Rigs crossfit

Lees verder

Sorteren

     

12

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W3 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W3 (RIGXLW3)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W3 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€3.089,-

€2.929,-

  Je bespaart €160,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W4 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W4 (RIGXLW4)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W4 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€3.549,-

€3.370,-

  Je bespaart €179,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W5 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W5 (RIGXLW5)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W5 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€739,-

€699,-

  Je bespaart €40,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W6 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W6 (RIGXLW6)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W6 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.569,-

€1.489,-

  Je bespaart €80,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W7 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W7 (RIGXLW7)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL wall-mounted model W7 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.399,-

€2.279,-

  Je bespaart €120,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F2 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F2 (RIGXLF2)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F2 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€3.599,-

€3.419,-

  Je bespaart €180,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F3 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F3 (RIGXLF3)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F3 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€4.049,-

€3.839,-

  Je bespaart €210,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F4 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F4 (RIGXLF4)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F4 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€5.999,-

€5.699,-

  Je bespaart €300,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F5 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F5 (RIGXLF5)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F5 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€4.529,-

€4.299,-

  Je bespaart €230,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F6 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F6 (RIGXLF6)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F6 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€10.299,-

€9.779,-

  Je bespaart €520,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F7 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F7 (RIGXLF7)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F7 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.909,-

€2.759,-

  Je bespaart €150,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F9 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F9 (RIGXLF9)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F9 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.789,-

€1.699,-

  Je bespaart €90,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F10 4% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F10 (RIGXLF10)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F10 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.619,-

€2.489,-

  Je bespaart €130,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F11 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F11 (RIGXLF11)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F11 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€3.779,-

€3.589,-

  Je bespaart €190,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F12 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F12 (RIGXLF12)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model F12 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€5.769,-

€5.479,-

  Je bespaart €290,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H1 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H1 (RIGXLFH1)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H1 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.549,-

€2.419,-

  Je bespaart €130,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H2 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H2 (RIGXLFH2)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H2 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€5.639,-

€5.349,-

  Je bespaart €290,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H3 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H3 (RIGXLFH3)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H3 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€8.699,-

€8.259,-

  Je bespaart €440,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H4 5% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H4 (RIGXLFH4)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H4 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€11.799,-

€11.209,-

  Je bespaart €590,- (incl. BTW)

LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H5 4% Korting LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H5 (RIGXLFH5)

De LifeMaxx Crossmaxx Rig XL free-standing model H5 is op te bouwen naar u behoefte waardoor er veel mogelijkheden zijn.  Alle onderdelen van deze Rigs zijn sterk gepoedercoat en zeer duurzaam, waardoor ze een mooi mat zwart uiterlijk hebben en een fijne grip. De CrossMaxx Rig XL upright stands hebben een wanddikte van 3mm, laser-cut nummering in de frames en een afmeting van 75 x 75 mm.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€2.239,-

€2.129,-

  Je bespaart €110,- (incl. BTW)

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Krachtapparatuur > Rigs crossfit

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.