Sportsokken

Lees verder

Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Sportsokken zijn zoals de term al zegt speciaal ontwikkeld voor sporters. Waarom deze zijn ontwikkeld? Deze producten zijn niet alleen goed wat betreft transpiratie, maar voelen ook beter aan dan gewone sokken.

Hoewel sokken belangrijk zijn voor sporters, is er een aspect belangrijker wanneer het aankomt op de voeten: schoenen. Echter, het betekent niet dat er minder aandacht moet worden besteed aan sokken. Het kan namelijk niet alleen uw voeten beter beschermen, maar ook uw prestaties verbeteren. Hoe? Sportsokken bieden in tegenstelling tot gewone sokken meer ondersteuning en voorkomen daarnaast ook blaren. Het gevolg: het lichaam ondervindt minder belasting, waardoor u weer langer door kunt gaan. Een ‘mooi meegenomen’ aspect aan sportsokken is dat ze ook nog eens ideaal werken tegen muffe luchtjes.

Waar u op moet letten bij sportsokken? Allereerst is materiaal belangrijk. Katoen zit zeer comfortabel, neemt snel vocht op, maar laat vocht niet snel los. Daarnaast zijn ze niet heel duurzaam. Katoen kan in sommige gevallen toch behoorlijk effectief zijn. In dit geval gaat het over een combinatie van katoen, polyamide en elastiek. Een van de beste stoffen voor sportsokken is acryl. Dit is tevens ook een van de meest gebruikte stoffen voor sportsokken. Wacht dus niet langer en bescherm uw voeten met sportsokken.

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Vechtsporten > Sportsokken

Print