Stroops Slastix Beoordelingen

Stroops Slastix

Stroops Slastix biedt u de mogelijkheid om een veelzijdige work out uit te voeren, waar en wanneer u wilt. Met de producten van dit merk kunt op elk moment van de dag in het comfort van uw huis een nieuwe oefening uitproberen.

Sporten komt niet altijd even goed uit voor een werkend persoon. De ene heeft te weinig tijd om naar een sportschool te gaan, de ander heeft de ruimte niet om in huis te kunnen sporten. Fitnessapparaten zijn effectief, maar er bestaan ook andere middelen die een soortgelijke, al dan niet betere, work out bieden. Stroops Slastix heeft om deze reden de toners, ook wel bekend als weerstandstubes, ontwikkeld. Compact, makkelijk in gebruik en belangrijker nog: veelzijdig. Met deze producten zijn vele soorten oefeningen mogelijk, dus uw geluk kan niet op!

De Stroops Slastix collectie is een deel van het overkoepelende Stroops. Dit merk heeft nog vele andere soorten producten, goed voor verschillende doeleinden. Dit Amerikaanse merk is opgericht door Shon Harker met de gedachte dat één middel voor drie doeleinden kan worden gebruikt: kracht, behendigheid en snelheid. Dat is Harker met succes gelukt, aangezien de weerstandtubes door vele professionele atleten worden gebruikt. Bent u dus op zoek naar een nieuwe training? Probeer Stroops Slastix. 


Lees meer over Stroops Slastix >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Stroops Slastix gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > Stroops Slastix > Beoordelingen

Print