Krachtstations voor thuis

Wil je niet meer afhankelijk zijn van de sportschool en je eigen mini-sportschool in huis halen? Dan is een krachtstation perfect voor thuis. Bouw spiermassa op en werk aan je spierkracht wanneer jij dat wilt. Ook heb je geen extra losse krachttoestellen meer nodig want met een multigym kan je een héél groot deel van je spieren trainen met één fitness toestel.

Lees verder

Krachtstations
Sorteren

     

1234...13

Counter Balanced Smith Machine Pro CBS5000 demo Uitverkoop Counter Balanced Smith Machine Pro CBS5000 demo (CBS5000-DEMO)

De met precisie ontworpen Counter Balanced Smith Machine Pro CBS5000 demo is een hoogwaardig apparaat van clubkwaliteit. Deze smith machine is ideaal is voor kleine studio's, bedrijven of instellingen zoals politie, brandweer en scholen. Bent u op zoek naar een professionele Smith machine met een perfecte beweging, gelagerde draaipunten en staal van industriële kwaliteit hoeft u niet verder te zoeken. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 6 maanden garantie. Het toestel is circa 1 maand voor demo doeleinden gebruikt. 

Gratis levering: 3-7 werkdagen

€3.895,-

€2.295,-

  uw voordeel €1.600,- (incl. BTW)

Technogym Isotonic pectoral fly gebruikt Uitverkoop + Installatie Technogym Isotonic pectoral fly gebruikt (TG-IPF-gebr)

Deze Technogym isotonic pecotral fly is voorzien van een gewichtsstack van 100KG. De zitting is in hoogte te verstellen voor een ideale zitpositie. Om het opstarten van de oefening te vergemakkelijken is het toestel uitgerust met een ontgrendeling bij de voeten. Hiermee kunt u de beginpositie van de armen naar voren brengen. Let op: dit toestel is in zeer nette staat en is getest door ervaren monteurs. Op dit toestel bieden wij 3 maanden garantie.

Gratis levering: 3-7 werkdagen

€3.259,-

€899,-

  uw voordeel €2.360,- (incl. BTW)

Toorx Smith Machine WLX-70 Toorx Smith Machine WLX-70 (WLX-70)

Met de Toorx Smith Machine WLX-70 kunt u veel oefeningen uitvoeren met de veiligheid van een smith machine. Dit toestel is gemaakt van gelagerde massief stalen geleiders om soepel te kunnen trainen. U kunt gebruik maken van zowel 25 als 50 mm halterschijven. Doordat deze Smith Machine voorzien is van een chin-up bar, kunt u ook uzelf optrekken.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€899,-

 (incl. BTW)

Hammer Strength ISO lateral bench press plate loaded + Installatie Hammer Strength ISO lateral bench press plate loaded (IL-BP)

De Hammer Strength ISO lateral bench press plate loaded is voorzien van afzonderlijke “gewichtshoorns”. Deze onafhankelijke divergerende en convergerende bewegingen bieden gelijkmatige krachtontwikkeling. Verticale en horizontale greepopties bootsen traditionele bankdrukken of atletische bewegingen na.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€4.295,-

 (incl. BTW)

Tunturi PL80 Lat pulley station Tunturi PL80 Lat pulley station (17TSPL8000)

De Tunturi PL80 Lat pulley station is het complete basistoestel voor krachttraining. Of je een beginner bent, een meer gevorderde fitnesser of als je een toestel zoekt voor revalidatie of fysiotherapie. Ga voor sterke, mooi gevormde spieren met het Tunturi PL80 pulley station..

