Precor Beoordelingen

Precor

Precor is een van de toonaangevende fabrikanten van fitnessapparatuur ter wereld, en levert premium fitnessapparatuur voor workouts die soepel en natuurlijk aanvoelen.  De  apparatuur van Precor wordt gekozen door fitnesscentra, hotels en individuele gebruikers in meer dan 90 landen wereldwijd.

Ze ontwikkelen producten om in een behoefte te voorzien. Wanneer ze iets nieuw ontwikkelen, zorgen ze ervoor dat het zeer betrouwbaar, eenvoudig en onderhoudsvriendelijk is. 

Al bijna drie decennia lang helpen ze, als pionier op het gebied van fitnessapparatuur, fitness vooruit met een gepassioneerde nadruk op ergonomische beweging, bewezen wetenschappen en superieure engineering.
 
Ze herdefiniëren continu de niveaus van vernieuwing, kwaliteit en service die nodig zijn om de allerbeste fitnesservaring te bieden. Dit alles met als doel de manier te verbeteren waarop mensen zichzelf verbeteren.

Daarom is Precor er trots op dat zij fitnesscentra de allerbeste loopbanden, crosstrainers, fietsen en krachtapparatuur kunnen bieden die momenteel op de markt beschikbaar zijn.


Lees meer over Precor >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Precor gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Precor > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.