat MY5 zwart (POMY5ZWART)

De Power plate trilplaat MY5 zwart is de meest praktische manier om thuis te kunnen trainen, met een design dat een weerspiegeling is van de modellen uit de pro-serie. Met de quickstart programma’s kunt u meteen van start, en met de afstandsbediening kunt u het toestel bedienen als u bijvoorbeeld zittende oefeningen uitvoert. Met slechts enkele trainingen per week, gewoon in uw eigen huis, kunt u snel en gemakkelijk uw lichaam in vorm krijgen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€6.849,-

 (incl. BTW)

Powerplate Pro Power Shield (voor Pro-series) Powerplate Pro Power Shield (voor Pro-series) (PPPOWERSHIELDPR)

De Powerplate Pro Power Shield is speciaal ontwikkeld voor de demping onder de Pro-series.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€699,-

 (incl. BTW)

Powerplate Power Shield (voor my-series) Powerplate Power Shield (voor my-series) (POPOWERSHIELDMY)

De Powerplate Power Shield is speciaal ontwikkeld voor de demping onder de My-series.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€495,-

 (incl. BTW)

Powerplate trilplaat my7 Silver Demo Uitverkoop Powerplate trilplaat my7 Silver Demo (POMY7DEMO)

De Powerplate trilplaat my7 is het eerste full-body trainingstoestel voor thuis met proMOTION Dynamic Vibration Technologie, waardoor het je nog meer dynamische beweging biedt. De sterke Vectran kabels brengen de vibraties die het platform genereert optimaal over op de spieren. De my7 heeft meer dan 1000 ingebouwde trainingsprogramma's. Dit demo model is in goede staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€8.450,-

€5.950,-

  Je bespaart €2.500,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat my7 Silver Uitverkoop Powerplate trilplaat my7 Silver (POMY7)

De Powerplate trilplaat my7 Silver is het eerste full-body trainingstoestel voor thuis met proMOTION Dynamic Vibration Technologie, waardoor het je nog meer dynamische beweging biedt. De sterke Vectran kabels brengen de vibraties die het platform genereert optimaal over op de spieren. De my7 heeft meer dan 1000 ingebouwde trainingsprogramma's.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€9.699,-

€6.495,-

  Je bespaart €3.204,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat by Conny (gebruikt model) Uitverkoop Powerplate trilplaat by Conny (gebruikt model) (POBYCON-GBRKT)

De Power plate by Conny is de voorloper van de Powerplate MY3. Het is de meest compacte, meest praktische manier voor Acceleratie Training bij u thuis. Hoe druk u het ook heeft, er is altijd tijd voor drie korte workouts per week om uw gehele lichaam te trainen. Dit gebruikte model is in goede staat en word gratis bij u geleverd.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.495,-

€999,95

  Je bespaart €1.495,05 (incl. BTW)

Powerplate Trilplaat PRO5 Uitverkoop Powerplate Trilplaat PRO5 (POPRO5)

De professionele Powerplate Trilplaat PRO5 biedt de ultieme acceleratietraining. Net als de pro5 AIRdaptive heeft de Power Plate-pro5 de grootste variatie aan instelmogelijkheden en het grootste trainingsoppervlak, waardoor deze modellen de meeste mogelijkheden en het meeste comfort bieden.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€13.500,-

€10.995,-

  Je bespaart €2.505,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat MY3 zilver Powerplate trilplaat MY3 zilver (POMY3ZI)

De Powerplate trilplaat MY3 zilver is de meest compacte, meest praktische manier voor Acceleratie Training bij u thuis. Hoe druk u het ook heeft, er is altijd tijd voor drie korte workouts per week om uw gehele lichaam te trainen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€3.549,-

 (incl. BTW)

Powerplate trilplaat PRO6+ 12% Korting Powerplate trilplaat PRO6+ (POPRO6+)