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€949,-

 (incl. BTW)

Toorx Incline leg press WBX-B4000 + Installatie Toorx Incline leg press WBX-B4000 (WBX-B4000)

De Toorx Incline leg press WBX-B4000 is een “commercial-rated” leg press. Dit toestel is geschikt voor de zwaarste trainingen, met een Maximale belasting tot 600 kilogram. De 65mm dikke rugleuning uit High Density Foam is verstelbaar in 3 verschillende standen. Het frame is antikras en je geleiders bestaan uit massief staal van 35mm. Koppel dit alles nog aan de LM35 lagers met 114x65mm buizen en je haalt een commerciële leg press in huis. De WBX 4000 is geschikt voor sportscholen, bedrijfsfitness, hotels en personal trainers. Met deze leg press inclusief opbergruimte voor je schijven kan je heel wat gewicht duwen!

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.999,-

 (incl. BTW)

Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 gebruikt Uitverkoop Finnlo krachtstation Autark 1500 F 3934 gebruikt (F3943/gebr)

De Finnlo Autark 1500 bied je alles wat je nodig hebt voor een uitgebreide en professionele krachttraining. De effectieve workouts die je normaal alleen in de sportschool kon doen kan je nu ook comfortabel vanuit thuis doen. Hierdoor staat niks je spiergroei meer in de weg. Met meer dan 30 verschillende oefeningen kan je bijna al je spiergroepen trainen en hoef je je niet snel te vervelen. Door deze verscheidenheid aan oefeningen werk je gegarandeerd aan een goede en gerichte spiergroei zonder compromissen te hoeven sluiten. Dit gebruikte toestel is volledig nagekeken en getest en is in een zeer goede staat. Dit toestel wordt aangeboden met 6 maanden garantie.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd

€1.849,-

€1.549,-

  uw voordeel €300,- (incl. BTW)

Toorx Sissy squat compact WBX-1800 + Installatie Toorx Sissy squat compact WBX-1800 (WBX-1800)

De Toorx Sissy squat compact WBX-1800 is een compacte “full commercial” sissy squat. Het toestel is gemaakt van duurzame materialen, weegt amper 27 kilogram en is geschikt voor een maximale belasting tot 250 kilogram. De compacte sissy squat is ook makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. Geniet van maximale ergonomie doordat de kussens in 5 standen te verstellen zijn.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€349,-

 (incl. BTW)

Technogym Krachtstation Unica Evolution zilver - zwart gebruikt Uitverkoop + Installatie Technogym Krachtstation Unica Evolution zilver - zwart gebruikt (TGUNICAZVZW-GEBR)

Het Technogym krachtstation Unica is het multifunctionele apparaat waarmee meer dan 25 verschillende oefeningen uitvoerd kunnen worden. De functionaliteiten van een professioneel product, aandacht voor de details en de materialen die kenmerkend zijn voor design meubelen komen samen in de Technogym Unica. Let op: dit toestel is gebruikt, grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd

€6.950,-

€4.995,-

  uw voordeel €1.955,- (incl. BTW)

Spirit Fitness Functional trainer krachtstation Spirit Fitness Functional trainer krachtstation (SP-3526)

De Spirit Fitness Functional trainer krachtstation is een perfect toestel voor sporters die zich willen richten op krachttrainging, sport specifieke bewegingen, of misschien zelfs bewegingen die u tijdens het werk of in de vrije tijd worden uitgevoerd. Met dit krachtstation kunt u zoals u gewend bent om te bewegen. Het toestel heeft een stevig ontwerp, wat betekent dat het toestel geschikt is voor elke gebruiker en bestand is tegen het zwaarste gebruik. En dit voor de gemiddelde fitnesser tot professionele sporters. Dit functionele trainingstoestel met kabel heeft twee onafhankelijke gewicht stapels van 77 kg voor individuele weerstand per ledemaat, duw/trekbewegingen, of om twee gebruikers tegelijk te laten trainen. De katrollen hebben een verhouding van 2:1 voor een groter bewegingsbereik, zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar en draaien 180° voor een groter aantal oefenmogelijkheden.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€5.625,-

 (incl. BTW)

Life Fitness Optima Series Smith Rack + Installatie Life Fitness Optima Series Smith Rack (PH-OSSM)

Het Life Fitness Optima Series Smith Rack combineert de beginnersvriendelijke gewichtstabilisatie van een Smith Machine met de geavanceerde opties van Olympic bar trainen zonder ondersteuning. Het slanke ontwerp is uitnodigend voor alle sporters. De afgebeelde halterschijven en bench zijn optioneel verkrijgbaar.  

