King Beoordelingen

King

King is het merk waar u moet zijn voor boks producten van premium kwaliteit. Van bokshandschoenen tot scheenbeschermers en overige kleding, dit merk heeft het allemaal in zijn arsenaal van topproducten.

Vechtsport is een activiteit waarbij het lichaam behoorlijk wat te verduren krijgt. Harde klappen en trappen, lelijke valbewegingen, alles wat normaliter niet gebeurt, komt hier voor. Van essentieel belang is dat het lichaam zo goed mogelijk wordt beschermd. Dat is waar King in beeld komt. Dit merk ontwikkelt producten voor boksers om het lichaam te beschermen, te voorzien van de nodige hulpmiddelen en hun prestaties te verbeteren.

Hoewel het bekend staat om de producten voor boksers, is dit merk oorspronkelijk begonnen als ontwikkelaar van producten voor boksers, Muay Thai Boxing en Mixed Martial Arts, ook wel bekend als MMA. King, wat in 2000 is opgericht in Bangkok (Thailand), is tevens een pionier op het gebied van vechtsportproducten. Dit merk ontwikkelt niet alleen middelen die het lichaam beschermen, maar ook die voldoen aan de wensen van vechtsporters. Zo zijn bijvoorbeeld de handschoenen niet een beperking, maar een bevordering voor het uitdelen van rake klappen.

Op Fitness24 vindt u naast bokshandschoenen ook scheenbeschermers, boxing shorts en vanzelfsprekend een tas om uw spullen in te vervoeren. Kies voor kwaliteit, kies voor King.


Lees meer over King >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van King gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > King > Beoordelingen

Print