Geef een extra boost aan uw groepstraining met de Powerplate trilplaat PRO6+. Omdat men meer en meer spreekt over groepstraining, ontwikkelde Power Plate een toestel dat perfect past in een groepsconcept. Dankzij zijn 4.3" interactief touch screen is het toestel makkelijk te gebruiken en kan u moeiteloos de instructeur volgen. Met het ingebouwde proMOTION systeem, kan u moeiteloos overstappen voor lower- naar upperbody training als ook een Full Body workout.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€15.500,-

€13.500,-

  Je bespaart €2.000,- (incl. BTW)

Powerplate Next Generation gebruikt 81% Korting Powerplate Next Generation gebruikt (PONEXTGENGEBRUIKT)

Power-Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€10.900,-

€1.995,-

  Je bespaart €8.905,- (incl. BTW)

Powerplate Next Generation demomodel 69% Korting Powerplate Next Generation demomodel (PONEXTGENDEMO)

Power-Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop.

Tijdelijk uitverkocht, vraag naar de levertijd
Prijs op aanvraag

 

Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive showroom Uitverkoop Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive showroom (POPRO5AIRDAPTIVDEMO)

Het pro5 AIRdaptive model is ons meest veelzijdige toestel omdat het zich met een groot aantal instellingen en de AIRdaptive functie makkelijk aanpast aan de eisen van alle mogelijke gebruikers. Met één druk op de knop kan iedereen, van mensen die een intense workout willen tot gebruikers die in een kwetsbare conditie verkeren, precies op het juiste niveau trainen. Deze Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive komt uit onze showroom en is nog zo goed als nieuw.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€13.733,50

€6.995,-

  Je bespaart €6.738,50 (incl. BTW)

Powerplate Trilplaat PRO5 gebruikt Uitverkoop Powerplate Trilplaat PRO5 gebruikt (PPPRO5GEBR)

De professionele Powerplate Trilplaat PRO5 biedt de ultieme acceleratietraining. Net als de pro5 AIRdaptive heeft de Power Plate-pro5 de grootste variatie aan instelmogelijkheden en het grootste trainingsoppervlak, waardoor deze modellen de meeste mogelijkheden en het meeste comfort bieden.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€13.500,-

€3.495,-

  Je bespaart €10.005,- (incl. BTW)

Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive gebruikt Uitverkoop Powerplate trilplaat PRO5 AIRdaptive gebruikt (PPPRO5AIRgebruikt)

Het pro5 AIRdaptive model is ons meest veelzijdige toestel omdat het zich met een groot aantal instellingen en de AIRdaptive functie makkelijk aanpast aan de eisen van alle mogelijke gebruikers. Met één druk op de knop kan iedereen, van mensen die een intense workout willen tot gebruikers die in een kwetsbare conditie verkeren, precies op het juiste niveau trainen. Dit tweedehands model is gebruikt en technisch nog in een perfecte staat. Het toestel wordt gratis bij u geleverd en gemonteerd met 3 maanden aan huis garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€13.733,50

€4.295,-

  Je bespaart €9.438,50 (incl. BTW)

Powerplate move trilplaat rood Uitverkoop Powerplate move trilplaat rood (71-MOV-3600)

De Powerplate move trilplaat is de perfecte combinatie van functionaliteit en formaat. De trilplaat is ontworpen om zoveel mogelijk ruimte te besparen, zonder in te leveren op prestaties. Het is makkelijk te verplaatsen doordat de trilplaat niet heel zwaar is, maar toch stevig genoeg om tot maximaal 150 kilogram gebruikers gewicht te weerstaan.

De 6 variabele frequentiemodi bieden de trilplaat een breed scala aan functies..

