Fluid Rower watergeremde roeitrainers

Streef je naar een betere conditie en meer spierkracht? Ga dan voor een Fluid Rower roeitrainer. Roeien zorgt ervoor dat al je spieren samenwerken voor één zeer complete workout. Deze roeimachines bieden een realistische roei ervaring dankzij hun unieke verstelbare waterweerstandssysteem en voegen met hun stijlvolle designs elegantie toe aan je homegym of sportschool.

Bekijk meer producten van Fluid Rower

Lees verder

Watergeremd
Sorteren

     

Fluid Rower Vortex VX-2 roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Vortex VX-2 roeitrainer (22FVX2A000)

Met de Fluid Rower Vortex VX-2 roeitrainer kunt u comfortabel roeien op een professionele manier. Een zitting op dezelfde hoogte als uw bureaustoel, die vloeiend over de industriële lagers heen glijdt van een dubbele aluminium rail voor extra comfort en stevigheid. Nu inclusief hartslagontvanger, deze is compatibel met o.a. een First degree of Polar hartslagband. De console van de VX 2 heeft een upgrade gekregen, deze beschikt over Bluetooth connectie en de tien levels zijn zichtbaar op het display. Dankzij de transportwielen is de roeitrainer gemakkelijk te verplaatsen. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 2 jaar, on site garantie.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.049,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Vortex VX-3 side tank roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Vortex VX-3 side tank roeitrainer (22FVX3A000)

De Fluid Rower Vortex VX-3 side tank roeitrainer is volledig vernieuwd en verbeterd. Nu inclusief hartslagontvanger, deze is compatibel met o.a. een First degree of Polar hartslagband. Dankzij de transportwielen is de VX 3 makkelijk te verplaatsen. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u van ons 2 jaar on site garantie. De console van de VX 3 heeft een upgrade gekregen, deze beschikt over Bluetooth connectie en de tien levels zijn zichtbaar op het display.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.559,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer (22FAPP0000)

De Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank. Deze roeier is nu met de nieuwste kleur update waarbij de gele accenten in en rondom de tank zijn aangepast.

Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
€1.419,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer zwart + Cadeau Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer zwart (22FAPP00B0)

De Fluid Rower Apollo Plus roeitrainer zwart beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank.  

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€1.419,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo V roeitrainer Fluid Rower Apollo V roeitrainer (22FAPV0000)

De Fluid Rower Apollo V roeitrainer beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. De nieuwe V modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vijf niveau's. Dankzij Auto-Level Change wijzigt de ingebouwde potentiometer het level dat weergegeven wordt op het console om automatisch het level te matchen dat geselecteerd is op de tank. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank.

Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
€1.529,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Pacific roeitrainer Fluid Rower Pacific roeitrainer (22FPC00000)

De Fluid Rower Pacific roeitrainer beschikt over een aluminium/staal frame: dit zorgt voor een krachtige, duurzame constructie. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.159,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Neon Plus roeitrainer zwart + Cadeau Fluid Rower Neon Plus roeitrainer zwart (22FNEP00B0)

De Fluid Rower Neon Plus roeitrainer zwart beschikt over een aluminium/staal frame: dit zorgt voor een krachtige, duurzame constructie. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank. De rail van de Neon plus is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk geelgroen en oranje.

Beschikbaar, vraag naar de levertijd
€1.319,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Viking 3 V roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Viking 3 V roeitrainer (22FVK3V0ST)

