Levering en installatie

Levering en installatie van fitnessapparatuur op locatie

Heb je net jouw nieuwe fitnessapparatuur besteld dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van kunnen maken. Bij een heel groot deel van ons assortiment bieden wij levering en installatie op locatie aan. Hierdoor kan je zorgeloos genieten van je apparatuur en werken aan je gezondheid. Een uitstekende service vinden wij namelijk belangrijk daarom gaan wij graag de uitdaging aan, of het nu gaat om plaatsing en installatie op de begane grond, in de kelder of op een verdieping.

Belangrijk bij voor een correcte levering

We snappen dat je snel wilt genieten van je nieuwe fitnessapparatuur daarom streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk te leveren en installeren. Onze monteurs kijken graag met jouw naar de gewenste plek en of dit deze plek mogelijk is. Het kan in verschillende gevallen nodig zijn om gebruik te maken van een verhuislift (deze hebben we zelf beschikbaar) of een ver-rijker maar veelal komen onze eigen sterke monteurs een heel eind. Wij leveren onze fitnessapparatuur zowel in Nederland als België.

Voor een soepele levering en installatie zijn er verschillende aandachtspunten vooraf, namelijk:

  • De bereikbaarheid van de locatie. Hierbij kan je denken aan grindpaden, dorpels, trapjes, onverharde wegen, verdiepingen e.d.
  • Wij streven er altijd naar om je nieuwe apparatuur schadeloos op de gewenste plek te krijgen. Het kan soms echter voorkomen dat de weg naar je gewenste plek, denk aan trapleuningen, smalle bochten enz., het plaatsen bemoeilijkt. Daarom is het belangrijk om vooraf eventuele breekbare spullen die in de weg staan tijdelijk aan de kant te zetten.
  • Veiligheid staat bij ons altijd voorop, onze monteurs moeten zo veilig en goed mogelijk het werk kunnen doen.

Bij lastig begane paden, ruimtes, hoeken o.i.d. zijn foto’s (of video’s) meer dan welkom. Hiermee kunnen we de levering nog soepeler laten verlopen. Indien je verwacht dat dit bij jou het geval is dan horen onze fitnessspecialisten het graag.

plaatsen-van-spinningfiets-in-huis.jpg
levering-en-installatie-van-krachtstation.jpg
levering-en-installatie-van-hometrainer.jpg

Installatie op de gewenste plek

Nadat er overleg heeft plaatsgevonden met de fitnessspecialisten over de levering komen onze monteurs op de overeengekomen dag de bestelde apparatuur leveren en installeren. Sommige toestellen kunnen vooraf in ons montagecenter opgebouwd worden. Grotere toestellen zoals bijvoorbeeld krachtstations worden vrijwel altijd bij jou op locatie opgebouwd.

Daarbij wordt er in bijna alle gevallen gewerkt met minimaal twee monteurs voor de installatie maar wanneer nodig komen wij met een groter team van bijvoorbeeld 3 of 4 monteurs. Samen zorgen zij ervoor dat je toestel door de gangen gemaneuvreerd wordt. Wil je het toestel graag in een kelder of op een verdieping laten plaatsen? Ook die uitdaging gaan wij graag aan.

Voor zware of zeer grote toestellen die naar binnen moeten via de trap, lift, raam of balkon kunnen mogelijk extra kosten gerekend worden. Informeer hiernaar bij onze fitnessspecialisten.

bezorging-hometrainer-aan-huis.jpg
installatie-hometrainer-aan-huis.jpg
installatie-krachtstation.jpg

Na de installatie

Zodra alles netjes opgebouwd is zullen de monteurs het toestel samen met jou goed testen. Als alles goed gekeurd is door de monteurs zullen zij je een uitleg geven over het apparaat en eventueel onderhoud dat nodig is. Daarnaast zal verpakkingsmateriaal afgevoerd en gerecycled worden. Zo kan je snel aan de slag en genieten van je nieuwe fitnessapparaat.

Zijn er kosten verbonden aan de levering en installatie?

Afhankelijk van de gewenste fitnessapparatuur kan het zijn dat in verschillende gevallen de levering en installatie gratis zijn. Bij grote orders of complexe leveringen en installaties kunnen mogelijk kosten van toepassing zijn. Bij elk van onze producten kan je terug vinden of deze in aanmerking komt voor gratis levering en installatie. Bij een levering met installatie overleggen we altijd eerst even de gewenste plek zodat we een goede inschatting kunnen maken.

Eventuele installatiekosten kan je altijd terug vinden bij het betreffende fitnesstoestel. Bij complexere of grote installaties zullen de installatiekosten altijd vooraf besproken worden.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Levering en installatie

Print
Advies nodig?

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.