Over Fitness24

“The place for people to start growing, literally!”

Redefining Limits, bij Fitness24 geloven we in een gezondere en energiekere levensstijl door fitness en sport. Geen quick fixes of andere shortcuts om je gezondheidsdoelen te bereiken maar door toewijding, doorzettingsvermogen en passie kan je alles mogelijk maken en bereiken. Als zelf fanatieke sporters is het onze missie om fitness toegankelijker en makkelijker te maken door middel van fitnessapparatuur en fitness accessoires voor thuisgebruikers en de professionals.

Over de oprichter

Fitness24 is opgericht in 2001 door Mark van der Sanden. Toen, en nu nog steeds, als gepassioneerd triathleet merkte Mark dat je fysiek sterk en fit moest zijn om een goede triathlon tijd neer te kunnen zetten. Zo begon zijn zoektocht naar fitnessapparatuur om thuis te kunnen trainen ook tijdens de koude winters. Omdat iedereen elkaar kent in de triathlon wereld vroegen mede triathleten Mark welke fitnessapparatuur hij gebruikte, vanuit daar is Mark gaan kijken naar oplossingen. Naar mate de vraag steeds meer toenam is toen Fitness24 ontstaan waarbij er vandaag de dag fitnessapparatuur voor zowel krachttraining, cardio en zelfs revalidatie en medische doeleinde te verkrijgen is.

Wat doet Fitness24.be?

Fitness24.be is niet zomaar een fitnessspecialist, als fitnessexperts zetten we ons in om je topkwaliteit fitnessapparatuur en toebehoren met uitstekende service te bieden. We begrijpen dat fitnessdoelen variëren: misschien wil je wel afvallen, je energieniveau verhogen of sterker en gespierder worden. Als echte fitnessliefhebbers kennen we deze ambities door en door. Daarbij is de juiste fitnessuitrusting essentieel om je doelen te realiseren, en deze hangt af van je persoonlijke ambities. Sinds 2001 zetten we ons in om zowel thuisfitness enthousiastelingen als professionals te voorzien van de perfecte fitnessapparatuur en uitrusting.

Waar staan we voor; (onze waardes)

(Thuis) fitnessen makkelijker gemaakt

Het uitzoeken van de juiste fitnessapparatuur en het opzetten van een thuisgym kan al een hele workout op zichzelf zijn, maar wij zijn er om je te helpen en je zoektocht makkelijker te maken. Bij ons staat jouw fitnessdoel centraal. Daarom helpen we je niet alleen met het kiezen van de juiste fitnessapparatuur die aansluit bij jouw behoeften, maar ook zodat jij geen keuzestress hebt. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om deze voor je te leveren én ook te installeren, zodat je geen gedoe met handleidingen hebt of het risico dat je iets verkeerd monteert. Door onze hulp kan je direct beginnen met je workout, zonder enige zorg. Jouw drempel om te starten met fitness wordt hierdoor een stuk lager en aangenamer!

Klanttevredenheid staat voorop

Bij ons sta jij als fitnesser centraal. We begrijpen dat iedereen unieke wensen en behoeften heeft. Of het nu gaat om een enkel toestel of de complete plattegrondinrichting van jouw sportschool, bij ons kan je telefonisch, per e-mail, en in de winkel terecht voor uitgebreid advies en al je vragen. Daarom bieden wij persoonlijk advies op maat, zodat je altijd de beste oplossing krijgt die past bij jouw situatie. Onze service stopt echter niet bij het geven van advies; wij zorgen, indien gewenst, ook voor een deskundige installatie van je fitnessapparatuur waar jij dat wilt en bieden daarnaast ook reparatiediensten aan.

Ga je verhuizen of wil je jouw fitnessapparatuur ergens anders geplaatst hebben? Geen probleem, met onze fitnessverhuisservice is het zo geregeld. Maar ook voor reparatiediensten en onderhoud kan je bij ons terecht. Bij elke stap streven we naar perfectie en jouw tevredenheid. Het leveren van de beste service is waar wij voor staan, met inmiddels meer dan 1.500 reviews met een gemiddelde van een 4.7. We zijn er om ervoor te zorgen dat jouw fitnesservaring zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

 

Onze toewijding; betrouwbaar en transparant advies

Bij ons draait alles om de passie voor fitness. Omdat we zelf fanatiek sporters zijn, begrijpen we het belang van kwaliteitsapparatuur. Daarom gaan we een stap verder dan anderen; elk toestel wordt door ons persoonlijk getest en geëvalueerd. Als het fitnesstoestel niet voldoet aan onze standaarden dan zal je het toestel ook niet bij ons vinden. Ons advies is altijd eerlijk en transparant, gebaseerd op eigen ervaring en expertise. We bieden alleen die fitnessapparatuur aan waar we volledig achter staan en waarvan we zeker weten dat het jou de beste sportervaring zal bieden. Bij ons kan je rekenen op een (gericht) advies dat echt vanuit het sportershart komt en waar je op kan vertrouwen.

Zij zijn je al voor gegaan

Enkele van onze specialisten aan het woord

tim-verkoop-adviseur-uitleg-geven-fitnesstoestel.jpg

Geen fitnesser is hetzelfde, ik help je graag de juiste weg te vinden
“Als zelf fanatiek fitnesser heb ik gemerkt dat er onwijs veel mogelijkheden zijn om je lichaam en spieren te trainen. Dit kan best een uitdaging zijn als je met fitness bezig bent. Iedereen heeft daarbij eigen doelen en een manier van trainen. Daarbij vind ik het altijd een leuke uitdaging om iedereen goed te kunnen helpen middels gericht advies betreffende fitnessapparatuur en toebehoren zodat jij jouw gestelde fitnessdoelen kan bereiken”.

Tim, Fitnesspecialist

gijs-installatiemonteur-werkend-aan-fitnesstoestel.jpg

Zorgeloos beginnen met sporten? Dat is waar ik naar streef
“Met veel plezier realiseer ik elke dag samen met mijn collega’s de mooiste en leukste fitnessinrichtingen zowel bij mensen thuis als voor complete commerciële inrichtingen. Een tevreden sporter daar doe ik het voor. Is de installatie in je kelder of op zolder? Dat regel ik graag voor je samen met mijn collega’s.”

Gijs, Installatiespecialist

Jouw reis naar een gezondere en fittere levensstijl makkelijker gemaakt
“Als marketeer en fitnesser merk ik hoe onwijs veel informatie er eigenlijk te vinden is over fitness. Als je net begint met fitness kan het best een aardige zoektocht zijn naar hoe je nu moet beginnen en wat je daarbij allemaal nodig hebt. Daarom werk ik er aan om onze online winkel steeds beter te maken zodat jij jouw reis naar een gezondere en fittere levensstijl gemakkelijk kan beginnen of voort kan zetten”.

Nico, Marketeer

De spierbundels achter Fitness24.be

Je vindt het team van Fitness24.bevrijwel altijd met volledige focus achter het beeldscherm, geen zorgen, onze spierbundels zitten niet de hele dag op de krachtapparatuur. Eén ding hebben we allemaal gemeen en dat is dat we van fitness en onze producten houden en we er extra hard aan werken om ervoor te zorgen dat ook jij van de beste producten kan genieten.

Wil je graag meer weten over de kracht achter Fitness24.be? Maak dan kennis met ons volledige team.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Over Fitness24

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.