Roeitrainers voor thuisgebruik

Ga je liever ook niet in slecht weer naar buiten moeten om te sporten? Of train je liever lekker alleen dan in een drukke sportschool? Dan is een roeitrainer voor thuis ideaal. Train wanneer jij wilt en verbeter je conditie en gezondheid comfortabel vanuit thuis. Of je nu wilt afvallen, fit blijven of moet revalideren, het kan met een roeimachine. Roeien biedt je namelijk een volledige lichaamstraining, is altijd low-impact en geschikt voor alle fitnessniveaus. Met een roeimachine ga je dus altijd voor een efficiënte thuisworkout.

Lees verder

Roeitrainers
Sorteren

     

1234

NOHrD WaterGrinder handroeier kersenhout - cherry + Cadeau NOHrD WaterGrinder handroeier kersenhout - cherry (OFNR014102)

Met de NOHrD handroeier WaterGrinder Kersen thuis trainer en het fitnessniveau van de Top Grinders te behalen! In de zeilsport is het de taak van de Grinder om de wind in beweging om te zetten door zo snel als mogelijk het zeil te hijsen. De Grinders doen het zware werk aan boord en zijn vergelijkbaar met topsporters. Met hun spierkracht en uithoudingsvermogen bewegen ze de lieren en hijsen zo de zeilen op de zeewaardige jachten in de juiste positie. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen het is mogelijk om het scherm naar weerszijden van de watergrinder te draaien.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€2.099,-

 (incl. BTW)

NOHrD WaterGrinder handroeier eikenhout - oak + Cadeau NOHrD WaterGrinder handroeier eikenhout - oak (OFNR014104)

Met de NOHrD handroeier WaterGrinder Oak thuis trainer en het fitnessniveau van de Top Grinders te behalen! In de zeilsport is het de taak van de Grinder om de wind in beweging om te zetten door zo snel als mogelijk het zeil te hijsen. De Grinders doen het zware werk aan boord en zijn vergelijkbaar met topsporters. Met hun spierkracht en uithoudingsvermogen bewegen ze de lieren en hijsen zo de zeilen op de zeewaardige jachten in de juiste positie. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen het is mogelijk om het scherm naar weerszijden van de watergrinder te draaien.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€1.999,-

 (incl. BTW)

NOHrD WaterGrinder handroeier essenhout - ash + Cadeau NOHrD WaterGrinder handroeier essenhout - ash (OFNR014100)

Met de NOHrD handroeier WaterGrinder Natural thuis trainer en het fitnessniveau van de Top Grinders te behalen! In de zeilsport is het de taak van de Grinder om de wind in beweging om te zetten door zo snel als mogelijk het zeil te hijsen. De Grinders doen het zware werk aan boord en zijn vergelijkbaar met topsporters. Met hun spierkracht en uithoudingsvermogen bewegen ze de lieren en hijsen zo de zeilen op de zeewaardige jachten in de juiste positie. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen het is mogelijk om het scherm naar weerszijden van de watergrinder te draaien.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd
€1.899,-

 (incl. BTW)

Life Fitness roeitrainer Row HX 6% Korting Life Fitness roeitrainer Row HX (LFROWHX)

De Life Fitness roeitrainer Row HX is de nieuwste roeitrainer van de grootste fitnessspecialist ter wereld. De roeitrainerX van Life Fitness heeft een traploos weerstandniveau. Op het LCD display ziet u o.a. tijd, snelheid, RPM (toerental) en afstand en is aan te sluiten middels USB poort voor interactieve software. Deze roeitrainer weegt 40 kilogram en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 180 kilogram. Dankzij de transportwielen is de Life Fitness roeitrainer Row HX makkelijk te verplaatsen. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 2 jaar, on site garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.495,-

€1.395,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Fluid Rower Vortex VX-2 roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Vortex VX-2 roeitrainer (22FVX2A000)

Met de Fluid Rower Vortex VX-2 roeitrainer kunt u comfortabel roeien op een professionele manier. Een zitting op dezelfde hoogte als uw bureaustoel, die vloeiend over de industriële lagers heen glijdt van een dubbele aluminium rail voor extra comfort en stevigheid. Nu inclusief hartslagontvanger, deze is compatibel met o.a. een First degree of Polar hartslagband. De console van de VX 2 heeft een upgrade gekregen, deze beschikt over Bluetooth connectie en de tien levels zijn zichtbaar op het display. Dankzij de transportwielen is de roeitrainer gemakkelijk te verplaatsen. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 2 jaar, on site garantie.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.049,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Vortex VX-3 side tank roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Vortex VX-3 side tank roeitrainer (22FVX3A000)