De First Degree Viking 3 V roeitrainer is gemaakt van duurzaam, met de hand afgewerkt en dubbel gelakt Amerikaans essenhout, voor een leven lang plezier. De roeier is gemaakt rond een frame van drukgevormd laminaat voor ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid en beschikt over het gepatenteerde AR (Adjustable Resistance) systeem. De nieuwe Plus modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Multi-level console met USB aansluiting. Op de tank kan de weerstand versteld worden met een keuze uit vier niveau's. Op deze watergeremde roeitrainer krijgt u 2 jaar on site garantie en zelfs 5 jaar garantie op de tank. De roeitrainer is voorzien van bluetooth auto-adjust technologie die de geselecteerde tankweerstand correspondeert met de monitor van de console. Alle gegevens die nodig zijn worden aangeleverd door de roeitrainer om uw voortgang nauwkeurig bij te houden. Om uw trainigen volledig te analyseren kunt u uw smartphone via bluetooth verbinden en gebruik maken van de First Degree app.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.889,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Evolution E350 roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Evolution E350 roeitrainer (22FE350000)

De Fluid Rower Evolution E350 roeitrainer is geschikt voor intensief gebruik en ontworpen voor alle fitnessniveaus. Deze roeitrainer is voorzien van de FDF’s Adjustable Fluid Resistance en simuleert het voortbewegen van een boot die door het water gaat, waardoor het net lijkt alsof u zelf op het water zit. Met deze roeitrainer ervaart u de continue weerstand en een onmiddellijke aanzuiging tijdens het zicht en geluid van het water dat door de dubbele tank gedreven wordt. De watertank is schuin geplaatst met een rechte lijnconfiguratie waardoor een ongeëvenaard slagprofiel een enorm bereik met instelbare weerstand heeft. Door het gebruik van deze techniek is het heel gemakkelijk om bijvoorbeeld halverwege uw training de intensiteit aan te passen. Hierdoor is deze roeitrainer ook uitermate geschikt voor meerdere gebruikers die verschillende fitness doelen hebben. De roeitrainer neemt maar weinig plek in beslag omdat de roeitrainer verticaal op te bergen is.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.049,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Evolution E550 roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Evolution E550 roeitrainer (22FE550000)

De Fluid Rower Evolution E550 roeitrainer de kampioen van de indoor waterroeiers. De roeitrainer heeft een robuust en sterk ontwerp, heeft een hogere zit en kortere lengte, waardoor deze roeitrainer geschikt is voor elk fitness niveau. Doordat deze roeitrainer gebruik maakt van de FDF’s Adjustable Fluid Resistance heeft deze een ongeëvenaarde natuurlijke weerstand, vangkracht en is de weerstand direct instelbaar met een draai aan de hendel. Het dubbele waterresistentie systeem biedt een groot aantal weerstanden waardoor de roeitrainer geschikt is voor meerdere gebruikers die verschillende fitness doelen hebben.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.559,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo Pro V roeitrainer Fluid Rower Apollo Pro V roeitrainer (22FAPPV000)

De Fluid Rower Apollo Pro V roeitrainer beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. Deze professionele Apollo waterroeier is gemaakt van dikker en zwaarder hout, wat resulteert in een stevigere constructie voor intensief gebruik. Technisch heeft deze roeier ook een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Pro V modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.

Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
€1.739,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Apollo Pro XL roeitrainer Fluid Rower Apollo Pro XL roeitrainer (22FAPPX000)

De Fluid Rower Apollo Pro XL roeitrainer beschikt over een hybride constructie: het stale frame is naadloos geïntegreerd met hoogwaardig, handgelakt en etisch geproduceerd Amerikaans essenhout. Dit zorgt voor een krachtige constructie en een prachtige synthese tussen twee materialen die complementair aan elkaar zijn. Deze professionele Apollo waterroeier is gemaakt van dikker en zwaarder hout, wat resulteert in een stevigere constructie voor intensief gebruik. Technisch heeft deze roeier ook een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Pro XL modellen bouwen 65% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.

Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
€1.789,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Viking Pro V roeitrainer + Cadeau Fluid Rower Viking Pro V roeitrainer (22FVKPV0ST)

De Fluid Rower Viking Pro V roeitrainer is gemaakt van duurzaam, met de hand afgewerkt en dubbel gelakt Amerikaans essenhout, voor een leven lang plezier. Deze professionele Viking waterroeier is gemaakt van dikker en zwaarder hout, wat resulteert in een stevigere constructie voor intensief gebruik. Technisch heeft deze roeier ook een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Pro V modellen bouwen 15% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.209,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Mega Pro XL roeitrainer Fluid Rower Mega Pro XL roeitrainer (22FMGPX000)

De Fluid Rower Mega Pro XL roeitrainer is ontwikkeld met een aluminium/staal frame wat zorgt voor een zeer krachtige en duurzame constructie. Deze professionele Mega waterroeier is gemaakt voor intensief gebruik en beschikt dan ook over een stevige constructie. Technisch heeft deze roeier een optimalisatie ondergaan en is uitgevoerd met sterkere, duurzame lagers; alles voor de professionele omgeving! Uitgevoerd met een ergonomisch handvat voor een verbeterde houding en beweging. De nieuwe Pro XL modellen bouwen 65% meer weerstand op dan de oude rowers en beschikken over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.419,-

 (incl. BTW)

Fluid Rower Viking Pro XL roeitrainer Fluid Rower Viking Pro XL roeitrainer (22FVKPX000)

De Fluid Rower Viking Pro XL roeitrainer heeft een extra grote, gepatenteerde dubbele tank die de drijvende kracht is achter deze krachtige roeitrainer. Deze tank biedt een kolossale 65% grotere weerstand dan de standaard FDF horziontale modellen. De ongeëvenaarde Fluid Force technologie zorgt ervoor dat er geen dode hoeken zijn tijdens de hele slag, waardoor gebruikers een krachtigere training kunnen uitvoeren en het gevoel hebben dat ze door open water worden aangedreven. De gekozen tankweerstand wordt met de bluetooth auto-adjust technologie instinctief gecorrespondeert met het display van de console. Door middel van de te koppelen FDF's sociale app kunt u persoonlijke of clubbests op te nemen, op te slaan of te monitoren. De Viking Pro XL is meer dan geschikt voor de elite atletische markt, maar is ook uitermate geschikt voor personen van elk fitnessniveau vanwege het ergonomische ontwerp en gebruiksvriendelijke karakter.

Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis
€2.259,-

 (incl. BTW)

Waarom kiezen voor trainen middels een Fluid Rower roeitrainer?

Fluid Rower (voorheen First Degree Fitness) maakt al sinds 2000 hoogwaardige fitnessapparatuur waaronder roeitrainers. Het merk staat bekend om haar innovatieve toestellen die voor zowel thuis- als commercieel gebruik veel ingezet worden.

De roeitrainers staan bekend om hun gepatenteerde Fluid Technology, deze technologie zorgt ervoor dat roei ervaring zeer realistisch en soepel is. Daarnaast zorgt de Fluid Technology ervoor dat je de weerstandsniveaus kan aanpassen, wat niet altijd mogelijk is bij andere watergremde roeiers. Hierdoor kan je dus jouw workouts naar wens zwaarder of lichter maken. De lichte weerstanden zijn bijvoorbeeld fijn als je revalidatie trainingen moet doen en de zwaardere als je jouw spierkracht, houding en cardiovasculaire systeem wilt verbeteren. Ben je met meerdere mensen thuis die op verschillende niveaus willen trainen? Dan is dit de beste roeitrainer.

Naast de gepatenteerde Fluid Technology zijn de roeiers van Fluid Rower zo ontworpen dat ze een lage impact op je gewrichten hebben (low-impact training). Daarnaast komen ze in verschillende uitvoeringen bijv. met hogere instap / lagere instap, van hout of metaal en met verschillende opties.

Wat maakt de Fluid Rower roeitrainers uniek?

De roeitrainers van Fluid Rower onderscheiden zich onder andere door hun hoogwaardige constructie, die altijd bestaat uit kwaliteitsmaterialen zoals staal of hout. Fluid Rower heeft een hele serie roeitrainer met metalen constructiehouten constructie en hybride constructie. Door deze materialen te gebruiken, staan de roeimachines stevig en stabiel op de grond. Daarnaast hebben ze ook een ergonomisch ontwerp, zoals verstelbare voetsteunen, een comfortabele zitting en prettige handgrepen.

