AeroSling Beoordelingen

AeroSling

Aerosling biedt u een trainingsapparaat waarbij een work-out op elke locatie mogelijk is. De slingtrainers zijn niet enkel uitermate effectief, maar de perfecte oplossing voor een training waarbij al uw spieren tot het uiterste worden gepusht. Voor verbeteringen van uw kracht, uithoudingsvermogen en spiercoördinatie zit u met een slingtrainer op de juiste plek.

Dit mobiele fitnessapparaat is de oplossing van de Duitse sporter Elmar Schumacher, de maker en tevens directeur van Aerobis LTD. Het verhaal achter het ontstaan van de Aerosling trainer is er een met vele ups en downs. Schumacher heeft altijd al gedaan aan gewichtheffen, waar hij op een gegeven moment op uitgekeken raakte. Hij was toe aan iets nieuws, een andere soort training. Op dat moment begon Schumacher na te denken over een manier om toch dezelfde soort work-out te kunnen krijgen, maar dan met instant-resultaten op lange termijn.

Het idee achter de Aerosling is gebaseerd op de techniek van Bodyweight Training. Zoals het begrip al zegt: trainen met behulp van het gewicht van het lichaam. Belangrijk achter het realiseren van dit concept is dat het veelzijdig is en een sporter continu kan wisselen in soorten trainingen. Hierdoor worden blessures voorkomen die u mogelijk kunt krijgen bij het trainen met gewichten.

Op de website van Fitness24 koopt u de producten van Aerosling tegen de scherpste prijzen en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Van accessoires tot de daadwerkelijke slingtrainer, wij hebben het allemaal! Wilt u kunnen trainen op elk moment van de dag op een plek naar keuze? Neem een kijkje in onze shop en kies voor Aerosling.


Lees meer over AeroSling >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van AeroSling gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > AeroSling > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.