Aminozuren

Lees verder

Aminozuren
Sorteren

     

M Double You Whey Amino 400 tabs M Double You Whey Amino 400 tabs (2023AMIN)

Als je voor buitengewoon snel spierherstel en spieropbouw gaat, ga je voor M Double You Whey Amino 400 tabs! Deze hooggedoseerde tabletten bevatten wel 3000 mg aminozuren per twee tabletten. Whey Amino is gemaakt van 100% zuivere wei-eiwitten die al zijn voorverteerd tot aminozuren. Wei-eiwitten zijn rijk aan BCAA's en zijn perfect opneembaar. Doordat je lichaam er niet meer voor hoeft te werken bij de vertering, worden deze aminozuren direct opgenomen. Zo kunnen je spieren meteen herstellen na je training en de opbouw van nieuwe spiervezels kan gaan beginnen. Je spieren komen niets tekort met de Whey Amino!

€36,45

 (incl. BTW)

M Double You Liquid Amino 1000 ml  M Double You Liquid Amino 1000 ml (10033LIQU)

De M Double You Liquid Amino 1000 ml bestaat uit een extreem hoge dosis vloeibare aminozuren, boordevol BCAA's.

Deze aminozuren helpen bij het herstellen van je spieren na het sporten. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, waar je spieren grotendeels uit bestaan.

Heel belangrijk dus om genoeg van binnen te krijgen als sporter. Het grote voordeel van de Liquid Amino is dat de eiwitten gehydroliseerd (voorverteerd) zijn tot aminozuren.

€23,45

 (incl. BTW)

M Double You Glutamine Powder 360 gram  M Double You Glutamine Powder 360 gram (2010GLUT)

Dit M Double You Glutamine Powder 360 gram reguleert de opbouw van je spierweefsel en houdt je immuunsysteem in topconditie.

Eigenlijk is glutamine onmisbaar voor iedere actieve sporter, het zorgt namelijk voor een sneller spierherstel na een zware training.

Daarnaast verbetert glutamine je concentratievermogen en je alertheid. Wanneer je intensief traint vraagt je lichaam om extra glutamine.

Bevat je voeding onvoldoende glutamine, dan neemt je weerstand af en worden je spieren afgebroken. En dit is wel het laatste wat een atleet wil.  

€22,95

 (incl. BTW)

M Double You Amino X-Plode 20 x 25 ml M Double You Amino X-Plode 20 x 25 ml (10012AMIN)

De M Double You Amino X-Plode is een vloeibaar voedingssupplement dat per ampul maar liefst 10.000 mg vrije vorm aminozuren bevat.

Vrije vorm aminozuren zijn de snelst-opneembare aminozuren voor je lichaam omdat ze al klaar zijn voor opname.

€35,95

 (incl. BTW)

Aminozuren zijn de moleculaire bouwstenen van proteïne, ook wel bekend als eiwitten. Wat u aan aminozuurproducten heeft? Eiwitten zijn bij sporten van essentieel belang. Ze bevorderen het proces in het lichaam, waardoor optimaal resultaat wordt behaald.

In makkelijkere termen is een aminozuur eigenlijk een stof die u dagelijks binnenkrijgt. Bij het eten van een stuk vlees neemt u een zekere hoeveelheid aan aminozuren op. Dat is ook de reden waarom atleten zich soms focussen op een specifiek vleesdieet, waarbij ze de nodige eiwitten binnenkrijgen. Aminozuren bepalen namelijk de spieropbouwwaarde en gezondheidswaarde van eiwitten. Wat eiwitten/proteïnes nu precies doen? Het lichaam bestaat voor ongeveer driekwart uit eiwitten. Tijdens het sporten worden eiwitten gebruikt om energie te creëren. Om deze hoeveelheid weer aan te vullen zijn aminozuren nodig. Met behulp van onze producten krijgt u de nodige eiwitten weer terug, zonder extra stoffen.

Hoewel een aminozuurproduct het gewenste resultaat levert, is het geen vervanging op natuurlijke voeding. Het is een goede aanvulling op uw sportvoeding. De producten voorkomen onder andere spierafbraak en vergroten het spiermetabolisme. Op deze manier is het lichaam in staat sneller spieren te creëren en versterken. Wacht dus niet langer met het uitbreiden van uw sportvoeding en kies voor meer spierkracht en spiervolume met behulp de juiste aminozuren.

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Sportvoeding > Aminozuren

Print