Bowflex Beoordelingen

Bowflex

Bowflex is een merk dat past bij liefhebbers van halters en dumbbells. Er is niets anders dan pure wils- en spierkracht nodig om gebruik te kunnen maken van de producten van dit merk.

Met halters kiest u voor een zeer effectieve manier van krachttraining. Voor deze fitnessmiddelen is enkel spierkracht vereist. Waar u voor krachttraining vaak een krachtstation gebruikt voor een allround work out, kiest u bij halters voor een specifieke soort krachttraining. Gewichtheffen, squats, er zijn vele soorten oefeningen mogelijk met de producten van Bowflex. Wat de halters van Bowflex nu zo bijzonder maakt? Ze zijn niet alleen zeer compact in tegenstelling tot krachtstations, maar ook nog eens ruimtebesparender dan andere halters. Dit merk maakt namelijk gebruik van het zogenaamde SelectTech systeem. Vergeet het verwisselen van gewichten, want met SelectTech kunt u per dumbbell selecteren met welk gewicht wordt getraind. Daarbij is er zelfs ruimte voor vijftien verschillende gewichten.

Het revolutionaire systeem is ook wat Bowflex een zeer populair merk maakt. Bowflex levert echter niet alleen halters, maar ook kracht- en cardioapparatuur. Veelzijdigheid is precies waarom het Amerikaanse merk al sinds 1986 een grote speler is in de fitnesswereld. Overtuigd van hun succes en geïnteresseerd in het haltersysteem? Koop vandaag nog het revolutionaire product van Bowflex.


Lees meer over Bowflex >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bowflex gemiddeld met een 10 in de 1 reviews hieronder :

Bowflex Crosstrainer Max Trainer M8i

Bowflex Crosstrainer Max Trainer M8i

Bowflex Crosstrainer Max Trainer M8i 1 10 10 francine janssen 2021-03-09

ik ben helemaal weg van dit toestel ik heb hem intussen dikke twee weken voordien had ik een half jaar een crosstrainer gehad en omdat ik het het meeste nodig heb om te revalideren(heupen en cardio) had ik schrik van dit toestel omdat ik ergens gelezen had dat het zwaarder is dan crosstrainer maar dat zou ik toch niet zeggen anders dat wel veel beter en leuker ook het onderhoud is veel simpeler

Bekijk hier het product Bowflex Crosstrainer Max Trainer M8i >

Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Merken > Bowflex > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.