Hydraulisch geremde roeitrainer

Lees verder

Hydraulisch geremd
Sorteren

     

Kettler roeitrainer HKS Kadett 07977-900 Kettler roeitrainer HKS Kadett 07977-900 (07977-900)

Dankzij de speciale outrigger techniek maakt de Kettler roeitrainer HKS Kadett 07977-900 een cirkelvormige roeibeweging mogelijk, die het daadwerkelijk roeien op het water dicht benadert.

€489,-

 (incl. BTW)

Christopeit Roeitrainer Accord Christopeit Roeitrainer Accord (7300.508)

Je kunt met de Christopeit Roeitrainer Accord op een authentieke natuurlijke manier roeien, door gebruik te maken van de brede verlengde roeiarmen.

De ruimte die je voor deze roeimachine nodig hebt is in verhouding zeer gering. De Accord is op 12 verschillende weerstandsniveaus handmatig in te stellen.

Bovendien is de hellingshoek horizontaal in 4 handmatige standen aan te passen.

Het display toont tijd, aantal roeislagen, totaal aantal roeislagen en het geschatte calorieverbruik.

€269,-

 (incl. BTW)

Hydraulisch geremde roeitrainers zijn de goedkopere variant onder roeitrainers. Goedkoop neemt echter niet weg dat het apparaat effectief is. Zoals elke andere roeitrainer is dit fitnessapparaat een zeer goed middel om aan uw lichaam te werken.

Wat een roeitrainer nu precies doet? Een roeitrainer pusht het lichaam tot het uiterste totdat er geen kracht meer over is, maar mentaal moet worden doorgezet. Het perfecte middel waarmee uw uithoudingsvermogen wordt getest. Net als elke andere roeitrainer is de hydraulisch geremde roeitrainer goed voor de vier belangrijke spiergroepen. Naast het trainen van de arm- en beenspieren traint u ook de buik- en rugspieren.

Er zijn vier soorten roeitrainers: watergeremd, windgeremd, magnetisch geremd en hydraulisch geremd. Waarin de hydraulisch geremde roeitrainer verschilt van anderen is de werkwijze. Bij deze roeitrainer wordt de weerstand gecreëerd met behulp van cilinders gevuld met gas. Wanneer de roeibeweging wordt gemaakt, zorgt het gas in de cilinders voor een weerstand. Verander de stand van de cilinder en daarmee ook de weerstand.

Hoewel hydraulisch geremde roeitrainers goedkoper zijn, is er ook een nadeel. Over het algemeen is het weerstandssysteem in vergelijking met andere roeitrainers iets minder gebruiksvriendelijk. Het veranderen van de weerstand gaat iets moeizamer, wat ook afhankelijk is van het merk. Bij Fitness24 bieden wij u enkel de beste merken, dus bespaar geld op een dure uitvoering en kies voor een functionele hydraulisch geremde roeitrainer.

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Roeitrainers > Hydraulisch geremd

Print