Denk hierbij aan een ontspannende massage of een darm verlagende en/of zweetopwekkende training.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag gratis verstuurd

€3.889,-

€2.999,-

  Je bespaart €890,- (incl. BTW)

 Power plate trilplaat MY5 zwart gebruikt Uitverkoop Power plate trilplaat MY5 zwart gebruikt (POMY5ZWART-GEBR)

De Power plate trilplaat MY5 zwart gebruikt is de meest praktische manier om thuis te kunnen trainen, met een design dat een weerspiegeling is van de modellen uit de pro-serie. Met de quickstart programma’s kunt u meteen van start, en met de afstandsbediening kunt u het toestel bedienen als u bijvoorbeeld zittende oefeningen uitvoert. Met slechts enkele trainingen per week, gewoon in uw eigen huis, kunt u snel en gemakkelijk uw lichaam in vorm krijgen. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met  6 maanden garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€6.849,-

€2.495,-

  Je bespaart €4.354,- (incl. BTW)

Powerplate Trilplaat PRO6 MDD demo Uitverkoop Powerplate Trilplaat PRO6 MDD demo (PPPRO6-DEMO)

De professionele Powerplate Trilplaat PRO6 MDD demo biedt de ultieme acceleratietraining. Net als de pro5 AIRdaptive heeft de Power Plate-pro5 de grootste variatie aan instelmogelijkheden en het grootste trainingsoppervlak, waardoor deze modellen de meeste mogelijkheden en het meeste comfort bieden. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie. Het toestel is circa 1 maand voor demo doeleinden gebruikt.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€14.995,-

€7.495,-

  Je bespaart €7.500,- (incl. BTW)

Wat is een trilplaat?

Een trilplaat, ook wel Powerplate genoemd, is een speciaal soort fitnesstoestel dat gebruik maakt van trillingen om je lichaam te helpen bij het uitvoeren van verschillende fitnessoefeningen. Daarbij helpt het je balans en flexibiliteit te verbeteren.

Het platform waar je op kan staan, zitten en liggen creëert trillingen waardoor je spieren aan het werk gaan en extra gestimuleerd worden. Door de trillingen probeert het lichaam namelijk zo goed mogelijk de trillingen op te vangen waardoor je spieren extra moeten gaan werken en meer samentrekkingen moeten doen dan bij normale fitnessoefeningen.

Het belangrijkste doel van een trilplaat is om je spieren aan het werk te zetten en je extra stimulans te geven als je oefeningen doet op de trilplaat. Zo zorgt de Powerplate er onder andere voor dat je een betere balans, flexibiliteit, bloedsomloop en een vermindering van lichaamsvet krijgt.

Waarom kiezen voor trainen middels een trilplaat?

Een trilplaat is een eenvoudig te gebruiken fitnessapparaat als je graag extra stimulans wilt tijdens bepaalde fitnessoefeningen. Daarnaast is het ook een laagdrempelig toestel welk geschikt is voor verschillende niveaus van fitnessers.

Enkele voordelen van Trilplaten zijn:

 • 1) Bespaar op tijd

Trainingen middels een fitness trilplaat kunnen je helpen om efficiënter te trainen en zo kostbare tijd te besparen. Je traint immers intensiever dan traditionele workouts. Als je weinig tijd hebt en ook een drukke levensstijl dan is een trilplaat ideaal.

 • 2) Verbetering van je spierkracht

De Powerplate zorgt voor trillingen, hierdoor moeten je spieren harder werken en trekken vaker samen in vergelijking met traditionele oefeningen.

 • 3) Een verbetering van je balans en coördinatie

Door de trillingen van de trilplaat moet je lichaam deze bewegingen opvangen waardoor het continue bezig is met balanceren en coördineren.

 • 4) Een verbetering van de bloedsomloop*

Door trilplaattrainingen te doen is er een mogelijkheid aanwezig voor een verbetering van de bloedsomloop. Dit doordat veel spieren in je benen geactiveerd worden door de trillingen van de trilplaat. Hierdoor komt je bloed meer in beweging en kan het afvalstoffen afvoeren. Bron.

