Stroops Slastix

Stroops Slastix biedt u de mogelijkheid om een veelzijdige work out uit te voeren, waar en wanneer u wilt. Met de producten van dit merk kunt op elk moment van de dag in het comfort van uw huis een nieuwe oefening uitproberen.

Sporten komt niet altijd even goed uit voor een werkend persoon. De ene heeft te weinig tijd om naar een sportschool te gaan, de ander heeft de ruimte niet om in huis te kunnen sporten. Fitnessapparaten zijn effectief, maar er bestaan ook andere middelen die een soortgelijke, al dan niet betere, work out bieden. Stroops Slastix heeft om deze reden de toners, ook wel bekend als weerstandstubes, ontwikkeld. Compact, makkelijk in gebruik en belangrijker nog: veelzijdig. Met deze producten zijn vele soorten oefeningen mogelijk, dus uw geluk kan niet op!

De Stroops Slastix collectie is een deel van het overkoepelende Stroops. Dit merk heeft nog vele andere soorten producten, goed voor verschillende doeleinden. Dit Amerikaanse merk is opgericht door Shon Harker met de gedachte dat één middel voor drie doeleinden kan worden gebruikt: kracht, behendigheid en snelheid. Dat is Harker met succes gelukt, aangezien de weerstandtubes door vele professionele atleten worden gebruikt. Bent u dus op zoek naar een nieuwe training? Probeer Stroops Slastix. 

Stroops Slastix
Sorteren

     

Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu oranje (lichte weerstand) Uitverkoop Stroops Slastix weerstandstube voor Bosu oranje (lichte weerstand) (SFB24L-0)

De Slastix voor BOSU zijn verkrijgbaar in 6 verschillende weerstanden, van zeer licht tot super zwaar. Stroops Slastix geel is een lichte weerstand.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€31,95

 (incl. BTW)

Stroops Wrap-Around 12 inch anker Uitverkoop Stroops Wrap-Around 12 inch anker (394002)

Het Stroops Wrap-Around Anker is gemakkelijk te bevestigen om iedere paal.

Het anker is voorzien van een handige ring en kan zware weerstanden dragen.

De band is eenvoudig op te vouwen of op te rollen en kan daardoor overal mee naartoe genomen worden.

Voor het uitvoeren van de beste weerstandsoefeningen wordt er een Slastix of andere elastische band aan het Stroops Wrap-Around Anker bevestigd.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€6,49

 (incl. BTW)

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Stroops Slastix

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.