Hyper Wear Beoordelingen

Hyper Wear

Hyper Wear is de oplossing voor sporters die fitnessapparaten beu zijn. Effectief of niet, zo nu en dan heeft het lichaam afwisseling nodig. Stap daarom over op de SandBells van Hyper Wear.

SandBells? Dit product mag er niet uitdagend uitzien, maar zeer intensieve trainingen zijn mogelijk. In tegenstelling tot fitnessapparaten worden bij deze producten geen gebruik gemaakt van hendels of elektronica. Een product voorzien van één bepaald product, meer niet. De zogenaamde gewicht zakken van Hyper Wear zijn gevuld met speciaal zand, wat voor een specifiek gewicht zorgt. Hoe het werkt? Zie het als een kruising van een dumbell, barbell, medicin ball, grip bag, stabiliteitskussen, slam ball, gliding disk en een kettlebell. Voor als u het niet volgt: een revolutionair alles-in-één product waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere technieken.

De SandBell is een van de vele zeer effectieve fitnessproducten van Hyper Wear. Bij dit merk draait alles om simpliciteit. De gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over een moeilijke gebruikswijze, maar enkel selecteren welke oefeningen hij wilt uitvoeren. Naast de SandBell heeft Hyper Wear onder andere de SteelBell en de Hyper Vest weight vests. Het voordeel? U kunt gemakkelijk thuis trainen en het product net zo makkelijk weer opbergen. Enorm ruimtebesparend en een meevaller in de portemonnee! Wacht niet langer en sport met de producten van Hyper Wear.


Lees meer over Hyper Wear >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Hyper Wear gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Hyper Wear > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.