Bosu balance trainer sport edition 50 cm roze 350040

350045 | Schrijf de eerste review! 20343 20343 33149105244

De Bosu balance trainer sport edition 50 cm is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken.

De BOSU Balance Trainer zorgt voor meer instabiliteit en het lichaam wordt tijdens iedere workout extra uitgedaagd.

De BOSU Balance Trainer SPORT is 50 cm in doorsnede en is extra compact waardoor het mogelijk is deze makkelijk te vervoeren en op te bergen (verkrijgbaar in blauw en roze).


Bekijk uitgebreide omschrijving
Gratis levering: 2-4 werkdagen
194.95 €194,95

(incl. 21% btw) Nieuw! Ruim op voorraad!

Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 2 jaar garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Extra opties
Omschrijving

Bosu balance trainer sport edition 50 cm 350040

De BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken. De BOSU Balance Trainer zorgt voor meer instabiliteit en het lichaam wordt tijdens iedereworkout extra uitgedaagd.

Zodra u op de BOSU Balanstrainer gaat staan, voelt u dat het dynamische oppervlak een beroep doet op uw evenwicht, lichaamshouding en spierkracht! Met de BOSU Balanstrainer traint u de spieren rondom enkels, knien en hupen, maar vooral de romp. U wordt sterker en fitter, uw houding verbetert en u beweegt beter! Ditbetekent niet alleen dat u er beter uitziet, u voorkomt ook blessures en uw sportieve prestaties gaan vooruit!

De BOSU Sport Edition is een compacte versie van de originele BOSU. De BOSU Balance Trainer SPORT is 50 cm in doorsnede en is extra compact waardoor het mogelijk is deze makkelijk te vervoeren en op te bergen. Iedereen kan ermee trainen en is geschikt voor iedereen die in vorm wil blijven en de coördinatie, balans en kracht verbeteren. Verkrijgbaar in blauw en roze. De BOSU Balance Trainer is voor iedereen: kinderen, volwassenen en professionele sporters. 

Afmetingen:
- Maximale druk/gewicht van 150 kg
- Diameter: 50 cm
- Kleur: blauw of roze
- Geleverd inclusief luchtpomp

Let op, niet geschikt voor commerciële doeleinden.

Specificaties
  • Merken Bosu
  • Categorie Balance trainers
Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 2 jaar garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Gerelateerde producten
Tunturi Schroefsluiters Tunturi Schroefsluiters (14TUSCL157)

De Tunturi Schroefsluiters worden geleverd per paar. Geschikt voor halterschijven met een diameter van 30 mm.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd
€5,95

 (incl. BTW)

Life Fitness powermill climber 95P Discover gebruikt 43% Korting Life Fitness powermill climber 95P Discover gebruikt (BBLFPM95PDSE)

De Life Fitness powermill climber 95P Discover gebruikt is een topmodel uit de enorm populaire Elevation Series. De Powermill Stairclimber komt uit de professionele lijn van Life Fitness, Hij is gemaakt voor sportscholen, fysio praktijken en andere omgevingen waarin hij de hele dag wordt gebruikt. Dat betekent een hoge kwaliteit en lange levensverwachting, De powermill stairclimber heeft een betrouwbare motor die niet schokt en lang mee gaat. Hij heeft een hele lage minimumsnelheid van ongeveer 12 stappen per minuut voor warming up of een ontspannen wandeling. De hoge maximumsnelheid van meer dan 120 stappen per minuut is ideaal voor interval training of om je eigen maximum snelheid te testen. De snelheid pas je in een oogwenk aan met de sneltoetsen op de handgrepen. Deze gebruikte hometrainer is door onze experts volledig nagekeken en verkeerd in top conditie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€15.995,-

€8.995,-

  Je bespaart €7.000,- (incl. BTW)

Adapter voor een Kettler crosstrainer Verso 307 Adapter voor een Kettler crosstrainer Verso 307 (67001406)

Adapter voor een Kettler crosstrainer Verso 307.

Levering binnen 2-4 werkdagen
€49,95

 (incl. BTW)

Muscle Power olympische halterschijf gietijzer 10kg – 50mm 5% Korting Muscle Power olympische halterschijf gietijzer 10kg – 50mm (MP806-10KG)

De Muscle Power olympische halterschijf gietijzer 10kg – 50mm is een zeer mooi afgewerkte halterschijfschijf met duurzame zilvergrijze poedercoating en comfortabele voorgeormde grip. Deze schijven zijn zeer gunstig geprijsd. 

Levering binnen 2-4 werkdagen

€33,95

€31,95

  Je bespaart €2,- (incl. BTW)

Bowflex 1090i S selecttech haltersysteem 40,8 kg pair 11% Korting Bowflex 1090i S selecttech haltersysteem 40,8 kg pair (100320)

Het unieke Bowflex 1090i S selecttech haltersysteem 40,8 kg pair bespaart de aanschaf van 34 verschillende halters. Elke halter biedt de mogelijkheid met een gewicht van 5 kg tot 40,8 kg te trainen. De Bowflex selecttech halterset bestaat uit 2 halters.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€899,-

€799,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Body-Solid Pro ClubLine Series II Cable column Body-Solid Pro ClubLine Series II Cable column (KS2CC-1)

De Body-Solid Pro ClubLine Series II Cable column combineert de kracht en duurzaamheid van de Series II-lijn met een vrijwel onbeperkt scala aan trainingsmogelijkheden. De Cable column is heel makkelijk te verstellen en neemt maar een kleine ruimte in beslag wat hem ideaal maakt voor thuis gebruik of in een sportschool. Het krachtstation is afgewerkt met een volledig bedekende behuizing met zowel esthetische als veiligheidsvoordelen. De Pro ClubLine Series II Cable column van Body-Solid is ontworpen om zelfs de meest inspannende workouts te weerstaan zonder de effectiviteit aan te tasten.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.595,-

 (incl. BTW)

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Trainingsapparatuur > Bosu balans trainers > Bosu balance trainer sport edition 50 cm roze 350040

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.