Winkel Brasschaat

Fitness24.be ligt in het centrum van Brasschaat op minder dan 5 minuten van de afrit van de E19 autosnelweg tussen Antwerpen en Breda. Onze winkel ligt in het bruisende winkelhart van deze mooie gemeente. Vlak voor de deur en in de heel nabije omgeving is er voldoende parkeermogelijkheid.
De ligging van Fitness24.be is strategisch ook interessant omdat Brasschaat vlot bereikbaar is vanuit alle hoeken. Onze winkel ligt bijvoorbeeld op minder dan een uur rijden vanuit Antwerpen, Brussel, Gent, Turnhout, Breda, Roosendaal en Tilburg. Buslijnen 640 en 642 van De Lijn stoppen vlak voor de deur.

In ons assortiment vindt u premium merken zoals Life Fitness, Technogym, Flow Fitness, Tunturi, Finnlo, Hammer Strength, Muscle Power en Powerplate. Wij kiezen er bewust voor om met high-end merken te werken, omdat deze voor kwaliteit staan. Onze filosofie is dat op kwaliteit een prijs staat, maar dat u voor die prijs ook echt kwaliteit mag verwachten. Door samen te werken met merken uit het hogere segment kunnen wij deze visie ook waarmaken.

Ons assortiment is zowel gericht op thuisgebruik als op professioneel gebruik. Eén van de verschillen tussen thuis en professioneel gebruik is dat een toestel bij thuisgebruik vaak minder frequent belast wordt. Een toestel waar 10u per dag op gesport wordt, of een toestel dat slechts 10u per week gebruikt wordt vraagt een andere afwerking. Het goed functioneren van het toestel is voor ons in beide gevallen even belangrijk.

Life Fitness is een merk dat zich richt op de professionele markt en op de thuismarkt. Door de kennis vergaard op de professionele markt zijn zij er in geslaagd om ook hun thuis collectie aan de hoogste normen te laten voldoen. Een toestel van Life Fitness zal dus altijd garant staan voor professionaliteit en kwaliteit.

Bij Fitness24.be kan u terecht voor zowel kracht- als cardiotoestellen. Door ons aanbod van premium merken kunnen wij kwaliteit garanderen. Ook voor klein fitness, zoals weerstandsbanden, aerobic steps en crossfit accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Kracht apparatuur
In het assortiment bij fitness24.be vindt u zowel halterstations voor thuisgebruik, als professionele multi-gyms. U vindt bij ons kettlebells en halters in alle gewichten, maar ook verstelbare halters en kettlebells, waarbij u met één item een ruim gamma aan gewichten hebt. Zo kan u op een beperkte ruimte toch een volledige set aan gewichten tot uw beschikking hebben. Ook volledige halterstations en verschillende benches met incline en decline optie kan u vinden bij fitness24.be. Bent u op zoek naar een Olympic bar, een EZ curl of andere halterstangen of barbells? Ons ruime aanbod voor compound exercises gaat van instapmodellen tot professionele toestellen.

Onder onze krachtstations vindt u alles van toestellen om één bepaalde spiergroep te trainen (isolation exercises), tot volledige multi-gyms. Wij bieden zowel toestellen met drukarmen aan, als volledige cable pulley systemen. Ook toestellen die beide systemen combineren kan u bij ons vinden. Hier hebben we ook weer een volledig gamma voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik. Voor kinesisten en fitnessclubs bieden wij een uitgebreid professioneel gamma van hoogwaardige toestellen. Maar ook de thuis fitnesser vindt bij ons zijn gading met talloze kwalitatieve toestellen bedoeld voor thuisgebruik. Zelfs multi-gyms vindt u in verschillende maten bij ons. Een multi-gym is dus niet enkel weggelegd voor mensen die veel ruimte hebben. Samen met u bekijken onze medewerkers de mogelijkheden om in uw beschikbare ruimte een multi-gym te kunnen inpassen.