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€3.495,-

 (incl. BTW)

Toorx Hack squat plate loaded FWX-6200 + Installatie Toorx Hack squat plate loaded FWX-6200 (FWX-6200)

De Toorx Hack squat plate loaded FWX-6200 maakt deel uit van de nieuwste plate loaded lijn van Toorx. Het toestel is voorzien van een antikras frame, kogellagers en ergonomisch ontwerp. De professionele Hack Squat met plate loading heeft dankzij de 20 graden incline voetplaat een ideaal ergonomisch comfort en maximale spieractiviteit. Dit toestel is de ideale aanvulling in jouw gym, sportschool, bedrijf of PT-studio.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€2.599,-

 (incl. BTW)

Spirit Fitness Seated Leg Press + Installatie Spirit Fitness Seated Leg Press (SP-4311)

De Spirit Fitness Seated Leg Press is even comfortabel als krachtig wat betreft het versterken van uw onderlichaam. De zitting is schuin en verstelbaar tot een optimale positie voor alle soorten gebruikers. Het oversized voetplatform zorgt ervoor dat u bewegingsvariatie (inclusief kuitoefeningen) heeft. Dit toestel simuleert de squat beweging en biedt uitstekende ondersteuning, waardoor de kans op letsel aan rug en wervelkolom afneemt, terwijl duurzame lineaire lagers zorgen voor een soepele beweging. Het toestel heeft een compacte afmeting, waardoor u het potentieel van uw fitnessruimte optimaal kunt benutten. Het is een combinatie van technologie en design en zal uw verwachtingen zonder twijfel overtreffen.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€5.899,-

 (incl. BTW)

Body-Solid Powerline smith machine Body-Solid Powerline smith machine (KPSM144X)

De Body-Solid Powerline smith machine is een echte krachtpatser die vaak wordt nagebootst maar nooit wordt gedupliceerd. Het is een uitgekiende combinatie van kracht en weerstand in combinatie met de veiligheid en controle van een fitnesstoestel. Het frame van de Powerline PSM144X Smith Machine is 5 cm x 5 cm dik en gemaakt van 12 gauge stalen pilaren ter ondersteuning. De Super-Glide-drager geleid en ondersteund je tijdens de meest krachtige sets. Powerline heeft de beste onderdelen uit de health-lijn gehaald en ontwikkeld volgens hun eigen normen, en het beste van alles is dat we het betaalbaar hebben gemaakt!

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€625,-

 (incl. BTW)

Toorx Chest press plate loaded FWX-5800 + Installatie Toorx Chest press plate loaded FWX-5800 (FWX-5800)

De Toorx Chest press plate loaded FWX-5800 maakt deel uit van de nieuwste plate loaded lijn van Toorx Het is een unilaterale Chest Press, dat betekend dat je dus beide kanten onafhankelijk van elkaar kan gebruiken. Het toestel is voorzien van een antikras frame, kogellagers en ergonomisch ontwerp. Deze professionele chest press is zo gemaakt dat het ergonomisch comfort oplevert voor goede uitvoering en maximale spieractiviteit. Dit toestel is de ideale aanvulling in jouw gym, sportschool, bedrijf of PT-studio.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.999,-

 (incl. BTW)

Body Solid Pull Up bar attachement FPU voor Fusion 600 Body Solid Pull Up bar attachement FPU voor Fusion 600 (KFPU)

