Ketting aangedreven spinningbike

Lees verder

Ketting aangedreven
Sorteren

     

Finnlo spinningbike Speed Bike Finnlo spinningbike Speed Bike (F3206)

De Finnlo spinningbike Speed Bike is het instapmodel van de Finnlo speedbikes. Geniet van een veilige training tegen een uiterst gunstige prijs. De Finnlo Speed Bike is de juiste speedbike voor een gecombineerde kracht- en duurtraining met hoge snelheid.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€498,95

 (incl. BTW)

Schwinn spinningbike AC Sport Schwinn spinningbike AC Sport (SCACSPORT)

Schwinn indoorcycle A.C. Sport. Het model voor beginners uit de nieuwe A.C. serie. De innovatieve virtual contact weerstandtechnologie voorkomt wrijving en daardoor slijtage. Daarnaast zorgen de kwalitatief hoogwaardige kettingaandrijving en het extra grote vliegwiel voor een soepele, authentieke beweging. Deze fiets is 'the best next best thing'. Heeft dezelfde eigenschappen als de A.C. Performance, maar dan zonder aluminiumframe.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€2.289,-

 (incl. BTW)

Schwinn spinningbike IC PRO Schwinn spinningbike IC PRO (SCICPRO)

Schwinn bouwt al meer dan 25 jaar Indoor Cycling fietsen en deze Schwinn IC Pro Indoor Cycle is zo doorontwikkeld tot een absoluut topmodel.

De verbeterde punten van het nieuwste model Schwinn IC Pro Indoor Cycle zijn o.a. de ISIS Oversised supersterke trapas (bredere diameter) met 10 aangrijpingsmomenten voor de crank, verbeterde afscherming kettingkast en remsysteem tegen zweet.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€2.049,-

 (incl. BTW)

Schwinn spinningbike AC Performance Plus Schwinn spinningbike AC Performance Plus (SCACPERFORMANCE)

De Schwinn spinningbike AC Performance Plus biedt trainingsmotivatie: Dankzij de kettingaandrijving en een extra groot vliegwiel met een gelijkmatige gewichtsverdeling voelt u zich als op een echte racefiets. De geavanceerde trainings-functies bieden een authentieke rijervaring en superieure training.  

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€2.989,-

 (incl. BTW)

Star Trac spinningbike Studio 3 Star Trac spinningbike Studio 3 (7270)

Star Trac spinningbike Studio 3
De Star Trac Studio bikes combineren op de gebruiker gerichte functies met de beste biomechanica en een hoge mate van instelbaarheid om de optimale positie te creeren voor elke gebruiker. Om rit na rit de compromisloze kwaliteit te behouden zijn de studio bikes voorzien van een gepatenteerd trapas van de allerhoogste professionele kwaliteit, roestbestendig materiaal en een zware solide constructie. Het zware en solide frame is voorzien van een poedercoating tegen roest en beschadigingen en het zware vliegwiel wordt aangedreven door een traditionele ketting. De fiets is compatible met de optionele Star Trac fietscomputer.      

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€1.789,-

 (incl. BTW)

Ketting aangedreven spinningbikes zijn de perfecte manier om een indoor fietstraining te krijgen die het meest aanvoelt als de natuurlijke beweging. Of dit op een andere spinningbike ook het geval is? In zekere mate, maar niet zoals bij een ketting aangedreven spinningbike.

De spinningbike is afkomstig van het fietsprogramma genaamd ‘spinning’. Het is een zeer effectieve manier van het verbeteren van de conditie en tegelijkertijd afslanken. Dit specifieke programma wordt gegeven in de sportschool en behoort daarbij tot een van de populairste klassen. Rustig fietsen op muziek zoals u op een gewone fiets ook doet? Alles behalve! Bij het gebruiken van een ketting aangedreven spinningbike moet u rekening houden dat zomaar remmen geen mogelijkheid is. Er moet altijd een weerstand zijn, zodat u enige problemen voorkomt. Gebruik dus altijd de weerstandsknop wanneer u een sessie beëindigt.

Het voordeel van een ketting aangedreven spinningbike? De oefening voelt aan als op een gewone fiets. Doordat deze beweging door een ketting wordt aangedreven ligt dit het dichtste bij de motie die wordt gecreëerd op een fiets. Toch is er dat ene dingetje wat fietsen vaak hebben. De ketting roest op den duur. Bij een spinningbike is dat niet het geval! De ketting wordt beschermd door een plastic kettingkast, waardoor er niets binnen kan komen. Zo nu en dan oliën om stroefheid te voorkomen is de enige vorm van onderhoud.

Waarom u een spinningbike moet kopen? Simpel. Niet iedereen is weggelegd voor speciale spinning lessen met een grote groep in een sportschool. Daarom is een ketting aangedreven spinningbike de beste oplossing. U haalt het fitnessapparaat in huis en bepaalt zelf de training! Bouw het langzaam op en fiets sneller dan ooit te voren. Het voordeel van Fitness24? Wij bieden u de beste merken tegen de scherpste prijzen, dus koop hier een ketting aangedreven spinningbike.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Spinningbikes > Ketting aangedreven

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.