Crosstrainer voor thuis

Trainen wanneer jij dat wilt en verbeter je conditie en gezondheid comfortabel vanuit je eigen huis. Of je nu wilt afvallen, fit worden, fit blijven of misschien wel moet revalideren. Niet iedereen traint graag buiten in de regen of het donker of misschien vind je de sportschool nog een stapje te ver. Dan is een crosstrainer ideaal. Workouts op een crosstrainer bieden je namelijk een volledige lichaamstraining voor elk fitnessniveau welk ook nog eens gewrichtsvriendelijk is. Met een crosstrainer ga je dus altijd voor een efficiënte thuisworkout.

Lees verder

Crosstrainers
Sorteren

     

1234...10

Finnlo crosstrainer Finum III Finnlo crosstrainer Finum III (F3262)

De Finnlo crosstrainer Finum is een compacte crosstrainer met een vliegwiel van 16 kg. De voetplaten van de crosstrainer zijn verstelbaar voor een optimale positie. De monitor beschikt over 12 trainingsprogramma's en een geïntegreerde ontvanger voor draadloze hartslagmeting.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€649,-

 (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer E1 Go Console nieuw + Cadeau 3% Korting Life Fitness crosstrainer E1 Go Console nieuw (E1-XX03-0105_GC-000X-0105)

De Life Fitness crosstrainer E1 Go Console is de vernieuwde versie van de mateloos populaire Life Fitness X1, al jarenlang de best verkochte crosstrainer in zijn prijsklasse. De Life Fitness E1 GO crosstrainer is perfect voor beginners die zonder moeilijke instellingen direct van start willen gaan. De GO Console van de Life Fitness E1 GO crosstrainer zorgt voor een extra trainingsvariatie en geavanceerde programma's om u te helpen uw trainingsdoelen nog beter te bereiken.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€2.279,-

€2.195,-

  Je bespaart €84,- (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer E3 Track Connect + Cadeau 7% Korting Life Fitness crosstrainer E3 Track Connect (E3-XX03-0105_HC-000X-0105)

De Life Fitness crosstrainer E3 Track Connect is een compleet nieuwe model van Life Fitness gebaseerd op de zeer populaire X3. De nieuwe multi grips bieden de mogelijkheid het bovenlichaam op verschillende manieren te trainen. De crosstrainer van Lifefitness heeft een vloeiende total body beweging, en het gepatenteerde Link6 elliptische aandrijfsysteem dat zorgt voor een natuurlijke, comfortabele manier van bewegen. Met het nieuwe Track Connect display verbind u uw tablet of smartphone via Bluetooth met de crosstrainer. Download de gratis training apps en start de workout.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€4.640,-

€4.299,-

  Je bespaart €341,- (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer E1 Track Connect + Cadeau 5% Korting Life Fitness crosstrainer E1 Track Connect (E1-XX03-0105_HC-000X-0105)

De Life Fitness crosstrainer E1 Track Connect crosstrainer is de vernieuwde versie van de mateloos populaire Life Fitness X1, al jarenlang de best verkochte crosstrainer in zijn prijsklasse. Hij heeft een vloeiende total body beweging, en het gepatenteerde Link6 elliptische aandrijfsysteem dat zorgt voor een natuurlijke, comfortabele manier van bewegen. De Track Connect Console van de Life Fitness E1 Track Connect crosstrainer zorgt voor een extra trainingsvariatie en geavanceerde programma's om u te helpen uw trainingsdoelen nog beter te bereiken. Met het nieuwe Track Connect display verbind u uw tablet of smartphone via Bluetooth met de crosstrainer. Download de gratis training apps en start de workout.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€2.840,-

€2.695,-

  Je bespaart €145,- (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer E5 Track Connect + Cadeau 6% Korting Life Fitness crosstrainer E5 Track Connect (E5-XX03-0105_HC-000X-0105)

De nieuwe en zeer geruisloze Life Fitness crosstrainer E5 Track Connect is het compleet nieuwe topmodel van Life Fitness. De nieuwe multi grips bieden de mogelijkheid het bovenlichaam op verschillende manieren te trainen. In combinatie met de electronisch verstelbare paslengte is een total body workout mogelijk met een toestel. Met het nieuwe Track Connect display verbind u uw tablet of smartphone via Bluetooth met de crosstrainer. Download de gratis training apps en start de workout.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€6.440,-