De Fusion Pull Up Bar attachment FPU voor de Fusion 600 kan eenvoudig worden bevestigd aan de Fusion 500 en Fusion 600 home gym. Is een stabiel station waarmee u chins, pull ups, knee ups (en meer) kunt doen in het comfort van uw eigen huis. Ideaal voor thuis en commercieel gebruik.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag gratis verstuurd
€99,95

 (incl. BTW)

Toorx Seated row plate loaded FWX-5600 + Installatie Toorx Seated row plate loaded FWX-5600 (FWX-5600)

De Toorx Seated row plate loaded FWX-5600 maakt deel uit van de nieuwste plate loaded lijn van Toorx Het is het een unilaterale Pull Down, dat betekent dat je dus beide kanten onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Het toestel is voorzien van een antikras frame, kogellagers en ergonomisch ontwerp. Deze professionele seated row is zo gemaakt dat het ergonomisch comfort oplevert voor goede uitvoering en maximale spieractiviteit. Dit toestel is de ideale aanvulling in jouw gym, sportschool, bedrijf of PT-studio.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.999,-

 (incl. BTW)

Life Fitness krachtstation multigym G4 inclusief legpress demo Uitverkoop Life Fitness krachtstation multigym G4 inclusief legpress demo (PH-G4-001/demo)

Dankzij het Life Fitness krachtstation multigym G4 inclusief legpress demo brengt Life Fitness variatie in uw training. U kunt zeven verschillende hoeken gebruiken met het drukstation van de GS4. Door de instelmogelijkheden en de superieure ergonomie kunt u doeltreffender en comfortabeler trainen. Het solide, soepele gevoel van de ruimtebesparende Life Fitness G4 homegym, gekoppeld aan zijn uitgebreide aantal oefeningen houdt u gemotiveerd om resultaten te bereiken. De Life Fitness G4 homegym wordt standaard geleverd inclusief een revolving lat bar, een revolving low bar, een ab/triceps strap, en ankle strap en een 73kg weight stack. Let op: dit toestel grondig door ons nagekeken, in perfecte staat en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Gratis levering: 3-7 werkdagen

€3.980,-

€3.295,-

  uw voordeel €685,- (incl. BTW)

Tunturi SM80 Full Smith machine Tunturi SM80 Full Smith machine (17TSSM8000)

De Tunturi SM80 Full Smith machine biedt uitgebreide trainingsmogelijkheden voor bijna alle halteroefeningen. Zo kunnen verschillende spieropbouwende oefeningen effectief worden uitgevoerd met de multipress. Of het nu gaat om halteroefeningen, schuin bankdrukken, negatief bankdrukken of squatten - de multi-press van Tunturi biedt een uitkomst voor bijna alle oefeningen.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.239,-

 (incl. BTW)

Toorx Shoulder press plate loaded FWX-5400 + Installatie Toorx Shoulder press plate loaded FWX-5400 (FWX-5400)

De Toorx Shoulder press FWX-5400 maakt deel uit van de nieuwste plate loaded lijn van Toorx Het is een unilaterale Shoulder Press, dat betekend dat je dus beide kanten onafhankelijk van elkaar kan gebruiken. Het toestel is voorzien van een antikras frame, kogellagers en ergonomisch ontwerp. Deze professionele leg extension is zo gemaakt dat het ergonomisch comfort oplevert voor goede uitvoering en maximale spieractiviteit. Dit toestel is de ideale aanvulling in jouw gym, sportschool, bedrijf of PT-studio.

Gratis levering: 3-7 werkdagen
€1.949,-

 (incl. BTW)

Wat is een homegym?

Homegyms zijn krachtstations of multigyms om thuis spiermassa mee op te bouwen. Thuis is je ruimte veelal beperkter dan in de sportschool waardoor het fitnesstoestel zo compact mogelijk moet zijn. Hoewel de meeste krachtstations voor thuis compacter ontworpen zijn is het niet zo dat deze minder functionaliteiten bevatten vergeleken met een sportschool toestel. Integendeel zelfs, deze krachtstations zijn zeer rijkelijk uitgerust waardoor je er ontzettend veel verschillende krachtoefeningen mee kan doen.