De Fluid Rower Vortex VX-3 side tank roeitrainer is volledig vernieuwd en verbeterd. Nu inclusief hartslagontvanger, deze is compatibel met o.a. een First degree of Polar hartslagband. Dankzij de transportwielen is de VX 3 makkelijk te verplaatsen. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 2 jaar on site garantie. De console van de VX 3 heeft een upgrade gekregen, deze beschikt over Bluetooth connectie en de tien levels zijn zichtbaar op het display.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.559,-

 (incl. BTW)

Finnlo roeitrainer Aquon Waterflow 10% Korting Finnlo roeitrainer Aquon Waterflow (3706)

De Finnlo roeitrainer Aquon Waterflow voor een exclusieve en authentieke roei-ervaring. Gepatenteerde weerstandstechnologie en indrukwekkende waterkracht De premium roeitrainer van Finnlo combineert een effectieve fullbody training met een innovatieve weerstandstechnologie op basis van waterkracht. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat u maximaal vet kunt verbranden tijdens uw training. De roeibeweging die u maakt tijdens het trainen activeert maar liefst 80% van alle spieren in uw lichaam. Dankzij de gepatenteerde stromingsweerstand waarbij u kunt kiezen uit vier verschillende standen kunt u uw eigen favoriete stand kiezen zodat deze overeen komt met uw huidige fitnessniveau. Het unieke en natuurlijke gevoel van waterstroom is bijzonder comfortabel en efficiënt. Met behulp van de geïntegreerde computer weerstandstechnologie kunt u het aantal verbrande calorieën meten op elk weerstandsniveau zodat u de training precies zo kunt afstemmen voor ideale vetverbranding. Het geluid van het stromende water tijdens het trainen werkt mediterend en heeft een positief effect op uw training. Vergeet de dagelijkse stress en werk op een heerlijke manier aan uzelf en aan uw conditie. Slag na slag versterkt u de spieren in uw rug en zult u zich meer ontspannen voelen.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€1.799,-

€1.609,-

  Je bespaart €190,- (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer (22FAPP0000)

De Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank. Deze roeier is nu met de nieuwste kleur update waarbij de gele accenten in en rondom de tank zijn aangepast.

Voor 17:00 uur besteld, maandag verstuurd
€1.419,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer zwart + Cadeau Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer zwart (22FAPP00B0)

De Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer zwart beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank.  

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€1.419,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo V roeitrainer Fluid Rower Apollo V roeitrainer (22FAPV0000)

De Fluid Rower Apollo V roeitrainer beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. De nieuwe V modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vijf niveau's. Dankzij Auto-Level Change wijzigt de ingebouwde potentiometer het level dat weergegeven wordt op het console om automatisch het level te matchen dat geselecteerd is op de tank. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank.

Voor 17:00 uur besteld, maandag verstuurd
€1.529,-

 (incl. BTW)

WaterRower Eikenhout roeitrainer natural oak + Cadeau 6% Korting WaterRower Eikenhout roeitrainer natural oak (OOFWR230S4)

Wil je graag fitter en sterker worden? Dan is de WaterRower Eiken ideaal. Roeien is namelijk de meest complete vorm van fitness. Al je spieren worden tegelijkertijd aan het werk gezet. De roeitrainers van WaterRower zijn zeer geschikt als je houdt van stevige roeitrainingen die zeer natuurgetrouw zijn. Dit komt mede door het unieke waterweerstandssysteem, waardoor het lijkt alsof je je écht op het water bevindt. Naast dat de WaterRower een geweldige roeitrainer is, is het tevens, door zijn elegante en natuurlijke look, een prachtige toevoeging voor in je interieur. De rustieke uitstraling die deze houtsoort meebrengt maakt erg populair, vooral als je een landelijk interieur hebt. Of je nu een modern, landelijk of klassiek interieur hebt, de Eiken WaterRower zal altijd een mooie aanvulling zijn op je interieur.

