Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

350035 7901 7901 33149305361 9.0 10 2
2 Reviews | Schrijf zelf een review

De Bosu balance trainer sport edition 50 cm is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken.

De BOSU Balance Trainer zorgt voor meer instabiliteit en het lichaam wordt tijdens iedere workout extra uitgedaagd.

De BOSU Balance Trainer SPORT is 50 cm in doorsnede en is extra compact waardoor het mogelijk is deze makkelijk te vervoeren en op te bergen (verkrijgbaar in blauw en roze).


Bekijk uitgebreide omschrijving
Bosu kleuren
Gratis levering: 2-4 werkdagen
194.95 €194,95

(incl. 21% btw) Nieuw! Ruim op voorraad!

Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 2 jaar garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Extra opties
Omschrijving

Bosu balance trainer sport edition 50 cm 350040

De BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken. De BOSU Balance Trainer zorgt voor meer instabiliteit en het lichaam wordt tijdens iedereworkout extra uitgedaagd.

Zodra u op de BOSU Balanstrainer gaat staan, voelt u dat het dynamische oppervlak een beroep doet op uw evenwicht, lichaamshouding en spierkracht! Met de BOSU Balanstrainer traint u de spieren rondom enkels, knien en hupen, maar vooral de romp. U wordt sterker en fitter, uw houding verbetert en u beweegt beter! Ditbetekent niet alleen dat u er beter uitziet, u voorkomt ook blessures en uw sportieve prestaties gaan vooruit!

De BOSU Sport Edition is een compacte versie van de originele BOSU. De BOSU Balance Trainer SPORT is 50 cm in doorsnede en is extra compact waardoor het mogelijk is deze makkelijk te vervoeren en op te bergen. Iedereen kan ermee trainen en is geschikt voor iedereen die in vorm wil blijven en de coördinatie, balans en kracht verbeteren. Verkrijgbaar in blauw en roze. De BOSU Balance Trainer is voor iedereen: kinderen, volwassenen en professionele sporters. 

Afmetingen:
- Maximale druk/gewicht van 150 kg
- Diameter: 50 cm
- Kleur: blauw of roze
- Geleverd inclusief luchtpomp

Let op, niet geschikt voor commerciële doeleinden.

Specificaties
  • Merken Bosu
  • Categorie Balance trainers
Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 2 jaar garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Gerelateerde producten
Muscle Power Balance Trainer MP1077 6% Korting Muscle Power Balance Trainer MP1077 (MP1077)

De Muscle Power Balance Trainer MP1077 is een veelzijdig trainingsapparaat voor het trainen van je evenwicht en balans. Beiden kanten zijn te gebruiken: de plastic bovenkant is te gebruiken voor op te staan en om je coördinatie en balans te trainen. Terwijl als je de balanstrainer omdraait kan je de zachte onderkant gebruiken voor evenwichtsoefeningen en het trainen van je enklespieren. - zwart met grijs
- inclusief pomp
- inclusief 2x handgreep met elastiek

Levering binnen 2-4 werkdagen

€49,95

€46,95

  Je bespaart €3,- (incl. BTW)

Bosu balance trainer PRO edition 350010 Bosu balance trainer PRO edition 350010 (350010)

De Bosu balance trainer PRO edition is het ultieme middel om de balans te trainen.De balanstrainer motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps. Sporters, fysiotherapeuten en personal trainers, de bosu pro is geschikt voor iedereen. In het fitnesscentrum wordt hij ingezet voor allerlei trainingsvormen: van cardio-groepstraining tot buikspieroefeningen in de fitnesszaal!

Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
€259,95

 (incl. BTW)

NOHrD Balansbord Eau-Me Board zwart NOHrD Balansbord Eau-Me Board zwart (OFNR021105)

De NOHrD Balansbord Eau-Me Board is een gepatenteerde combinatie van het klassieke balansbord met de elementen van water. Balance boards zijn geschikt voor alle leeftijden en, indien regelmatig gebruikt, verbeteren ze de conditie en het evenwicht terwijl ze altijd gemakkelijk zijn voor de gewrichten - thuis, op kantoor of in de studio. Simpel gezegd draait het bij het Eau-Me Board allemaal om balans en daagt het de gebruiker uit met een constant wankele, verschuivende basis - waardoor het lichaam gedwongen wordt te reageren bij elke kanteling. Compenserende bewegingen activeren het diepe spiersysteem terwijl het lichaam reageert op voortdurende impulsen en prikkels.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€318,95

 (incl. BTW)

Bosu balance trainer NexGen Bosu balance trainer NexGen (350014)

De BOSU Balance Trainer NexGen is verdeeld in 4 kwadranten, hierdoor bepaal je makkelijker de juiste lichaamspositie. De getextureerde markeringen zorgen voor meer grip voor zowel de handen als voeten. Het patroon zorgt ervoor dat het lichaam precies gepositioneerd kan worden en is een ideaal hulpmiddel tijdens al je (core, agility, cardio, kracht, balans en mobiliteit) oefeningen en drills. De textuur van het oppervlak verbetert de grip van handen en voeten op de dome. Een verbeterd ontwerp voor nieuwe oefeningen en gebruik.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€304,95

 (incl. BTW)

Bosu Balance pods 4-pack blauw/grijs Bosu Balance pods 4-pack blauw/grijs (351601)

Met de BOSU Balance Pods krijgt u een totale lichaamstraining terwijl u uw evenwicht, coördinatie en behendigheid verbetert. Door aan het boven- en onderlichaam te werken, ontwikkelt u ook core strength en stabiliteit, wat belangrijk is voor een goede gezondheid en fitness. U kunt de BOSU Pods gebruiken met de platte kant naar beneden voor een stabielere basis of met de bolle kant naar beneden voor meer balansuitdaging. De verhoogde ringen bieden grip en comfort voor uw handen en voeten.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€86,95

 (incl. BTW)

Modern Movement M-Pad balans trainer Modern Movement M-Pad balans trainer (100577)

De Modern Movement M-Pad balans trainer geeft trainen op een balansbord een geheel nieuwe dimensie. Door gebruik te maken van de bewegingssensor in uw smartphone gaat een geheel nieuwe wereld op het gebied van training en herstel open, waardoor trainen interactief en vooral erg leuk wordt. De balans trainer van Modern Movement stelt u in staat alle spieren in uw lichaam te trainen, inclusief alle stabilisatie spieren die door langdurig zitten overdag behoorlijk kunnen verslappen.

Gratis levering: 2-5 werkdagen
€149,-

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Klein fitness > Balance training > Bosu balance trainer sport edition 50 cm blauw 350040

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.