Tafeltennis tafels en accessoires

Lees verder

Tafeltennis tafels en accessoires
Sorteren

     

Buffalo tafeltennistafel Outdoor groen Buffalo tafeltennistafel Outdoor groen (BU7050010)

De Basic Outdoor van Buffalo is een wedstrijdformaat tafeltennistafel en de ideale hobby tafel voor thuis. Deze tafel heeft vochtbestendige kunststof speelbladen (melanine hars) en is dus ook geschikt voor buitengebruik.

€319,95

€294,95

  uw voordeel €25,- (incl. BTW)

Tafeltennistafels en accessoires koopt u enkel bij Fitness24 tegen de scherpste prijzen. Naast het sporten mag er ook een beetje genoten worden, maar met tafeltennis houdt u het desondanks lekker actief!

Tafeltennis wordt net als andere ‘tafelsporten’ vaak ondergewaardeerd, maar het is sinds 1988 al een Olympische Sport. Hoewel wij Nederlanders weinig grote namen in de tafeltenniswereld hebben, is het op internationaal niveau een zeer succesvolle sport. Het ziet er eenvoudig uit, maar tafeltennis is een sport waarvoor extreme behendigheid en pure tactiek voor nodig is.

Met de tafeltennistafels en accessoires op Fitness24 kiest u wellicht niet voor topsport, maar het is een perfecte manier om aan uw conditie en behendigheid te werken. De spelregels? Het is in feite hetzelfde principe als bij tennis, alleen het speelveld, de puntentelling en uitrusting is anders.

Tafeltennis is een perfecte activiteit ter ontspanning met vrienden of familie. Plaats het buiten en geniet van een stevig potje in de frisse buitenlucht tijdens de zomer. In onze webshop kunt u alle producten voor dat mooie dagje kopen. Van de daadwerkelijke tafeltennistafel tot schoonmaakspullen. Het mooiste moet nog komen… Fitness24 heeft tafeltennistafels in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! Wacht niet langer en koop bij ons voor een mooie prijs uw tafeltennistafel en accessoires.

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Vrije tijdsprodukten > Tafeltennis tafels en accessoires

Print