Technogym Halterbanken

Halterbanken zijn uitermate geschikte fitnessapparaten wanneer u een perfect bovenlichaam wilt krijgen. Perfect is niet mogelijk, zegt u? Het is afhankelijk hoe ver u bereid bent te gaan. Kies de juiste oefeningen en u zult al snel resultaten zien! Wat halterbanken nu precies zijn? Het zijn in feite bankjes waar u op ligt of zit en vervolgens een oefening op uitvoert. De houding waarin u de oefeningen doet is afhankelijk van het model. 

Bekijk meer producten van Technogym

Halterbanken
Sorteren

     

Technogym Element+ Adjustable halterbank showroom Uitverkoop Technogym Element+ Adjustable halterbank showroom (TECHNOADJUSTshowroom)

Multifunctionele Technogym Element+ Adjustable halterbank showroom geschikt voor verschillende typen vrije oefeningen met halterstangen, halters en met kleine accessoires. U kunt erop zitten, liggen of alleen een bepaald deel van het lichaam erop laten rusten en zo de gewenste oefening uitvoeren. Specifieke training voor het verbeteren van de sportieve prestaties, training van alle spiergroepen en de mogelijkheid tot het personaliseren van de training.

€1.190,-

€1.045,-

  uw voordeel €145,- (incl. BTW)

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Krachtapparatuur > Halterbanken

Print