 • 5) Een vermindering van cellulitis*

Door te trainen op een trilplaat is er een mogelijkheid op vermindering van cellulitis aanwezig. Trilplaattrainingen helpen namelijk bij het versterken van je spieren en een betere bloedsomloop. Bron.

Een trilplaat is een hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te kunnen bereiken. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je regelmatig aan lichaamsbeweging doet, gezonde voeding eet en ook gaat voor een gezonde levensstijl. Zo haal je het meest optimale resultaat.

Waarop moet je letten bij het kopen van een trilplaat?

Wil je graag je trainingen verrijken en een Powerplate toevoegen aan je homegym of hotel / wellness ruimte? Dan zijn er verschillende factoren waarmee je rekening kan houden tijdens het selecteren van je nieuwe fitness trilplaat:

 • 1) Het soort trillingen

Er kunnen twee trillingen onderscheiden worden namelijk: lineaire en oscillatie trillingen.
Lineaire trillingen zijn verticaal en zorgen voor een intensere training. Oscillatie trillingen zijn horizontaal en zijn wat zachter voor je rug en gewrichten.

 • 2) De snelheid / frequentie van de trillingen

Afhankelijk van de Powerplate is er de mogelijkheid om de snelheid / frequentie van de trillingen in te stellen. Hoe hoger deze snelheid / frequentie is hoe intenser je trainingen zullen zijn.

 • 3) De platform grootte en het gewichtslimiet

De trilplaat waarop je kan staan, zitten en liggen moet groot genoeg zijn om comfortabel je fitnessoefeningen te kunnen doen. Daarnaast is er ook een maximaal gebruikersgewicht voor de Powerplates. Deze kan je terug vinden bij elk toestel. Zo weet je zeker dat het toestel voor jou geschikt is.

 • 4) Extra functies en opties

Diverse Powerplates beschikken over verschillende functies. Zo hebben de meest uitgebreide Powerplates ingebouwde trainingsprogramma’s die je gemakkelijk middels een touchscreen kan starten. Maar er kunnen ook accessoires aanwezig zijn zoals handles en weerstandsbanden. Hierdoor kan je jouw trainingen nóg uitdagender maken.

In onze ogen is er maar één topmerk onder de Powerplates en dat is Powerplate zelf.

Voor wie is een trilplaat geschikt?

Powerplates zijn door het eenvoudige gebruik geschikt voor verschillende soorten sporters. Of je nu net begonnen bent met fitness, verder gevorderd bent of moet werken aan revalidatie. Over het algemeen is een trilplaat een hele fijne aanvulling voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun spieren te versterken, hun flexibiliteit te verbeteren en de algehele fitheid te verbeteren.

Ben jij een fitness enthousiast, heb je een beperkte mobiliteit of ben je wellicht al wat ouder? Dan kan een fitness trilplaat een fijn fitnessapparaat voor je zijn.

Voor wie is een trilplaat niet geschikt?

Hoewel een trilplaat een geweldig fitnessapparaat is is deze niet voor iedereen geschikt. We raden het daarom dan ook sterk aan om eerst met je dokter / arts / behandelaar te overleggen als je een bepaalde aandoeningen of andere medische redenen hebt. Hierbij kan je denken aan:

 • Als je zwanger bent.
 • Als je (acute) ontstekingen hebt
 • Hart- of vaatziekten hebt
 • Botproblemen hebt
 • pilepsie hebt
 • Of Implantaten hebt

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag een fitness trilplaat voor thuis of een commerciële setting kopen? Maar ben je er nog niet helemaal over uit welke Powerplate nu het beste bij je past? Neem dan contact op met onze Powerplate specialisten. Wij helpen je graag verder met advies op maat en de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Onze Powerplate specialisten zijn telefonisch bereikbaar via +32(0)78 484 512stuur een e-mail of kom langs in onze fitnesswinkel in Volkel, Nederland.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Krachtapparatuur > Trilplaten

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.