TRX Beoordelingen

TRX

TRX biedt u een goedkope en effectieve manier van sporten: de suspension trainer. U kunt enorm veel geld besparen op dure fitnessapparaten en kiezen voor een compact fitnessmiddel waarbij u toch een all-in-one work out krijgt.

Wat een TRX suspensiontrainer is? Het is een middel dat is ontwikkeld naar aanleiding van suspension training. Bevestig het aan de muur of elders in huis en u kunt de work out beginnen. Naast ruimtebesparing is de suspensiontrainer ook populair omdat een korte sessie genoeg is. Er wordt namelijk met het eigen lichaamsgewicht getraind. Met het revolutionaire product van TRX wordt zowel kracht- als instabiliteitstraining uitgevoerd door enkel het eigen gewicht te gebruiken. De spieren worden dus niet alleen maximaal gebruikt, maar er wordt tegelijkertijd gewerkt aan flexibiliteit, conditie en balans.

Hoewel het Amerikaanse merk nog relatief jong is, heeft het sinds de oprichting in 2004 de fitnesswereld overgenomen. De suspensiontrainers zijn razend populair vanwege hun compactheid, veelzijdigheid en effectiviteit. Met roots in de Amerikaanse Navy SEALs, een speciale marine eenheid, zijn work outs met een suspensiontrainer gegarandeerd intensief en effectief.

Op Fitness24 vindt u TRX suspensiontrainers tegen scherpe prijzen. Kies voor een home uitvoering, ideaal voor beginners, of voor de PRO of Tactical Kit (to go). Een all-in-one work out krijgt u met de suspensiontrainer van TRX.   


Lees meer over TRX >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van TRX gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > TRX > Beoordelingen

Print