Star Trac Beoordelingen

Star Trac

Star Trac heeft 25 jaar ervaring in de fitnessbranche en is sinds de eerste dag gedreven door innovatie. Star Trac luistert naar de behoeften en wensen van hun klanten, dit is ook altijd het uitgangspunt tijdens de ontwikkeling van nieuwe fitnessapparatuur. Star Trac ontwikkeld meer dan een “gewoon apparaat”.
Dit uitgangspunt relateert in een enorme verscheidenheid aan gepatenteerde en unieke fitnessapparatuur. Dit op functioneel en designtechnisch gebied.  Door de grote verscheidenheid aan zowel cardio- als krachtapparatuur, biedt Star Trac voor iedere behoefte en iedere prijsklasse een ideale oplossing. Hierdoor kunnen wij onze klanten de nieuwste fitnessapparatuur aanbieden. Het assortiment van Star Trac bestaat ondere uit: Star Trac Spinningbikes, Star Trac loopbanden en Star Trac crosstrainers.

 

 

 


Lees meer over Star Trac >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Star Trac gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Star Trac > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.