€5.999,-

  Je bespaart €441,- (incl. BTW)

Tunturi Crosstrainer Performance C50R 17TCR50000 Tunturi Crosstrainer Performance C50R 17TCR50000 (17TCR50000)

De Tunturi Crosstrainer Performance C50R 17TCR50000 is voorzien van een PMS servomotor remsysteem met vetmeting en BMI. De crosstrainer is voorzien van een comfortabel 5.5 Inch Color LCD display met Backlit. Verbind uw tablet of smartphone via bluetooth en geniet van de diverse apps. De 32 weerstandniveaus, de ergometer techniek en diverse programma's zorgen voor een prettige beweging en veel mogelijkheden.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€849,-

 (incl. BTW)

Tunturi Crosstrainer Competence C20R 17TCR20000 Tunturi Crosstrainer Competence C20R 17TCR20000 (17TCR20000)

De Tunturi Crosstrainer Competence C20R 17TCR20000 is het instapmodel uit de nieuwe lijn van Tunturi cardio toestellen. De manuele bediening is ideaal voor diegene die alleen willen bewegen en niet geinteresserd zijn in een display met vele trainingsmogelijkheden. De crosstrainer heeft een comfortabele paslengte van 16 inch. Het Monochrome LCD display geeft de belangrijkste trainingswaardes weer. – Compacte en functionele trainings “maat”
– Alle basis functies zoals oa hartslagmeting
– Soepele draai-eigenschap
– Verstelbare voetplaten voor individuele instelling

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€649,-

 (incl. BTW)

Finnlo crosstrainer Loxon III + Cadeau Finnlo crosstrainer Loxon III (F3284)

De Finnlo crosstrainer Loxon III biedt in zijn klasse een perfecte prijs- kwaliteit verhouding. De Loxon biedt een van de beste bewegingen van de markt tegen een ongekend hoge kwaliteit en duurzaamheid. De Finnlo Loxon is uiterst geruisloos door het geperfectioneerde remsysteem en de zeer duurzaam gefabriceerde onderdelen. De vele trainingsprogramma's van de computer van de Finnlo Loxon garanderen u een afwisselende en functionele training.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.299,-

 (incl. BTW)

Finnlo crosstrainer Loxon XTR III Finnlo crosstrainer Loxon XTR III (3286)

Werk aan uw gezondheid met de compleet vernieuwde Finnlo crosstrainer Loxon XTR III klasse HA ergometer. Premium fitnessapparatuur voor een ambitieuze cardiotraining: inductie remsysteem, 20 kg vliegwielmassa, 16 cm afstand tussen de voetpedalen voor een optimale lichaamshouding. 8 trainingsprogramma's en 3 hartslag gestuurde programma's. - Nieuw! Nu met tablet houder en USB oplaadpunt
- Weerstand: 20 – 400 Watt
- Inductie remsysteem
- Nieuw! Computer met Odometer en opslagmogelijkheid voor 30 trainingen

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.499,-

 (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3-HD + Cadeau Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3-HD (PH-PCSXE-XWXXD-0107)

Met de Life Fitness crosstrainer Platinum Club Series Discover SE3-HD Titanium Storm haalt u dezelfde crosstrainer in huis die u gewend bent van uw sportclub. Uw vrije tijd is beperkt, kies daarom voor een totale lichaamstraining. Laat uw armen en benen het werk doen terwijl u uw gedachten verzet dankzij de vele entertainmentfuncties die deze crosstrainer biedt. Het geïntegreerde 40,5 CM brede HD LCD-touchscreen biedt tal van mogelijkheden op het vlak verbeterde interactie, internetverbinding en nog veel meer. U kunt uit vier kleuren kiezen, zodat het toestel altijd binnen uw woonomgeving past.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€14.789,-

 (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer E3 Go + Cadeau 17% Korting Life Fitness crosstrainer E3 Go (E3-XX03-0105_GC-000X-0105)

De Life Fitness crosstrainer E3 Go is een compleet nieuwe model van Life Fitness gebaseerd op de zeer populaire X3. De nieuwe multi grips bieden de mogelijkheid het bovenlichaam op verschillende manieren te trainen. De crosstrainer van Lifefitness heeft een vloeiende total body beweging, en het gepatenteerde Link6 elliptische aandrijfsysteem dat zorgt voor een natuurlijke, comfortabele manier van bewegen.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€4.640,-