Vandaag besteld, maandag verstuurd

€1.499,-

€1.399,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Fluid Rower Pacific roeitrainer Fluid Rower Pacific roeitrainer (22FPC00000)

De Fluid Rower Pacific roeitrainer beschikt over een aluminium/staal frame: dit zorgt voor een krachtige, duurzame constructie. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.159,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Neon Plus roeitrainer zwart + Cadeau Fluid Rower Neon Plus roeitrainer zwart (22FNEP00B0)

De Fluid Rower Neon Plus roeitrainer zwart beschikt over een aluminium/staal frame: dit zorgt voor een krachtige, duurzame constructie. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank. De rail van de Neon plus is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk geelgroen en oranje.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€1.319,-

 (incl. BTW)

Waterrower Roeitrainer M1 hirise (stalen frame) + Cadeau 2% Korting Waterrower Roeitrainer M1 hirise (stalen frame) (OOFWR510S4)

De Waterrower Roeitrainer M1 hirise (stalen frame) is speciaal voor de commerciële markt en de veel eisende gebruiker ontwikkeld en past qua design perfect tussen de huidige generatie fitnessapparatuur. De Waterrower roeitrainer M1 HiRise (stalen frame) van waterrower heeft een traploos weerstandniveau. Op het LCD display ziet u o.a. tijd, snelheid, RPM (toerental) en afstand. Deze roeitrainer weegt 66 kilogram en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 200 kilogram. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 3 jaar, on site garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.999,-

€1.949,-

  Je bespaart €50,- (incl. BTW)

Waterrower Roeitrainer M1 LoRise (stalen frame) + Cadeau 2% Korting Waterrower Roeitrainer M1 LoRise (stalen frame) (OOFWR500S4)

De Waterrower Roeitrainer M1 LoRise (stalen frame) is speciaal voor de commerciële markt en de veel eisende gebruiker ontwikkeld en past qua design perfect tussen de huidige generatie fitnessapparatuur. 

De Waterrower roeitrainer M1 LoRise (stalen frame) van Waterrower heeft een traploos weerstandniveau. Op het LCD display ziet u o.a. tijd, snelheid, RPM (toerental) en afstand. Deze roeitrainer weegt 57 kilogram en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 200 kilogram. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 3 jaar, on site garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.899,-

€1.849,-

  Je bespaart €50,- (incl. BTW)

Waterrower Roeitrainer S1 roestvaststaal (RVS) limited Waterrower Roeitrainer S1 roestvaststaal (RVS) limited (OOFWR0S1S4)

De Waterrower Roeitrainer S1 roestvaststaal (RVS) limited is gelimiteerd vervaardigd uit roestvaststaal en uitermate geschikt voor commercieel gebruik.

De roeitrainer S1  heeft een traploos weerstandniveau. Op het LCD display ziet u o.a. tijd, snelheid, RPM (toerental) en afstand. Deze roeitrainer weegt 53 kilogram en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 180 kilogram. Dankzij de transportwielen is de Waterrower roeitrainer S1 roestvaststaal (RVS) Limited makkelijk te verplaatsen. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 3 jaar, on site garantie.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€2.499,-

 (incl. BTW)

NOHrD WaterGrinder handroeier club sport + Cadeau NOHrD WaterGrinder handroeier club sport (OFNR014101)

Met de NOHrD handroeier WaterGrinder Club thuis trainer en het fitnessniveau van de Top Grinders te behalen! In de zeilsport is het de taak van de Grinder om de wind in beweging om te zetten door zo snel als mogelijk het zeil te hijsen. De Grinders doen het zware werk aan boord en zijn vergelijkbaar met topsporters. Met hun spierkracht en uithoudingsvermogen bewegen ze de lieren en hijsen zo de zeilen op de zeewaardige jachten in de juiste positie. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen het is mogelijk om het scherm naar weerszijden van de watergrinder te draaien.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€1.999,-

 (incl. BTW)

WaterRower Kersenhout roeitrainer Oxbridge + Cadeau 5% Korting WaterRower Kersenhout roeitrainer Oxbridge (OOFWR200S4)

Wil je graag fitter en sterker worden? Dan is de WaterRower Oxbridge Kersenhout roeitrainer ideaal. Roeien is namelijk de meest complete vorm van fitness. Al je spieren worden tegelijkertijd aan het werk gezet. De roeitrainers van WaterRower is zeer geschikt als je houdt van stevige roeitrainingen die zeer natuurgetrouw zijn. Dit komt mede door het unieke waterweerstandssysteem, waardoor het lijkt alsof je je écht op het water bevindt. Naast dat de WaterRower een geweldige roeitrainer is is het tevens, door zijn elegante en natuurlijke look, een prachtige toevoeging voor in je interieur. Of je nu een modern, landelijk of klassiek interieur hebt, de luxe Oxbridge kersenhout WaterRower zal altijd een mooie aanvulling zijn op je interieur.

