Kangoo Jumps Beoordelingen

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps zijn de ultieme vorm reboundtraining. De schoenen van dit merk mogen er wellicht bizar uitzien, maar u kunt zich niet voorstellen hoe goed het is voor uw gezondheid.

Deze schoenen zijn oorspronkelijk ontworpen voor joggers om belasting op de gewrichten te verminderen. Al snel werd duidelijk dat Kangoo Jumps meer waren dan dat. Of u nu een casual jogger, een marathonloper of gezondheidsfreak bent, deze schoenen bieden een unieke loopervaring.

Waar hardloopschoenen tekort schieten in het beschermen van uw lichaam doen Kangoo Jumps dat wel. Het is onvoorstelbaar hoeveel gezondheidsvoordelen deze schoenen bieden. Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat Kangoo Jumps belasting op uw lichaam met wel tachtig procent verminderen. Stop dus met zorgen maken over uw enkels, knieën, schenen, heupen en rug. Een Zwitserse wetenschapper heeft namelijk bewezen dat de schoenen een van de problemen met pronatie bij hardloopschoenen wel corrigeert. Dat wil zeggen dat de schokken die uw onderbenen opvangen tijdens het hardlopen extreem worden vermindert. De enorme belastingvermindering resulteert in een langer uithoudingsvermogen, gezien het lichaam minder hoeft op te vangen en zich kan richten op de ademhaling.

Kangoo Jumps bieden alle mogelijke voordelen van reboundtraining, wat de afgelopen jaren uitvoerig is onderzocht. Zo is reboundtraining de meest doeltreffende en efficiënte vorm van lichaamsbeweging die tot nu toe door de mens is bedacht. Waar wacht u dus nog op? Op Fitness24 hebben wij tegen de scherpste prijzen een veelzijdig assortiment van Kangoo Jumps.


Lees meer over Kangoo Jumps >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Kangoo Jumps gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > Kangoo Jumps > Beoordelingen

Print