Lifemaxx Medicine Ball 5 KG LMX 1250.05  LMX1250.05 6% Korting

Lifemaxx Medicine Ball 5 KG LMX 1250.05

LMX1250.05 | Schrijf de eerste review! 29056 29056 7430436135107

Medicine ballen zijn een belangrijk trainingsonderdeel voor sport specifieke krachttraining. Zo is de Lifemaxx Medicine Ball 5 KG LMX 1250.05 ideaal voor circuittrainingen en plyometrische trainingen.

Bij de plyometrische trainingen wordt met name de krachtexplosie een stuk verbeterd. Personal trainers gebruiken niet voor niets de medicine bal om zo hun sporters naar een hoger niveau te kunnen tillen.


Bekijk uitgebreide omschrijving
Levering binnen 2-4 werkdagen

€46,95

43.95 €43,95

Je bespaart €3,- (incl. 21% btw) Nieuw! Ruim op voorraad!

Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 1 jaar garantie
  • Beste prijs garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Omschrijving

Fysiotherapeuten maken ook veel gebruik van de Lifemaxx Medicine Ball 5 KG LMX 1250.05 om mensen bij hun revalidatie weer kracht te laten opbouwen.

De medicine ballen maken daarnaast ook een belangrijk onderdeel uit voor mensen die core & stability training (stabiliteitstraining) doen.

Met de Medicine ballen kunt u werkelijk elke spiergroep in uw lichaam trainen. Bij veel oefeningen pakt u echter meer dan één spiergroep mee.

Specificaties
  • Merken LifeMaxx
  • Verzendkosten Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Gewicht 5 kilogram
Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 1 jaar garantie
  • Beste prijs garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Gerelateerde producten
Tunturi Schroefsluiters Tunturi Schroefsluiters (14TUSCL157)

De Tunturi Schroefsluiters worden geleverd per paar. Geschikt voor halterschijven met een diameter van 30 mm.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag verstuurd
€5,95

 (incl. BTW)

Kettler HOI CROSS Pro Crosstrainer Stone Kettler HOI CROSS Pro Crosstrainer Stone (CT1063-400-STONE)

De Kettler HOI CROSS Pro Crosstrainer is een klasse apart, want de crosstrainer maakt niet alleen indruk met zijn prestaties, maar ook met vele andere functies die zorgen voor volledig comfort. Een piekvermogen tot 600 watt en vrij uitbreidbare trainingsprogramma’s zorgen voor nieuwe sportieve uitdagingen. De weerstand kan eenvoudig worden aangepast met de knoppen op de handgrepen. Naast de weergave van prestatiegegevens biedt het 7 inch TFT-touchscreen een selectie van verschillende multimedia-apps, zoals Netflix. Als je je historische trainingsgegevens wilt opslaan, kun je je HOI CROSS PRO verbinden met de HOI Cloud om al je trainingsgegevens op te slaan en verbinding te maken met andere fitnessplatforms.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.279,-

 (incl. BTW)

Castelli Insider spinning shirt mouwloos rood heren 10% Korting Castelli Insider spinning shirt mouwloos rood heren (4522525-611)

Castelli heeft de Castelli Insider fietsshirt speciaal ontworpen voor binnen trainingen. Gemaakt van 3D Mesh-stof wat zorgt voor een maximale luchtstroom voor koeling en snel vochtafvoer. Dit gaat wel gepaard met een zeer transparante look die net op het randje zit bij een groepstrainingen waar dit in eigen huis natuurlijk niet uit maakt. Fiets je liever binnenshuis in de koude winter maanden, dan is dit het perfecte shirt. Let op: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

Gratis levering: 2-5 werkdagen

€64,95

€57,95

  Je bespaart €7,- (incl. BTW)

Life Fitness Premium onderlegmat 250 x 100 CM Life Fitness Premium onderlegmat 250 x 100 CM (MD-100-40-01)

De Life Fitness Premium onderlegmat 250 x 100 CM is bedoeld voor plaatsing onder uw fitnessapparaat. Een vloermat onder uw fitnessapparaat heeft als voordeel dat de vloer beschermd wordt tegen krassen en dat uw apparaat niet kan verschuiven door de sterk anti-slip werking. Daarnaast zorgt de mat ook voor geluidsdemping tijdens het trainen en ook transpireren als gevolg van uw training wordt door deze vloermat opgevangen en kunt u naderhand makkelijk reinigen. - Zeer degelijke kwaliteit - De afmeting van deze Life Fitness vloermat is 250 x 100 CM

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€99,95

 (incl. BTW)

Technogym krachtstation Kinesis Personal Vision gebruikt 40% Korting Technogym krachtstation Kinesis Personal Vision gebruikt (TGKINESISPLVSNgebruikt)

Het Technogym krachtstation Kinesis Personal Vision is het eerste functionele design toestel waarmee gesport kan worden, thuis en in omgevingen die bestemd zijn voor het mentale- en fysieke welzijn van de mens. Het is een terugkeer naar de oorsprong van de beweging van de mens want de fundamentele motorische vaardigheden worden opnieuw ontdekt: coördinatie, evenwicht, kracht en flexibiliteit.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd

€11.750,-

€6.995,-

  Je bespaart €4.755,- (incl. BTW)

Inspire Dual station inner/outer thigh 20% Korting Inspire Dual station inner/outer thigh (F3587)

De Inspire Dual station inner/outer is twee apparaten in één! Met dit toestel traint u niet alleen uw adductoren - de binnenkant van uw dijen - maar ook uw middelste gluteus spier. Door het unieke ontwerp van dit toestel krijgt u twee klassieke oefeningen uit de sportschool in slechts één apparaat! U kunt zeer gemakkelijk met één beweging schakelen tussen de oefeningen. Alle Inspire Dual Stations zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik of een premium home gym.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€3.999,-

€3.199,-

  Je bespaart €800,- (incl. BTW)

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Trainingsapparatuur > Medicine balls en Gymballen > Lifemaxx Medicine Ball 5 KG LMX 1250.05

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.