Kamagon Ball Beoordelingen

Kamagon Ball

Kamagon Ball biedt u een revolutionaire manier van trainen met de gelijknamige Kamagon Ball. U kiest niet enkel voor een allround manier van fitness, maar ook nog eens voor een compact middel!

De Kamagon Ball is de afgelopen jaren een zeer populair fitnessmiddel geworden. Het ontwerp mag u wellicht verwarren, maar dit middel is een zeer effectief middel wanneer u zich wilt richten op instabiliteitstraining. Waar een Bosu bal u enkel stabiliteit biedt, geeft Kamagon Ball meer. Het Amerikaanse merk heeft de kettlebell gecombineerd met een rubberen bal om zowel instabiliteitstraining als krachttraining te bieden.

Wat dit middel zo bijzonder maakt? Er wordt gebruik gemaakt van de hydro-inertia techniek. De bal is gevuld met water, waardoor het gewicht zich continu verplaatst. U moet dus niet alleen een stabiele houding vinden, maar ook dusdanig aan de handvaten trekken om het object te kunnen bewegen. Kamagon Ball wilt zich in tegenstelling tot andere fitnessmerken met dit middel focussen op meerdere spiergroepen, waardoor een allround work out mogelijk is. Daarbij worden door het hydro-inertia principe blessures voorkomen.

Op Fitness24 vindt u de Kamagon Ball voor de laagste prijs. We hebben zelfs verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Kies voor een nieuwe manier van trainen met het revolutionaire product van Kamagon Ball.


Lees meer over Kamagon Ball >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Kamagon Ball gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Kamagon Ball > Beoordelingen

Print

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.