Ook voor een smith machine bent u bij fitness24.be aan het juiste adres. En zoekt u een combinatie tussen een smith machine en een volledige cable pulley multi-gym? Ook dat vindt u bij fintess24.be. 
De FT2 van Finnlo Inspire heeft een smith machine en een volledig cable pulley trainingssysteem in één krachtstation verwerkt. Met 4x2 verschillende bevestigingspunten voor de cable pulley oefeningen komt er geen einde aan de mogelijkheden van dit toestel. Met de smith machine kan u zelfs veilig bench presses uitvoeren als u alleen bent. Benieuwd hoe dit werkt? Kom de FT2 van Finnlo Maximum Inspire testen in onze toonzaal.

Powerplate
Ook Powerplate zit in ons assortiment. De grondlegger in de markt van trilplaten heeft Fitness24 uitgekozen als exclusieve partner om zijn hoogwaardige toestellen te verdelen in België en Nederland. Wist u overigens dat Powerplate ook handige trillende recovery accessoires aanbiedt? De Powerplate Pulse bijvoorbeeld is een handige stille masage gun die vermoeide spieren sneller zal helpen herstellen.

Fitness accessoires
Wilt u thuis een fitness ruimte opstarten, of vervolledigen? Wilt u uw grote of kleine fitness club van extra materiaal voorzien? Ons gamma biedt alles van dumbbelles tot halterschijven van goede tot topkwaliteit.

Ook alles voor crossfit zit bij ons in het assortiment. Voor wall balls, powerbags, hex bars, weerstandsbanden, Power towers, battle ropes, suspension trainers en veel meer kan u terecht bij fitness24.be. Onze medewerkers nemen graag alle tijd om het juiste materiaal voor u mee uit te zoeken.

Natuurlijk ontbreekt ook yoga niet in ons fitness gamma. Yoga traint lichaam en geest en zorgt mee voor het optimaal functioneren en een goed herstel van uw lichaam. Bij fitness24.be vindt u yoga matten in verschillende kwaliteiten. Hier vindt u ook accessoires zoals foam rollers, die u zullen helpen bij een goed herstel van uw spieren.

Bij fitness24.be kiezen we er bewust voor om kwalitatief goed materiaal te verdelen. Dit komt vaak met een prijskaartje, maar laat u hier niet door afschrikken. Bij fitness24.be vindt u ook fitness accessoires voor thuisgebruik aan aantrekkelijke prijzen. Ook voor professioneel gebruik bieden wij scherpe prijzen voor topmateriaal.

Cardio toestellen
Ons breed assortiment aan cardio toestellen bedient zowel de thuis fitnesser als de professional. U vindt alles van het instapmodel, tot de meest geavanceerde en exclusieve toestellen. Bent u als fitnessclub of klassehotel op zoek naar materaal dat voldoet aan uw standing? Dan kan u bij fitness24.be de cardio toestellen vinden die aan uw klassenormen voldoen. Bij ons vindt u high-end cardio toestellen met een volledig home entertainment center in verwerkt. Zo kan u of uw leden genieten van internet, televisie, of apps als Netflix en Youtube verwerkt in het toestel.


Maar ook wie een instapmodel zoekt is bij fitness24.be aan het juiste adres. In ons gamma zitten ook de basismodellen van merken als Tunturi, Flow Fitness, XTERRA, BH Fitness enz. Bent u benieuwd welk model aan uw behoeftes voldoet? Onze medewerkers zoeken graag samen met u naar een toestel dat aan uw trainingsbehoeftes voldoet. Om de training interessanter te maken zijn veel van onze toestellen ook te gebruiken met populaire trainingsapps zoals Zwift en Kinomap. Neem contact met ons op indien u zeker wil zijn welk toestel te verbinden is met de app die u gebruikt.

Loopbanden
De inhoud van de motor, de oppervlakte van het loopvlak, de afwerking van de behuizing,... Het zijn een paar, maar wel essentiele punten waarnaar wij kijken om de juiste loopband voor u te vinden. Bent u een wandelaar, of een snelle loper? Loopt u graag bergop? Bent u een lichtgewicht, of iet zwaarder gebouwd? Heeft u plaatsgebrek en kiest u liever voor een opplooibaar model? En hoe frequent wil u de loopband gebruiken? Al deze factoren spelen mee in de afweging welke loopband het meest geschikt is voor u. In ons gamma voorzien wij basismodellen, maar even goed de topmodellen van premium merken als Life Fitness en Technogym.

