Freemotion Beoordelingen

Freemotion

Elk fitnessbedrijf noemt zichzelf innovatief. Maar wat betekent dat? Bij Freemotion betekent innovatief zijn dat we ons afvragen hoe we trainen en het opnieuw definiëren. We doen dingen niet omdat iedereen ze doet, maar omdat niemand anders ze doet. We weten dat het leven niet draait om trainen, maar dat sporten zorgt voor een avontuurlijker leven.

Wij bieden oplossingen die uw stemming, geest en fitnessniveau veranderen. Freemotion-apparatuur komt tot leven in kleine en grote groepstrainingen en helpt nieuwe inkomstenstromen te creëren. Innovatie is er als eerste - net zoals Freemotion functionele krachttraining met kabels, de Incline Trainer en de eerste indoorfiets die de weg simuleert introduceerde.

Innovatief is meer dan iets wat je jezelf noemt, het is wat je elke dag uit bed haalt. Het is de reden waarom Freemotion een divisie is van iFIT Health & Fitness (fka ICON Health & Fitness) - een wereldwijde leider in fitness en technologie, meer dan 40 jaar sterk.

Bij Freemotion noemen we onszelf niet innovatief, we leven elke dag innovatie.


Lees meer over Freemotion >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Freemotion gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Freemotion > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.