Vandaag besteld, maandag verstuurd

€1.699,-

€1.599,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Tunturi Endurance R85W Roeitrainer 10% Korting Tunturi Endurance R85W Roeitrainer (18TRW85000)

Met de Tunturi Endurance R85W Roeitrainer benadert Tunturi het echte gevoel van roeien. Met deze roeitrainer ben je instaat om je hele lichaam efficiënt en volledig te trainen. Niet alleen je rugspieren, maar juist de hele kern van je lichaam worden getraind. Ook worden je gewrichten niet belast dankzij de soepele bewegingen. Een dubbele rail met lagers en een speciaal voorgevormd comfort zadel zorgen voor stabiliteit wanneer je de roeibeweging uitvoert.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€1.059,-

€949,-

  Je bespaart €110,- (incl. BTW)

WaterRower Club Sport roeitrainer essenhout gebeitst + Cadeau 6% Korting WaterRower Club Sport roeitrainer essenhout gebeitst (OOFWR150S4)

Wil je graag fitter en sterker worden? Dan is de Waterrower Club essenhout ideaal. Roeien is namelijk de meest complete vorm van fitness. Al je spieren worden tegelijkertijd aan het werk gezet. De roeitrainers van WaterRower is zeer geschikt als je houdt van stevige roeitrainingen die zeer natuurgetrouw zijn. Dit komt mede door het unieke waterweerstandssysteem, waardoor het lijkt alsof je je écht op het water bevindt. Naast dat de WaterRower een geweldige roeitrainer is is het tevens, door zijn elegante en natuurlijke look, een prachtige toevoeging voor in je interieur. Of je nu een modern, landelijk of klassiek interieur hebt, de Essenhout (Club) WaterRower zal altijd een mooie aanvulling zijn op je interieur.

Vandaag besteld, maandag verstuurd

€1.599,-

€1.499,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Waarin verschilt een roeitrainer voor thuis zich t.o.v. een professionele roeitrainer?

Een roeimachine voor thuisgebruik heeft andere kenmerken en functies vergeleken met een professionele roeimachine. Een thuisroeimachine wordt namelijk minder en anders gebruikt dan een professionele roeier. Zo hebben roeitrainers voor thuis veelal nét wat andere functies en kunnen de gebruikte materialen verschillen aangezien de roeier niet continu zwaar belast wordt.

Verschillen kunnen onder andere zijn; een ander frame en de bouwkwaliteit. Roeitrainers voor thuis hebben vaak een lichter frame zodat ze makkelijk verplaatst kunnen worden. Daarnaast hebben de thuisroeiers soms ook minder functies, trainingsprogramma’s of weerstandsinstellingen. Een ander groot pluspunt is dat de roeimachines voor thuis daarom vaak een stuk goedkoper zijn, daar professionele roeiers duurder zijn door veelal andere functies, opties en de bouw van de machine. Als laatste zijn de roeiers voor thuis vaak ook een stuk compacter en gemakkelijker op te bergen t.o.v. een professionele roeier.

Waar moet je op letten bij het kopen van een roeitrainer voor thuisgebruik?

In onze collectie van roeitrainers kan je een uitgebreide selectie van de beste roeimachines vinden. Als je graag een roeier voor thuis wilt kopen dan zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kan houden tijdens je zoektocht. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst goed je wensen en behoeften in kaart te brengen. Wil je dagelijks gaan roeien en regelmatig wisselen van trainingsintensiteit en ook je trainingsgegevens kunnen bekijken? Dan kan je het beste kiezen voor een uitgebreide roeier. Of is een simpelere roeier met enkele trainingsprogramma’s al voldoende? Dan kan je uiteraard gaan voor een minder uitgebreide roeimachine.

Belangrijke punten om naar te kijken bij je nieuwe roeimachine zijn onder andere:

