Black Friday Deals

De beste Black Friday deals op Fitness24.nl tot wel 50% korting!

Black Friday komt er weer aan. Dit jaar, 2021, valt black friday op vrijdag 26 november. In Amerika waar Black Friday officieel vandaan komt was het voorheen maar één dag Black Friday maar tegenwoordig zien we steeds vaker een Black Friday Weekend of zelfs Black Friday Week. Bij ons start Black Friday op 19-11-2021. Wacht dus niet te lang met je nieuwe toestel, want ze vliegen de deur uit.

Wil je graag fitter worden? Je huidige thuisgym uitbreiden of je oude toestel(len) vervangen? Of ben je misschien al op zoek naar cadeaus voort Sinterklaas en Kerst? Dan is dit het perfecte moment om te kijken naar een nieuw fitness toestel. Vanaf 19-11-2021 hebben wij zeer leuke en hoge kortingen op de geselecteerde toestellen. Je kan tot ruim 50% besparen.

Voor de deur slapen om als eerste de beste koopjes te kunnen bemachtigen is bij ons niet nodig, maar wacht echter niet te lang. Je kan voor de beste deals ook bij ons online terecht. Uiteraard ben je ook welkom in een van onze showrooms in Volkel (Nederland) en Brasschaat (België).

Hometrainers - Fiets jezelf fit lekker vanuit thuis

De hometrainer is een van de bekendste fitnesstoestellen voor thuisgebruik. Verbeter je cardio maar ook je been-, kuit- en bilspieren met workouts die jij thuis kan doen. Buiten in de kou fietsen is niet meer nodig, train nu comfortabel binnen met je favoriete films en series.
Geniet tijdelijk tot 30% korting op hometrainers.

Bekijk snel alle Hometrainer deals

Crosstrainers - Train je hele lichaam en verbrand vet

Wil je graag fitter worden? Dan kan je met een crosstrainer goed aan je conditie werken, je traint namelijk je hele lichaam. Op een crosstrainer maak je zowel gebruik van je armen als benen waardoor je o.a. je buik, onderrug, rug, schouders, borst traint en vet verbrand.
Geniet tijdelijk tot 30% korting op crosstrainers.

Bekijk snel alle Crosstrainer deals

Roeitrainers - Ga voor een full-body workout

Roeitrainers zijn de perfecte fitnessapparaten om meerdere spiergroepen tegelijk te trainen. Wil je graag zo efficiënt mogelijk trainen? Dat is een roeitrainer wellicht de uitkomst voor jou. Train jouw beenspieren, rugspieren, schouderspieren en buikspieren tegelijkertijd. 
Geniet tijdelijk tot 20% korting op roeitrainers.

Bekijk snel alle Roeitrainer deals

Loopbanden - Verbeter je cardio comfortabel binnen

Een loopband is perfect als je graag thuis je cardio wilt verbeteren, calorieën verbranden maar ook voor revalidatie. In de koudere en donkere dagen kan je met een loopband altijd door blijven trainen en hoef je niet naar buiten, ideaal! 
Geniet tijdelijk tot 25% korting op loopbanden.

Bekijk snel alle Loopband deals

Spinningbikes - Geef je conditie een boost

Spring op je nieuwe spinningfiets om je conditie en longinhoud te verbeteren. Met een spinningbike train je o.a. je been- en bilspieren op een comfortabele manier. Hoewel deze bikes op een hometrainer lijken heb je een sportievere zit die vergelijkbaar met een racefiets en mountainbike. 
Geniet tijdelijk tot 30% korting op spinningbikes.

Bekijk snel alle Spinningbike deals

Krachtapparatuur - Word breder, sterker en groter!

Met krachtapparatuur train je om te groeien, meer spiermassa en breder worden en zo je kracht te verbeteren. Het kan gebruikt worden door zowel de beginnende als gevorderde sporters. Het voordeel is dat je meerdere spiergroepen (separaat) kan trainen met één apparaat.
Geniet tijdelijk tot 20% korting op krachtapparatuur. 

Bekijk snel alle Krachtapparatuur deals

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag na Thanksgiving, een Amerikaanse feestdag. Deze dag wordt door vele gezien als de (on)officiële dag voor het begin van de kerstinkopen. Omdat deze dag een vrije dag is in Amerika voor vele begonnen winkels te proberen mensen naar hun winkels te trekken door het aanbieden van hoge kortingen. Hoewel de Black Friday sales eerst alleen op de vrijdag zelf waren is de sale periode tegenwoordig meerdere dagen of zelfs weken. Als koopjesjachter kan je dus rond deze periode de beste deals scoren want Black Friday wordt in Nederland ook steeds populairder.

 

Hoe is Black Friday ontstaan?

Er zijn verschillende verhalen over het ontstaan van Black Friday. Zo werdt de benaming Black Friday als eerste gebruikt in het jaar 1869. Echter werdt de term Black Friday toen niet gebruikt voor kerstinkopen maar voor de financiële crisis. Tijdens deze crisis waren er twee Wallstreet-financiers die hoopten dat ze veel winst konden maken door zoveel mogelijk goud te kopen en later weer met veel winst te verkopen. Deze samenzwering kwam echter aan het licht en de aandelen kwamen in de vrije val wat toen zorge voor veel failissementen.

Een ander verhaal rond het ontstaan van Black Friday komt uit de stad Philadelphia uit het jaar 1950. In dat jaar was het zo ontzettend druk rond Thanksgiving in die stad dat de politie het Black Friday begon te noemen. 

Een meer recentelijke theorie, 1981, is dat op Black Friday winkeliers voor het eerst "in de zwarte cijfers" komen te staan, ook wel winst maken. In Amerika was het namelijk de gewoonte om verliezen in rode cijfers te schrijven.

 

Wanneer eindigd Black Friday?

Officeel start en eindigd deze dag op de vrijdag ná Thanksgiving. Heb je misgegrepen op een van de deals? Niet getreurd, de maandag na Black Friday start Cyber Monday waarbij je ook nog eens leuke en hoge kortingen kan pakken.

 

Hoe kan je de Black Friday deals scoren?

Op de bovenstaande pagina's hebben wij voor jouw de beste Black Friday Deals geslecteerd. Van fitnesstoestellen tot aan triathlon kleding en accessoires. Wellicht heb je wel eens de Black Friday voorbij zien komen, voor de winkel slapen, lange rijen en super drukte. Bij ons kan je de beste deals ook gewoon op onze webshops vinden, geen speciale kortingscodes nodig. Zo kan je lekker onderuit in je stoel de beste deals scoren en thuis, of op een andere gewenste plek, laten bezorgen en eventueel laten monteren.  Uiteraard kan je ook langskomen in onze winkels in Volkel (Nederland) of Brasschaat (België).

Home | Black Friday Deals

Print