Fluid Rower Beoordelingen

Fluid Rower

ONTDEK DE REIS VAN JE ZINTUIGEN
In onze wereld is roeien meer dan alleen een oefening. Het is een lichamelijke en zintuiglijke ervaring die je verbindt met het water.

Wanneer je roeit met een Fluid Rower, dan voer je niet alleen maar bewegingen uit. Je ziet, voelt en hoort elke roeislag. Hierdoor ervaar je de meest natuurlijke en vloeiende beweging, waardoor elke training een echt enerverende en belevenisvolle ervaring wordt.


ONTWORPEN TOT IN PERFECTIE
De gepatenteerde Twin Tank-technologie vormt het hart van Fluid. Het neemt de essentie van waterroeien tot in de kleinste details mee naar je eigen thuisfitnessruimte. Dankzij de 'instant catch' en een ononderbroken, vloeiende roeislag voelt het alsof je écht op het water bent.

Dankzij jarenlange expertise is elke Fluid Rower tot in perfectie afgewerkt. Alleen de beste materialen worden gebruikt, zoals duurzaam essenhout, dat kracht met elegantie combineert. Het gebogen tankframe bestaat uit één deel en absorbeert de kracht van elke slag. Dit zorgt voor een krachtige maar stabiele roeiervaring die is ontworpen om je prestaties te verbeteren.


TIL JE ERVARING NAAR EEN HOGER NIVEAU
Fluid Rowers zijn ontworpen voor iedereen - van doorgewinterde atleten tot beginners. Dankzij ons innovatieve weerstandssysteem kun je de intensiteit van je training in een handomdraai aanpassen. Of je nu gaat voor een eenvoudige warming-up of een volledige lichaamstraining, Fluid past zich aan jouw fitnessniveau aan. Elke roeitrainer is een veelzijdige metgezel op je eigen reis naar een fit lichaam.

Als je een roeislag afmaakt, dan ervaar je een uniek gevoel van prestatie en voldoening. Het is meer dan alleen maar trainen: het is een reis van fitness en welzijn die precies past bij jouw levensstijl, met een stukje vakmanschap en perfectie in elk aspect.


Lees meer over Fluid Rower >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Fluid Rower gemiddeld met een 5 in de 1 reviews hieronder :

First Degree roeitrainer Fluid Rower E-520 gebruikt

First Degree roeitrainer Fluid Rower E-520 gebruikt

First Degree roeitrainer Fluid Rower E-520 gebruikt 1 10 5 patje Bossus 2021-08-11

mag ik vragen als deze e520 niet de correcte snelheid geeft

Bekijk hier het product First Degree roeitrainer Fluid Rower E-520 gebruikt >

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Fluid Rower > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.