€3.839,-

  Je bespaart €801,- (incl. BTW)

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT2000i Flow Fitness crosstrainer Glider DCT2000i (FFD19401)

Er is nooit een zelfde training met de Glider DTC2000i, stel uw eigen programma samen voor optimale resultaten. Wat uw doel ook is, afvallen of conditie opbouwen, de DTC2000i is het apparaat voor u! Deze crosstrainer staat qua prijs-kwaliteitsverhouding bovenaan het lijstje. Zo beschikt dit apparaat over 24 programma's waarmee gevarieerd getraind kan worden, de 16 verschillende weerstandsniveau's kunt u naar behoefte aanpassen.
Verbind hem nu met uw smartphone of tablet door middel van de iConsole app. Kies nu voor zekerheid met dit allround apparaat waarmee u zeer intensief kunt trainen en uw trainingsdoel in een mum van tijd kunt behalen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€699,-

 (incl. BTW)

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT2500 Flow Fitness crosstrainer Glider DCT2500 (FFD19402)

Door met de Glider DCT2500 te trainen zal geen enkele training hetzelfde of saai zijn. Door weerstand en snelheid af te wisselen behaalt u nu eenvoudig optimaal resultaat. Wat uw doel ook is, afvallen of conditie opbouwen, de DTC2500 is het apparaat voor u! Deze crosstrainer is qua prijs-kwaliteitsverhouding erg voordelig ten opzichte van sommige andere modellen. Dit apparaat beschikt over 24 programma's waarmee gevarieerd getraind kan worden, de 16 verschillende weerstandsniveau's kunt u naar behoefte aanpassen. Kies nu voor zekerheid met dit allround apparaat waarmee u zeer intensief kunt trainen en uw trainingsdoel in een mum van tijd kunt behalen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€549,-

 (incl. BTW)

Flow Fitness crosstrainer Glider DCT2500i 11% Korting Flow Fitness crosstrainer Glider DCT2500i (FFD19403)

Wissel nu simpel uw manier van trainen met de Glider DCT2500i. Er is nooit een zelfde training met deze crosstrainer, stel uw programma zelf samen voor optimale resultaten. Wat uw doel ook is, afvallen of conditie opbouwen, de DTC2500i is het apparaat voor u! Deze crosstrainer is qua prijs-kwaliteitsverhouding erg voordelig ten opzichte van sommige andere modellen. Dit apparaat beschikt over 24 programma's waarmee gevarieerd getraind kan worden, de 16 verschillende weerstandsniveau's kunt u naar behoefte aanpassen. Verbind hem nu met uw smartphone of tablet door middel van de iConsole app. Kies nu voor zekerheid met dit allround apparaat waarmee u zeer intensief kunt trainen en uw trainingsdoel in een mum van tijd kunt behalen.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€849,-

€749,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Flow Fitness crosstrainer Perform X2i Uitverkoop Flow Fitness crosstrainer Perform X2i (FFP19404)

Trainen ging nog nooit zo soepel en comfortabel als met de Perform X2i. Er is nooit een zelfde training met deze crosstrainer, stel uw programma zelf samen voor optimale resultaten. Wat uw doel ook is, afvallen of conditie opbouwen, dit is het apparaat voor u! Probeer nu de perform lijn, kenmerkend zijn de stevige kwalitatief goede crosstrainers. Dit apparaat beschikt over 24 programma's waarmee gevarieerd getraind kan worden, de 69 verschillende weerstandsniveau's kunt u naar behoefte aanpassen. Verbind hem nu met uw smartphone of tablet door middel van de iConsole app. Kies nu voor zekerheid met dit allround apparaat waarmee u zeer intensief kunt trainen en uw trainingsdoel in een mum van tijd kunt behalen.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€999,-

€899,-

  Je bespaart €100,- (incl. BTW)

Toorx Crosstrainer ERX-3000 Toorx Crosstrainer ERX-3000 (ERX-3000)