Naast de aantrekkelijke ontwerpen en ergonomische functies is de weerstand van de roeitrainer ook gemakkelijk aanpasbaar. Als je net begint met trainen of moet revalideren, kun je rustig beginnen op een lichter niveau en dit geleidelijk verhogen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Fluid Rower roeimachine?

Wil je alleen thuis trainen om je gezondheid te onderhouden? Dan volstaat een eenvoudigere roeitrainer met minder functies wellicht al voor je zoals de Neon of Apollo Plus. Ben je een echte roeifanaat? Wil je met apps trainen, veel op kracht trainen of de mooiste roeitrainer in huis halen? Dan kies je voor een Viking, Pro of XL model.

Belangrijke punten om naar te kijken bij een nieuwe roeitrainer zijn onder andere:

  • Type weerstand systeem: bij keuze voor waterweerstand en de wens voor verstelbare weerstand niveaus is Fluid Rower de beste keus
  • Thuis gebruik of professioneel gebruik: voor thuis gebruik volstaan alle roeitrainers maar wordt de roeitrainer in bijv. een fysio, PT of sportschool omgeving gebruikt dan kan je kiezen voor de vortex series (bijv. E350 of E550) of alle Apollo en Viking modellen welke met ‘Pro’ zijn aangeduid.
  • Comptabiliteit met smartphone: wil je tijdens het roeien gebruik maken van apps om je training een extra dimensie te geven? Dan is een bluetooth console vereist, alle professionele Fluid Rower roeitrainers hebben een bluetooth console. Kies je voor de normale Apollo, Viking of Neon dan is het ‘V’ model de versie met bluetooth console; Apollo plus V, Viking 3 V.
  • Uitstraling: komt je nieuwe roeitrainer in je woonkamer of vind je een exclusieve look belangrijk? Dan is de keuze snel gemaakt, kies dan voor de Viking serie welke helemaal bestaat uit hout. Dit in tegenstelling tot de Apollo (houten rails met metalen voorkant) of Neon of Vortex (helemaal van metaal).

Voor wie is een Fluid Rower roeimachine geschikt?

De roeimachines van Fluid Rower zijn uitstekend geschikt voor iedereen die aan zijn fitheid en gezondheid wil werken, ongeacht ervaringsniveau, of je nu net begint, gevorderd bent, revalideert of op leeftijd bent. Met een ruim assortiment aan Fluid Rower roeimachines vind je ongetwijfeld de perfecte roeimachine die aansluit bij jouw behoeften.

Zowel nieuwe als tweedehands Fluid Rower roeiers voor thuisgebruik

Onze collectie Fluid Rower roeitrainers bestaat zowel uit nieuwe roeitrainers als tweedehands. De tweedehands roeitrainers die wij van Fluid Rower hebben zijn bijvoorbeeld ingeruild door een consument bij de aanschaf van een nieuwe roeitrainer (of ander fitnessapparaat). De roeitrainers worden door ons altijd volledig nagekeken en waar nodig gereviseerd. Onderdelen zoals de kabels, aandrijving, zitting en andere belangrijke onderdelen worden uitgebreid getest en indien nodig vervangen. De tweedehands roeitrainers van Fluid Rower worden daarnaast altijd voorzien van garantie. Zo heb je altijd een goed werkende roeitrainer voor een nóg betere prijs.

Hulp nodig bij je keuze?

Ben je nog niet helemaal zeker over welke Fluid Rower roeitrainer het beste bij jou past? En ben je daarbij op zoek naar aanvullend advies of informatie? Dan helpen onze fitness specialisten je graag verder met het gerichte advies of de informatie die jij nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Je kan contact opnemen met onze fitness specialisten via +32(0)78 484 512stuur een e-mail of kom langs in onze showroom in Volkel, Nederland.

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Roeitrainers > Watergeremd

Print
Advies nodig?

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.