Thera-band 2.5 meter in tasje (verschillende niveaus) 291020

2910 | Schrijf de eerste review! 18284 18284

De Thera-band 2.5 meter in tasje (verschillende niveaus) zijn voordelige, draagbare en veelzijdige weerstandsproducten gemaakt van latex.

De thera-banden zijn 2.5 meter lang Met deze thera-banden heeft u veel gebruiksmogelijkheden om uw kracht, mobiliteit en flexibiliteit te vergroten.

De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren.


Bekijk uitgebreide omschrijving
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd
14.95 €14,95

(incl. 21% btw) Nieuw! Ruim op voorraad!

Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 1 jaar garantie
  • Beste prijs garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Omschrijving

Thera-band 2.5 meter in tasje (verschillende niveaus)

De oefenbanden zijn voordelige, draagbare en veelzijdige weerstandsproducten gemaakt van latex. De thera-banden zijn 2.5 meter lang Met deze thera-banden heeft u veel gebruiksmogelijkheden om uw kracht, mobiliteit en flexibiliteit te vergroten. De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren.

Training met Thera-Band geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen. U kunt de thera-band ook gebruiken bij revalidaties, blessures en voor het verhogen van functionele capaciteiten van ouderen en training van atleten.

De thera-banden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en niveaus:
Geel - Licht
Rood - Middel Zwaar
Groen - Zwaar
Blauw - Extra Zwaar
Zwart - max Zwaar

Specificaties
  • Merken Thera-band
  • Soort band Bodyband / Thera-band
  • Verzendkosten Gratis verzending vanaf 50 euro
Beste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij maken gegarandeerd een betere aanbieding. Klik hier voor de voorwaarden

Neem contact op

Neem contact op Bel +32(0)78 484 512
E-mail: info@fitness24.be

Bel mij terug

Bel mij terug> U wilt telefonisch bestellen of heeft een vraag?
Wij bellen u meteen terug!

Bel mij terug

* Verplicht(e) veld(en)

  • Levering in doos (NL en BE)
  • 1 jaar garantie
  • Beste prijs garantie
  • Gratis bezorging boven € 50,- (NL en BE)
Gerelateerde producten
Muscle Power XL Power Complete Set MP1402 5% Korting Muscle Power XL Power Complete Set MP1402 (MP1402-SET)

De Muscle Power XL Power Band Complete Set MP1402 bestaat uit 5 verschillende sterktes, iedere sterkte heeft een eigen kleur. De banden kunnen aan elkaar worden gekoppeld. MP power bands zijn gemaakt van meerdere lagen naadloos latex rubber, om breken te voorkomen. Je kunt met de XL Power zeer veelzijdig trainen. Weerstandsbanden zijn geweldig voor het verkrijgen van een maximale weerstand door een groter bewegingsbereik met squats, bankdrukken en deadlifts. Uitermate geschikt voor de volgende trainingen: - Kracht en explosiviteit
- Springen en plyometrische training
- Ondersteuning bij optrekken
- Blessurepreventie en revalidatie
- Snelheid- en behendigheidstraining
- Rek- en strekoefeningen

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€289,95

€274,95

  Je bespaart €15,- (incl. BTW)

LifeMaxx CrossMaxx mini resistance band LifeMaxx CrossMaxx mini resistance band (LMX1181)

De LifeMaxx CrossMaxx mini resistance band is een korte uitvoering van de LMX1180 Crossmaxx resistance band. Met deze mini resistance band is het niet meer nodig om de resistance bands dubbel om de bar te binden of te knopen om de juiste spanning op de band begs te krijgen tijdens het liften. Naast dat de banden om de band pegs van het Crossmaxx Lifting platform gebruikt kunnen worden, zijn ze ook ideaal voor onder andere deadlifts met weerstand. De mini resistance band is naast dat ze ideaal zijn voor liften met weerstand ook erfect voor talloze andere oefeningen! Denk bijvoorbeeld aan: bankdrukken, Hip Thrust oefeningen, stretchen, agility en vele anderen oefeningen. Let op: de prijs is per stuk, en vergeet het juiste level (kleur) te selecteren.

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€3,95

 (incl. BTW)

Body-Solid light power band Body-Solid light power band (KBSTB2)

De Body-Solid Power bands, ook wel weerstandsbanden genoemd, zijn ideaal voor Krachttraining, functional training, revalidatie, aerobic of anderen trainingsvormen. Een Power Band is een trainingsmethode welke je kunt inzetten voor een mobiliteit of weerstandtraining. De Power Bands zijn zowel geschikt voor ondersteuning als om een volledige training mee uit te voeren. Zo kunt alle spiergroepen in uw lichaam stimuleren en versterken.

Levering binnen 3-7 werkdagen
€34,95

 (incl. BTW)

Tunturi Power band zwaar blauw Tunturi Power band zwaar blauw (14TUSCF030)

De Tunturi Power band zwaar blauw, fantastisch voor spierontwikkeling van de benen, heupen en arm en ter verbetering van de flexibiliteit. Of het nu gaat om uithoudingsvermogen of krachttraining, voor therapeutische doeleinden, voor spieropbouw of eenvoudige opwarmingsoefeningen, de Tunturi Power Band-elastieken in verschillende sterkte maken ze verschillende trainingsmogelijkheden mogelijk door hun weerstand en de brede bewegingssequenties. Zo heb je bijvoorbeeld tijdens de vakantie een korte fitnesstraining bij de hand.

Voor 17:00 uur besteld in doos, vandaag verstuurd
€22,95

 (incl. BTW)

Lifemaxx Training tube max zwaar LMX 1170 purple level 5 6% Korting Lifemaxx Training tube max zwaar LMX 1170 purple level 5 (LMX1170.5)

De LMX1170 Training tubes zijn perfect voor groepslessen maar ook voor personal training, Small Group trainingen, Fysiotherapie en revalidatie. Met de LMX1170 training tubes train je met je eigen gewicht en zijn geschikt voor 'total body work-outs'. De LMX1170 Training tubes hebben een verstelbaar, canvas bescherming zodat ze lang mee gaan. De training tubes zijn geschikt voor intensief commercieel gebruik (mits de juiste oefeningen worden gedaan).

Levering binnen 2-4 werkdagen

€14,95

€13,95

  Je bespaart €1,- (incl. BTW)

Thera-band set banden 1,5 meter (set 3 lichte banden) 293002 Thera-band set banden 1,5 meter (set 3 lichte banden) 293002 (293002)

De Thera-band set banden 1,5 meter (set 3 lichte banden) zijn voordelige, draagbare en veelzijdige weerstandsproducten gemaakt van latex. De thera-banden zijn 1,5 meter lang Met deze thera-banden heeft u veel gebruiksmogelijkheden om uw kracht, mobiliteit en flexibiliteit te vergroten. De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Dit set bevat 3 lichte oefenbanden (1,5) in een doosje inclusief boekje met oefeningen. Ideaal voor de opbouwende training, door de oplopende weerstand van de banden.

Levering binnen 2-4 werkdagen
€19,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Klein fitness > Weerstandsbanden > Thera-band 2.5 meter in tasje (verschillende niveaus) 291020

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.