Hometrainers
Onze hometrainers komen in verschillende uitvoeringen. Een lage instap maakt het op- en afstappen gemakkelijker. Een hoge instap komt de stabiliteit van het toestel dan weer ten goede. Hou hier dus rekening mee bij het zoeken naar een hometrainer. Bent u minder mobiel kan u beter voor een lage instap kiezen. Wenst u stevig door te trainen op het toestel kan u de stabiliteit van een hoge instap wel gebruiken.

Hometrainers gebruiken meestal een magneetrem of een elektromagneetrem. Bij een magneetrem worden de magneten dichter bij het vliegwiel gebracht voor meer weerstand en verder van het vliegwiel voor minder weerstand. Bij een elektromegneetrem zal de intensiteit van de magneet vergroten of verkleinen om weerstand toe te voegen of te verminderen. Een elektromagneetrem is accurater en is minder slijtage gevoelig.

Ligfietsen
Ook voor een ruim aanbod aan ligfietsen of recumbent bikes bent u bij ons aan het juiste adres. Op een hometrainer of spinningfiets zal uw gewicht verdeeld worden over uw handen en zitbotjes. Bij gebruik van een recumbent bike wordt het gewicht van de rijder verdeeld over een groter oppervlak omdat de rug en een groter deel van het zitvlak het gewicht mee gaan verdelen. Dit ergonimsche voordeel zorgt ervoor dat mensen met een zwakkere rug toch comfortabel kunnen fietsen. Ook mensen met een gezonde rug kiezen bij ons vaak voor een ligfiets voor de afwisseling met hun normale fietspositie.

Ook bij de ligfietsen wordt de kwaliteit mee bepaald door het remsysteem. Een elektromagneetrem is ook hier accurater en duurzamer dan een gewone magneetrem. Onze recumbent bikes of ligfietsen met een elektromagneetrem zijn dan ook heel geschikt voor revalidatie. Daarom leveren wij deze toestellen ook vaak bij kinesisten en revalidatiecentra. Maar ook voor privé gebruik merken wij een stijgende vraag naar ligfietsen. Ons aanbod aan recumbent bikes richt zich dan ook op de particulier en op de professional.

Crosstrainers
Bij een crosstrainer gaat men bijna alle spieren in z’n lichaam gebruiken, wat zorgt voor een groot energieverbruik. Op een crosstrainer wordt de hart-long conditie optimaal ontwikkelt, zonder de nadelige gevolgen van de impact die lopen kan hebben.

Crosstrainers vindt u in alle kleuren, maar vooral ook in alle maten. De lengte van een crosstrainer kan enorm verschillen. Met deze lengte komt vaak ook wel comfort mee. Een langer toestel zorgt voor de mogelijkheid om de paslengte groter te maken. Dat bevordert het natuurlijke loopgevoel op een crosstrainer. Veel crosstrainers van Life Fitness bieden een natuurlijk loopgevoel door hun paslengte van 51cm. De E5 van Life Fitness heeft zelfs een instelbare paslengte. Er zijn ook compactere toestellen die een vrije paslengte hebben. De Vario Excite+ van Technogym bijvoorbeeld laat de sporter zelf zijn paslengte bepalen.

Naast ons ruime aanbod aan klassieke crosstrainers vind u bij fitness24.be ook lateral trainers, stairclimbers en Maxtrainers.

Roeitrainers
Voor roeitrainers leggen wij bij fitness24.be graag de nadruk op watergeremde roeitrainers. Het gebruik van de waterrem zorgt voor een heel natuurlijk roeigevoel. Er is geen dood punt aanwezig bij het begin en einde van elke slag. Dit geeft niet alleen een natuurlijker roeigevoel, maar maakt het roeien ook aangenamer waardoor u het langer vol zal houden. Er is een ruim gamma aan watergeremde roeiers van toestellen voor thuisgebruik tot professionele toestellen voor fitness clubs, personal trainers, hotels en kinesisten.

Naast ons aanbod van watergeremde roeitrainers hebben wij ook een ruim assortiment aan kwalitatieve wind- en magneetgeremde roeitrainers.

