NOHrD Beoordelingen

NOHrD

NOHrD staat voor innovatieve luxe fitnessapparatuur van hout gemaakt in Duitsland. Daarbij ligt de nadruk op design, een duurzame productie en hoge kwaliteit door onze selectie van duurzaam en natuurlijke materialen. Door deze uitstraling past de fitnessapparatuur in elke omgeving als onderdeel van uw interieur.

NOHrD is onderdeel van WaterRower en is sinds 1994 gevestigd in Duitsland. In 2005 is de NOHrD-fabriek in het hoofdkantoor in Nordhorn (Nedersaksen) ontstaan. De naam NOHrD is afgeleid van de locatie van ons bedrijf wat gevestigd is in Noord-Duitsland. Hierbij verwijst "NOH" naar ons graafschap Nordhorn en de "D" staat voor Deutschland. "Made in Germany"

Elk stuk van de houten fitnessapparatuur wordt met de hand gemaakt in de fabriek. De combinatie van klassiek handwerk en precisie machinetechniek zorgt voor een constante kwaliteit en een constante vooruitgang. NOHrD hecht erg veel waarde aan het respecteren van ons milieu, ze verwerken al het hout en de bast zodat er is geen afval is.

Nadat WaterWorkx met succes op de markt gebracht is, volgden al snel meer NOHrD producten zoals: WallBarsWaterGrinderWeightWorkx en de SwingBells. In 2013 kwam de SlimBeam op de markt die direct de PlusX Award in de wacht wist te slepen voor hoge kwaliteit en design!


Lees meer over NOHrD >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van NOHrD gemiddeld met een 9 in de 1 reviews hieronder :

NOHrD SlimBeam verstelbare duo pulley eikenhout - oak

NOHrD SlimBeam verstelbare duo pulley eikenhout - oak

NOHrD SlimBeam verstelbare duo pulley eikenhout - oak 1 10 9 daniel 2023-04-25

TOP PRODUCT Esthetiek; Ziet er prachtig uit, past in elk interieur. (zowal strak als klassiek dankzij de vele uitvoeringen) Ben je op zoek naar een homefintess toestel dat mooi in elk interieur integreert dan is dit het toestel. Let op; als de esthetiek niet belangrijk is, kan je volgens mij een goedkoper toestel vinden dat dezelfde eigenschappen heeft. Technisch: Zeer aangenaam in gebruik, loopt zeer soepel. Ik gebruik momenteel de 3/1 verhouding kabel dat meegeleverd is, het gewichtspectrum dat deze kabel aankan is perfect voor alle leden uit ons gezin. Het toestel is geleverd met twee 'touw-achtige' trekkers wat op zich al heel wat toelaat, maar met de bij te bestellen accesoires (andere grepen/enkelband/stang/ed) kan je eigenlijk heel je lichaam intensief en veelzijdig trainen. Service: Aankoop liep heel vlot. Ik had wat vragen en werd telefonisch zeer snel en zeer efficient verder geholpen. levering liep vlot. Ook voor vragen na verkoop werd ik zeer snel geholpen. Kortom; het product en de winkel zijn sterk aanbevolen.

Bekijk hier het product NOHrD SlimBeam verstelbare duo pulley eikenhout - oak >

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > NOHrD > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.