Als je graag sterker en gespierder wilt worden speelt krachttraining een belangrijke rol. Om je krachtdoelen te behalen kan je gebruik maken van een krachtstation. Je haalt er als het ware een mini-sportschool mee in huis. Ze zijn namelijk vaak uitgerust met extra pulleys, ropes en soms zijn ze ook uitbreidbaar met legextensions of ab- & backextensions voor nóg meer oefeningen.

 

Voor wie is een thuis krachtstation geschikt?

Krachtstations zijn voor iedereen geschikt die zijn kracht wilt verbeteren, spieren wilt opbouwen en deze versterken, ongeacht je leeftijd, sportniveau en ervaring. Het leuke van krachtstations is de grote veelzijdigheid en je vaak de mogelijkheid hebt om gewichten en oefeningen zelf aan te passen wat ervoor zorgt dat krachtstations voor iedereen geschikt zijn. In onze uitgebreide collectie krachtstations voor thuis kan je zeker jouw nieuwe home gym vinden.

 

Waarom kiezen voor krachttraining middels een krachtstation?

Het doel van een krachtstation is om je trainingen efficiënter en effectiever te maken zodat je zo optimaal mogelijk kan gaan voor spieropbouw. Krachttraining kan je op verschillende manieren doen namelijk met losse gewichten (dumbbellshalters) en middels een krachtstation. Een krachtstation bied je t.o.v. losse gewichten diverse voordelen; zo heb je met een krachtstation volledige ondersteuning in je rug en nek wat de kans op eventuele blessures verkleint. Maar ook kan je het krachtstation veelal uitbreiden met extra’s waardoor je er nóg meer oefeningen mee kan doen zoals bijvoorbeeld voor je core en benen.

 

De voordelen van een krachtstation in huis

Niet iedereen vindt het fijn om te sporten in de sportschool. Het kost je reistijd, je zit vast aan een abonnement, je moet regelmatig wachten tot een toestel vrij is en je kan niet trainen wanneer jij dat wilt. Niet ideaal dus. Als je een krachtstation in huis haalt heb je geen last van bovengenoemde punten. De voordelen op een rijtje:

 • Het heeft een gunstig effect op je gezondheid
 •  Het verhoogt je zelfvertrouwen
 • Met een krachtstation haal je een mini-sportschool in huis.
 • Je hoeft geen sportschool abonnement meer af te sluiten.
 • Je bent niet meer afhankelijk van sportschool openingstijden.
 • Comfortabel thuis trainen in privacy, zonder mensen die je aanstaren.
 • Nooit meer wachten totdat het gewenste fitnesstoestel vrij is.
 • Je bespaart reistijd, tijd die je weer kan gebruiken voor leuke dingen.
 • En krachtstations verkleinen de kans op blessures t.o.v. losse gewichten.

 

Waarop moet je letten bij het kopen van een krachtstation voor thuis?

Wil je graag thuis werken aan het verbeteren van je spieren dan is een krachtstation ideaal. Bij het aanschaffen van een nieuw krachtstation er zijn verschillende belangrijke punten waar je op kan letten, zoals:

 • De gewichtsstapels

Krachtstations kunnen beschikken over steekgewichten of gewichtsschijven. Elk van deze soorten heeft zijn voor- en nadelen.

De homegyms met steekgewichten zijn het meest gebruiksvriendelijk. Bij dit soort toestellen verander je namelijk het gewicht door een pin in de gewichtsplaat te steken. Let hierbij goed op het maximale gewicht. Als je net begint met krachttraining zal het nog niet zo zeer van belang zijn maar als je al richting het hoogste gewicht gaat wel. Bij sommige homegyms kan je de gewichtsstapels uitbreiden met extra gewichtsplaten. Dit is echter niet bij elk krachtstation mogelijk.

