Staande bokszakken

Lees verder

Staande bokszakken
Sorteren

     

Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil 16% Korting Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil (14BLSBO096)

De Bruce Lee Vrijstaande Bokszuil helpt om de trainingsintensiteit te verhogen en je trap traptechniek te verbeteren. De zwarte foamlaag bestaat uit bisonyl, dit duurzame materiaal is zeer stevig en bestand tegen zware schoppen en stoten. De voet kan met zand of water gevuld worden zodat hij stevig op zijn plaats staat. Jong, oud, beginner of gevorderd, Krachtig en intensief trainen, dat doe je voortaan thuis.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tufwear vrij staande bokspaal low kick onderdeel Tufwear vrij staande bokspaal low kick onderdeel (T99-A)

TUF Wear low kick onderdeel voor T99 en VSB951 Dit artikel is geschikt om te bevestigen om de staande bokszak van TUF Wear zodat de bokszak ook voor low kicks te gebruiken is. Zeer makkelijk met klittenband te bevestigen zodat u uw staande bokszak nog all rounder kan gebruiken. U schermt hiermee het beweegbare deel dat de voet en het stootvlak verbindt af waardoor ook dit deel te gebruiken is om te stoten en te trappen. Dit onderdeel is geschikt voor de T99 van TUF Wear en de VSB91  van Victory Sports.

€24,95

 (incl. BTW)

Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055 28% Korting Bruce Lee Boksbal op standaard 14BLSBO055 (14BLSBO055-VRR)

Bruce Lee Boxbal op standaard 14BLSBO055, zeer geschikt om reactievermogen, snelheid en coördinatie te verbeteren. De boksbal is verstelbaar in hoogte van 125 - 160 cm. De voet kan worden gevuld met water of zand, waardoor hij zeer stevig op de grond blijft staan. 

Product tijdelijk uitverkocht

 

Bruce Lee Slamman 14BLSBO081 25% Korting Bruce Lee Slamman 14BLSBO081 (14BLSBO081)

Deze unieke Bruce Lee Slamman 14BLSBO081 boksdummie is een must-have voor de gevorderde vechtsporter. De bokspop is gemaakt van kunststof met een zacht rubber body en hoofd. In het lichaam en het hoofd zijn sensoren en lampjes verwerkt. Met de bijgeleverde computer kan een trainingsprogramma worden ingesteld. Aan de hand met het gekozen programma gaan de lampjes knipperen. 

€495,-

€369,95

  uw voordeel €125,05 (incl. BTW)

Staande bokszakken zijn het perfecte alternatief op bokszakken of speed bags. U bespaart op ruimte en kunt het plaatsen waar u wilt!

Het nadeel van veel fitnessmiddelen is dat ze ruimte in beslag nemen. Een krachtstation neemt een vaste ruimte in, maar hetzelfde geldt voor een bokszak. U moet gaten in het plafond boren en met bevestigingsmateriaal de zak ophangen. Bij staande bokszakken hoeft dit allemaal niet. Plaats het waar u wilt en begin de training. Klaar? Laat het staan of schuif het in een hoek. U bespaart ruimte en kunt de kamer voor meerdere doeleinden gebruiken.

Waar staande bokszakken nu precies goed voor zijn? Het gaat in deze categorie van onze webwinkel niet alleen om bokszakken, maar om meerdere producten. Zo bieden wij ook speed bags, bokspalen, sparring partners en dummies. U bent dus niet enkel beperkt tot krachttraining, maar krijgt ook de mogelijkheid om uw coördinatie te verbeteren op een sparring partner of zelfs grondtechnieken te oefenen met de dummy. Meer werken aan snelheid en timing? Probeer de reflex bag. Deze beweegt dusdanig heen en weer na een klap, dat er coördinatie en concentratie nodig is voor de volgende.

Op Fitness24 vindt u vele soorten boksproducten. Geen fan van bokszakken en speed bags aan het plafond? Probeer een van onze staande bokszakken.

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Vechtsporten > Staande bokszakken

Print