De Toorx Crosstrainer ERX-3000 is voorzien van 32 verschillende weerstanden en maakt gebruik van een inductie magneetremsysteem. Dit model is perfect voor revalidatie en voor in de fitnessruimte. Via bluetooth kunt u heel makkelijk uw tablet of smartphone koppelen om gebruik te kunnen maken van diverse apps zoals Kinomap en iConsole. U kunt ook trainen via uw hartslag met verschillende hartslagprogramma's. De crosstrainer is maximaal te belasten tot maar liefst 160 kilogram.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€1.499,-

 (incl. BTW)

Tunturi C60-R performance crosstrainer Tunturi C60-R performance crosstrainer (20TCR60000)

Met de Tunturi C60-R performance crosstrainer kunt u meerdere spiergroepen trainen doormiddel van de verschillende bewegingen die u maakt. Het is mogelijk om uw bilspieren, beenspieren, rugspieren en buikspieren te trainen. Met het professionele EMS remsysteem is de crosstrainer geschikt voor thuis en professioneel gebruik. U kunt doormiddel van bluetooth de crosstrainer verbinden met bijvoorbeeld Kinomap en Tunturi routes.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€999,-

 (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer E5 Go console + Cadeau 6% Korting Life Fitness crosstrainer E5 Go console (E5-XX03-0105_GC-000X-0104)

De Life Fitness E5 crosstrainer Go Console is een zeer veelzijdige crosstrainer die geschikt is voor een total body workout. Met één druk op een knop kan de staplengte worden ingesteld van 46 tot 61 cm en met de multi-grip handgrepen kunnen de sporters verschillende spiergroepen trainen. Het resultaat van jarenlang uitgebreid biomechanisch onderzoek is de vloeiende en natuurlijke elliptische bewegingspad van de E5 Crosstrainer te kunnen creëren die comfortabel aanvoelt. De onderhoudsvrije kogellagers verminderen de wrijving en zorgen voor een nagenoeg geruisloze bediening. Dit zorgt ervoor dat het een ideale crosstrainer voor thuisgebruik is, zonder om te hoeven kijken naar het onderhoudt.

Vandaag besteld in doos, maandag verstuurd

€5.879,-

€5.499,-

  Je bespaart €380,- (incl. BTW)

Intenza Fitness 450i crosstrainer Intenza Fitness 450i crosstrainer (450-ETi2S)

De Intenza Fitness 450i crosstrainer is ontworpen voor een stabiele en natuurlijke training. Deze crosstrainer bootst naadloos de timing en gang van natuurlijk hardlopen na. Door de intuïtief soepele en low-impact beweging voorkomt de crosstrainer de belasting van uw gewrichten en zorgt voor een totale lichaamstraining. Het ergonomische stuur is verhoogd om de staande positie comfortabel vast te houden. De trapbeweging is aangepast om de beweging van de benen tijdens het lopen op de grond na te bootsen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€9.499,-

 (incl. BTW)

Life Fitness crosstrainer Club Series + SL Life Fitness crosstrainer Club Series + SL (PH-CSXDSL-DUTCONH)

Neem uw favoriete training mee naar huis vanuit de sportschool met de Life Fitness crosstrainer Club Series + SL Voortbouwend op 20 jaar betrouwbaarheid en innovatie is dit product van de cardioserie een vertrouwd onderdeel in de beste fitnessruimten over de hele wereld. De Club Series+ Upright LifeCycle Bike biedt superieure productkenmerken voor uw beste training, geavanceerde trainingstechnologie en een modern ontwerp dat er in huis geweldig uitziet.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€9.269,-

 (incl. BTW)

Waarin verschilt een crosstrainer voor thuis zich t.o.v. een professionele crosstrainer?

Wil je graag een nieuwe crosstrainer voor thuis kopen? Kijk dan tijdens je zoektocht goed naar de verschillende crosstrainers. Een crosstrainer voor thuis heeft namelijk veelal andere functies en kenmerken ten opzichte van een professionele crosstrainer. Een crosstrainer voor thuis wordt namelijk anders en minder gebruikt dan een professionele crosstrainer. De crosstrainers voor thuis hebben bijvoorbeeld veelal een ander ontwerp met nét wat andere functies omdat deze niet continue zwaar belast worden.