Plate loaded homegyms maken gebruik van losse halterschijven om het gewicht aan te passen. Een voordeel van de plate loaded krachtstations is dat je gemakkelijk kan aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Vaak moet je er wel losse gewichtsschijven bij kopen. Plate loaded krachtstations worden voor thuis minder vaak gebruikt t.o.v. steekgewichten.

 • Welke krachtoefeningen je allemaal kan doen

Elk krachtstation is verschillend in oefeningen. Verschillende krachtstations hebben vergelijkbare oefeningen maar wil je bijvoorbeeld ook graag je rug of schouderspieren trainen dan is het belangrijk dat er een lat bar bijzit. Of als je jouw biceps en triceps wilt trainen dan is het fijn als er pulleys of ropes aanwezig zijn.

 • De uitbreidbaarheid van het krachtstation

Een van de voordelen is dat krachtstations voor thuis vaak uit te breiden zijn met extra accessoires. Hierbij kan je denken aan pulleys, ropes, legpresses en ab & back extensions. Hierdoor kan je nóg meer oefeningen doen om je krachttrainingen effectiever en uitdagender te maken.
https://www.fitness24.nl/krachtapparatuur/kracht-accessoires/

 • De afmetingen van het krachtstation

Voordat je in alle enthousiasme gaat voor het grootste en uitgebreidste krachtstation is het belangrijk om eerst thuis de gewenste plek te bepalen. Komt de homegym bijvoorbeeld in de garage te staan of toch op zolder? Om een goede beslissing te kunnen maken is het daarom wijs om vooraf eerst de beschikbare ruimte / plek goed op te meten. Het zou namelijk zonde zijn als je een mooi krachtstation uitgekozen hebt en deze achteraf niet blijkt te passen op de gewenste plek.

De krachtstations zijn vrij compact ontworpen wat een groot voordeel is als je beperkte ruimte hebt om het neer te kunnen zetten.

 • De prijs van je krachtstation voor thuis

Ook niet geheel onbelangrijk, je budget. De prijsrange van een krachtstation voor thuis begint bij zo’n 250,- oplopend tot ongeveer 9.000,- voor het meest uitgebreide exemplaar. Bepaal vooraf dus goed wat je wilt investeren.

Enkele top merken onder de krachtstations zijn: FinnloInspire FitnessLife FitnessTunturi en Body Solid.

 

Tweedehands / gebruikte krachtstations voor thuis

Wil je gaan voor een krachtstation voor thuis? Neem dan ook is een kijkje bij onze tweedehands / gebruikte krachtstations. Deze zijn een stuk voordeliger geprijsd dan een nieuw krachtstation. Deze krachtstations zijn ingeruild door consumenten bij de aankoop van een ander krachttoestel of fitnessapparaat. Het kunnen ook demo- of winkelmodellen betreffen die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden.

Bij inname van een krachtstation wordt deze eerst grondig door onze eigen deskundige monteurs nagekeken en uitgebreid getest. Belangrijke onderdelen zoals de kabels, katrollen, gewichten en andere bewegende onderdelen worden getest en waar nodig vervangen. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je altijd een kwalitatief goed toestel koopt. Daarnaast worden de krachtstations voorzien van garantie. Zo kan je er zeker van zijn dat je altijd een goed werkend toestel koopt waar je jaren lang plezier van kan hebben.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag gaan voor een krachtstation maar weet je nog niet precies welke het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag verder met gericht advies en al je vragen. Je kan onze krachtstation specialisten bereiken per telefoon via +32(0)78 484 512stuur een e-mail of kom langs in onze showroom en test het krachtstation meteen uit.

9.0
Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart 1 10 9 9/10 Finnlo Maximum Inspire Functional Trainer FT2 zwart

Toestel werd geleverd met één defect onderdeel (geplooid), maar vrij snel nieuw onder...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Krachtapparatuur > Krachtstations

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.