U kan bij fitness24.be ook terecht voor upper body roeiers. De Life Fitness E920 biedt zelfs plaats voor een rolstoel om zo de handroeier veilig vanuit uw eigen rolstoel te gebruiken.

Spinning fietsen
Een spinningfiets verschilt van een hometrainer op verschillende vlakken. Het grootste verschil zit hem misschien wel in het feit dat de fietshouding veel meer als op een racefiets of mountainbike is. Men zit agressiever op de fiets. Spinningfietsen zijn dan ook heel geschikt om intensieve trainingen op te doen.

Bij fitness24.be vindt u nog spinningfietsen die werken met een viltrem, maar het grootste deel van ons assortiment aan spinningbikes maakt gebruik van een magneetrem, of een elektromagneetrem. Een elektromagneetrem wisselt de stroomintensiteit in de magneet om meer of minder weerstand op het vliegwiel te verkrijgen, waar een gewone magneetrem de magneten dichter bij de rem of verder weg van het vliegwiel zal brengen. Een elektromagneetrem werkt ook nauwkeuriger, en is duurzamer. Veel spinningfietsen bieden tegenwoordig ook wattage meting aan. Hiervoor is de precisie van een elektromagneetrem dus heel geschikt. Door de regsitratie van het geleverde vermogen en de bluetooth of ANT+ functionaliteit zijn steeds meer spinningfietsen nu ook te gebruiken met trainingsapps als Zwift en Ride Social.
De aandrijving van een spinningfiets gebeurt dmv een ketting- of riemaandrijving. Riemaandrijving vraagt bijna geen onderhoud en is veel stiller in gebruik dan ketting aandrijving. De IC8 van Life Fitness maakt gebruik van een riem en een ketting voor nog krachtigere prestaties. Dit model heeft ook een vrijloop, wat zeer uitzonderlijk is bij spinningfietsen.
Kom langs bij fitness24.be om onze spinningfieten te testen en uw opties te bespreken.

Ook gebruikte toestellen
In ons gamma vindt u zowel nieuwe als gebruikte fitness toestellen. De toestellen van Technogym verdienen eigenlijk nog een aparte categorie, omdat ze gereviseerd zijn. Het verschil met andere gebruikte toestellen is dat bij een gereviseerd toestel alle onderdelen apart bekeken en gekeurd worden. Onze experts hebben het toestel volledig gedemonteerd en waar nodig onderhoud toegepast, of zelfs onderdelen vervangen. Zo krijgt u een gebruikt toestel dat op gebied van functionaliteit en uitzicht zo goed als in nieuwstaat verkeert.


Onze andere gebruikte toestellen worden ook nagekeken en eerlijk en vakkundig beoordeeld op hun staat. Toestellen waarvan onze ervaren techniekers een goede functionaliteit niet meer kunnen garanderen zullen wij dan ook niet meer aanbieden.
Ook onze gebruikte toestellen worden nog verkocht met een garantie.
In onze winkel en online staan onze medewerkers klaar om u van het nodige advies te voorzien. Onze toonzaal van 400m2 is niet groot genoeg om ons ganse assortiment uit te stallen. Maar aan de hand van het aanbod in de winkel kunnen onze medewerkers u verder helpen in uw zoektocht naar het juiste toestel of accessoire.

Onderhoudsartikelen
U kan bij ons ook terecht voor onderhoudsartikelen voor uw fitnesstoestellen. Treadmill lotion, een nieuw loopvlak voor uw loopband, nieuwe pedalen voor uw spinningfiets of hometrainer. Maar ook poetsproducten voor uw toestel, of chloortabletten voor uw roeier vindt u in ons gamma. Bij fitness24.be kan u ook na uw aankoop nog terecht om zo lang mogelijk van een kwalitatief toestellen te kunnen genieten.

Beste prijs
Al onze artikelen zijn onderhevig aan de laagste prijs garantie. Indien u een product ergens anders goedkoper gezien heeft, kan u altijd contact met ons opnemen via ons Beste Prijs Garantie formulier.

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Over Sanden Sports > Winkel Brasschaat

Print