Verschillen kunnen onder andere zijn; een andere bouwkwaliteit en framestructuur. Zo hebben crosstrainers voor thuisgebruik vaak een lichter frame zodat je ze makkelijker kan verplaatsen. Daarnaast kunnen de crosstrainers voor thuis ook andere functies, opties, trainingsprogramma’s en weerstandsinstellingen hebben. Een van de grote pluspunten van de crosstrainers voor thuis is dat deze veelal een stuk goedkoper zijn dan de professionele crosstrainers. Dit kom dan door het verschil in functies, opties en bouw van het apparaat.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een crosstrainer voor thuisgebruik?

In onze collectie van crosstrainers kan je een uitgebreide selectie van de beste crosstrainers vinden. Als je graag een crosstrainer voor thuis wilt kopen dan zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kan houden tijdens je zoektocht. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst goed je wensen en behoeften in kaart te brengen. Wil je dagelijks gaan cross trainen en regelmatig wisselen van trainingsintensiteit en ook je trainingsgegevens kunnen bekijken? Dan kan je het beste kiezen voor een uitgebreide crosstrainer. Of is een simpelere crosstrainer met enkele trainingsprogramma’s al voldoende? Dan kan je uiteraard gaan voor een minder uitgebreide crosstrainer.

Belangrijke punten om naar te kijken bij je nieuwe crosstrainer zijn onder andere:

 1. Lengtepas: Dit verwijst naar de maximale afstand tussen de voor- en achter pedalen tijdens een beweging. Een geschikte paslengte zorgt voor een comfortabele beweging. Ben je langer? Dan kan een crosstrainer met een langere lengtepas fijner zijn.
 2. Weerstand- en remsysteem: Er zijn verschillende soorten remsystemen, magneetweerstand, elektroweerstand(inductie) en magneet/luchtweerstand. Over het algemeen bieden magnetische en elektromagnetische weerstandssystemen een soepeler en stiller gebruik.
 3. Gewicht vliegwiel: Een crosstrainer heeft een vliegwiel om de intensiteit van je workouts te regelen. Vroeger betekende een zwaarder vliegwiel een comfortabelere training, maar met moderne technologie is dit verschil sterk verminderd.
 4. Functies en trainingsprogramma's: Sommige crosstrainers hebben voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, hartslagmonitors en connectiviteitsopties zoals Bluetooth. Bedenk vooraf welke opties en functionaliteit je graag op je nieuwe crosstrainer zou willen hebben.
 5. De beschikbare ruimte: Crosstrainers kunnen veel ruimte innemen, daarom is het belangrijk om de afmetingen van het apparaat te meten en te kijken of deze in jouw beschikbare ruimte past. Denk ook aan de nodige ruimte rondom het toestel voor een veilige en comfortabele training.
 6. Stabiliteit: Een goede crosstrainer moet stabiel zijn, zelfs bij intensief gebruik. Kijk naar de bouwkwaliteit en het gewicht van het fitnessapparaat.
 7. Maximum belastbaar gewicht: Zorg ervoor dat het apparaat een gebruikersgewicht aankan dat minstens gelijk is aan jouw gewicht.
 8. Verstelbaarheid & multigrips: Sommige crosstrainers bieden verstelbare pedalen of handvatten, wat kan helpen om de perfecte pasvorm voor jouw lichaam te vinden. Daarnaast kunnen ook de handvatten verschillen, wil je op andere manieren kunnen trainen kijk dan welk type grips er aanwezig zijn op de crosstrainer.

Enkele top merken onder de thuis crosstrainers zijn: Life FitnessBowflex en Matrix.

 

Wat zijn de voordelen van thuis trainen met een crosstrainer?

Wil je graag je conditie en gezondheid verbeteren vanuit thuis? Dan is een crosstrainer een van de fijnste fitnessapparaten om mee te beginnen. Het bied je namelijk een full-body workout. Daarnaast brengt het verschillende voordelen met zich mee, zoals:

 1. Gemak: Je hoeft niet meer naar de sportschool te reizen, wat tijd en brandstof bespaart. Je kan trainen wanneer je maar wilt, ongeacht de openingstijden van de sportschool.
 2. Privacy: Thuis trainen biedt je privacy, waardoor je je beter kan concentreren op je workout zonder je zorgen te maken over hoe je eruit ziet of wat anderen denken.
 3. Kostenbesparing op de lange termijn: Op lange termijn is het goedkoper dan een sportschoolabonnement, zeker als meerdere gezinsleden het apparaat gebruiken.
 4. Flexibiliteit: Je kan trainen op elk gewenst moment van de dag, of het nu vroeg in de ochtend, laat in de avond of zelfs in het midden van de nacht is. Dit is ideaal als je met onregelmatige werktijden of een druk gezinsleven in de weer bent.
 5. Veilige omgeving: Je bent in je eigen huis, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als onbekende mensen, onhygiënische apparatuur of het achterlaten van persoonlijke spullen in kluisjes.
 6. Consistente training: Omdat je trainingsapparatuur altijd binnen handbereik is, kan het gemakkelijker zijn om een consistente trainingsroutine te behouden.
 7. Volledige lichaamstraining (full-body workout): Een crosstrainer biedt je een workout voor het hele lichaam, waarbij zowel het boven- als het onderlichaam wordt getraind, wat leidt tot een effectievere calorieverbranding en spieropbouw.
 8. Laag-impact (low-impact): De crosstrainer is een laag-impact (low-impact) apparaat, wat betekent dat het minder belastend is voor je gewrichten in vergelijking met hardlopen of joggen. Dit maakt het geschikt voor sporters van alle leeftijden en fitnessniveaus, inclusief degenen met bepaalde gewrichts- of spierproblemen of als je moet revalideren.
 9. Variatie: Veel crosstrainers hebben verschillende trainingsprogramma's en weerstandsniveaus, waardoor je de intensiteit en focus van je workouts kan variëren.
 10. Combinatie van cardio en kracht: Naast de cardiovasculaire voordelen, biedt de weerstand van een crosstrainer ook krachttraining, vooral voor de spieren van de benen, armen en core (buik).

 

Kan je thuis afvallen door te trainen op een crosstrainer?

Een crosstrainer schaf je niet zo maar aan. Waarschijnlijk wil je graag je gezondheid en leefstijl verbeteren door meer te gaan bewegen, gezonden te eten etc. Misschien heb je zelfs al persoonlijke doelen gesteld en is dit de volgende stap om die doelen te behalen. We krijgen regelmatig de vraag of je kan afvallen door thuis te trainen op een crosstrainer. Het antwoord daarop is kort gezegd, ja zeker kan dat. Crosstrainers bieden je namelijk een full-body workout waarbij je jouw hele lichaam in één keer traint. Hierdoor verbrand je calorieën en bouw je spieren op.

Om het meest optimale resultaat te kunnen behalen is het belangrijk om goed op je voeding te letten en de juiste (gezonde) dingen te eten. Daarnaast is het ook belangrijk om regelmatig op je nieuwe crosstrainer te trainen. Hoe vaak en hoelang je moet trainen is afhankelijk van je gestelde doelen. Verschillende crosstrainers hebben geïntegreerde trainingsprogramma’s die je helpen en stimuleren bij je trainingen. Denk maar is aan programma’s zoals caloriebranding, hartslagtrainingen, duurtrainingen, intervaltrainingen en focus trainingen op de vetverbrandingszones.

 

Zowel nieuwe als tweedehands crosstrainers voor thuis

Naast onze uitgebreide selectie nieuwe crosstrainers, hebben we ook tweedehands crosstrainers voor thuis. Deze zijn bijvoorbeeld bij ons ingeruild bij de aanschaf van een nieuw fitnesstoestel. Onze ervaren monteurs controleren elke binnengekomen crosstrainer zorgvuldig, met extra aandacht voor essentiële onderdelen zoals de bewegende onderdelen, de pedalen maar ook het display. Waar nodig vervangen we onderdelen. Elke tweedehands crosstrainer wordt met garantie geleverd, zodat je voor een aantrekkelijke prijs verzekerd bent van een betrouwbare crosstrainer. Hoe lang deze garantie is kan je per crosstrainer terugvinden.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag een crosstrainer voor thuis kopen, maar weet je niet precies welke het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften? Dan helpen wij je graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via +32(0)78 484 512stuur een e-mail, of kom langs in onze winkel in Volkel, Nederland.

7.5
10/10 Bowflex Crosstrainer Max Trainer M8i

ik ben helemaal weg van dit toestel ik heb hem intussen dikke twee weken voordien had i...

Bekijk alle Beoordelingen
Advies nodig?
Waarom Fitness24?

Home | Crosstrainers

Print
Advies nodig?

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.