Hammer Strength Beoordelingen

Hammer Strength

Hammer Strength is 25 jaar geleden opgestart door Gary Jones. Hij wilde een combinatie maken van natuurlijke bewegingen en de intensiteit van losse gewicht trainingen met  een ondersteunende en veilige machine.

Hij heeft drie jaar lang gesprekken gehad met doktoren, sport professionals  en top atleten om een effectieve weerspiegeling van de menselijke beweging in een machine te krijgen.

Overtuigd van de resultaten nam Gary Jones Hammer Strength in productie en de wereld van kracht training was sindsdien niet meer hetzelfde.

In 8 jaar tijd werd Hammer Strength de marktleider in de wereld van Plate-loaded toestellen. In 1997 heeft Life Fitness het merk Hammer Strength overgenomen.

Dit zorgde voor grote veranderingen in het assortiment van de Hammer Strength product lijn.

Dankzij de mogelijkheden die Life Fitness destijds al had, werden de MTS en HD Elite lijnen ontwikkeld. Het merk is sindsdien blijven groeien.

Maatstaven

Om 25 jaar lang marktleider te zijn is geen simpele taak. Daardoor zijn we naast leider van de meest robuuste kracht lijnen ook nog leider in het veld met betrekking tot innovaties.

Enkele doorbraken daarbij waren:

Isolaterale technologie - de biomechanisch verantwoorde ontwikkelingen in onze plate-loaded, Ground Base en MTS apparatuur evolueerde krachttrainingen voor altijd, door het produceren van natuurlijke lichaamsbewegingen met convergente en divergente bewegingen

Ground Base - Isolaterale technologie werd verder gebruikt met de Ground Base productlijn , waardoor sporters trainen met hun voeten op de vloer. Hierdoor versterk je het gehele lichaam met stabilisatie en coördinatie

HD Elite - Kleine groeps krachttrainingen nam een enorme sprong voorwaarts met dit hardcore, high-performance rack systeem. Voor individuele sporters of kleine groepen die op zoek zijn naar zware  krachttrainingen is HD Elite de beste in de markt.

Onderscheiding

Het succes van Hammer Strength is te zien aan de hoeveelheid topsporters op topniveau die gebruik maken van Hammer Strength en de cijfers ervan liegen niet. Alle American Football en Honkbal teams in Amerika en 96% van de NBA teams maken gebruik van de toestellen van Hammer Strength.

We zijn trots dat al deze atleten hebben gekozen om te trainen met de beste toestellen in de branche.

De toekomst

Het portfolio van Hammer Strength blijft maar groeien met innovaties met de focus op hoge intensieve trainingen en kleine groepstrainingen. 


Lees meer over Hammer Strength >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Hammer Strength gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Hammer Strength > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.