 1. Weerstandstype: Er zijn verschillende soorten weerstandsystemen, zoals waterweerstandluchtweerstand en magnetische weerstand. Het type weerstand beïnvloedt de roei-ervaring, kies daarom een systeem dat bij je past.
 2. Maximaal lichaamsgewicht: Controleer het maximale lichaamsgewicht dat de roeimachine kan dragen. Dit is een indicatie van de stevigheid van de machine.
 3. De constructie: De constructie van de roeimachine moet stevig en duurzaam zijn. Door een goede en stevige constructie blijft de roeitrainer ook beter op zijn plek staan.
 4. Zitcomfort en voetpedalen: Het zitje moet ook comfortabel zijn en de voetpedalen moeten verstelbaar zijn en goed vastzitten. Sommige pedalen hebben ook een quick-release systeem wat het in- en uitstappen extra makkelijk maakt.
 5. Trainingsprogramma's: Sommige roeimachines hebben voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's die je kunnen helpen bij het stellen en behalen van je fitnessdoelen. Wil je jouw trainingen extra uitdagend en leuk maken? Kijk dan of er ook een bluetooth aanwezig is. Hiermee kan je verschillende apps koppelen zoals Kinomap.
 6. Display: Een duidelijk en gebruiksvriendelijk display waarop je je trainingsgegevens kan bijhouden, zoals tijd, afstand, slagen per minuut en verbrande calorieën.
 7. Opklapbaarheid en transportwieltjes: Als je beperkte ruimte hebt, is het handig als je roeimachine opklapbaar is en transportwieltjes heeft voor gemakkelijke verplaatsing.
 8. Hartslagmeting: Sommige roeimachines hebben de mogelijkheid om je hartslag te meten, wat handig kan zijn om je inspanningsniveau te monitoren.

Enkele top merken onder de thuis roeiers zijn: Life FitnessFirst Degree en Waterrower.

Wat zijn de voordelen thuis trainen met een roeitrainer?

Wanneer je aan je conditie wilt werken vanuit het comfort van je eigen huis, is een roeitrainer een van de meest toegankelijke fitnessapparaten om mee te beginnen. Het hebben van een roeimachine thuis brengt diverse voordelen met zich mee, zoals:

 1. Trainen wanneer je maar wilt
 2. Behoud 100% controle over je trainingen
 3. Gewrichtsvriendelijke low-impact workouts
 4. Volledige lichaamstraining, full-body workouts
 5. Bespaar op reistijd
 6. Privacy, comfortabel trainen vanuit thuis
 7. Kostenbesparing

 

Kan je thuis afvallen door te trainen met een roeimachine?

Een roeimachine voor thuisgebruik schaf je niet zomaar aan. Je hebt namelijk persoonlijke doelen gesteld en wilt hier naar toe werken. Een van de vragen die we regelmatig krijgen is of je kan afvallen door op een roeimachine te trainen. Dat is zeker mogelijk. Roeien is namelijk een efficiënte, full-body workout die je helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van spieren.

Wil je het beste resultaat behalen dan is het wel belangrijk om daarbij goed op je voeding te letten en voldoende te trainen op de roeimachine. Hoe vaak je moet trainen op de roeimachine is afhankelijk van je gestelde doelen. Verschillende roeimachines kunnen je helpen met geïntegreerde trainingsprogramma’s zoals calorieverbranding targets, duurtrainingen, intervaltrainingen en focus trainingen op vetverbrandingszones.

Het is belangrijk om te onthouden dat afvallen een combinatie is van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Een gebalanceerd dieet met de juiste verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten is essentieel voor gewichtsverlies en je algehele gezondheid.

Dus ja, je kunt thuis afvallen door te trainen op een roeimachine, maar het is belangrijk om dit te combineren met een gezond dieet en voldoende training.

 

Zowel nieuwe als tweedehands roeitrainers voor thuisgebruik

In aanvulling op onze brede collectie nieuwe roeimachines bieden we ook gebruikte / tweedehands roeimachines aan voor thuisgebruik. Deze gebruikte roeimachines zijn bijvoorbeeld ingeruild bij ons bij de aankoop van een nieuwe roeimachine of een ander fitnessapparaat. De roeimachines die we innemen worden grondig door onze eigen monteurs geïnspecteerd, en essentiële onderdelen zoals het weerstandsmechanisme, het zitje, de voetpedalen en het koord / de ketting worden uitvoerig gecontroleerd en getest en indien nodig vervangen. We voorzien al onze tweedehands roeimachines van garantie, zodat je verzekerd bent van een goed functionerende roeimachine tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag een roeitrainer voor thuis kopen? Maar ben je er nog niet helemaal uit welke het beste bij je wensen en behoeften zou passen? Dan helpen wij je graag verder bij al je vragen. Je kan onze roeimachine specialisten telefonisch via +31(0)413-256800 bereiken of stuur een e-mail. Of kom langs in onze winkel in Volkel Nederland.

5.0
5/10 First Degree roeitrainer Fluid Rower E-520 gebruikt

mag ik vragen als deze e520 niet de correcte snelheid geeft

Bekijk alle Beoordelingen
Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Roeitrainers

Print
Advies nodig?

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.