InBody Beoordelingen

InBody

Het menselijk lichaam bestaat uit onder andere water, eiwitten, vetten en botten. In een normale situatie zijn deze in een goed evenwicht, maar dit is niet altijd het geval. Of het lichaam in evenwicht is kan bepaald worden door middel van Bio Impedantie Analyse (BIA). De Inbody modellen kunnen dankzij de BIA methode de lichaamssamenstelling van een individu nauwkeurig analyseren.
Door het meten van de exacte lichaamssamenstelling kan je inzicht krijgen in zaken als gewicht, spier- en vetverdeling en vochthuishouding. Dit is noodzakelijk in het geven van een perfect bewegings- en voedingsadvies.

Hoe Inbody inzetten?
Een Inbody model kan op verschillende manieren ingezet worden zoals bijvoorbeeld in de Fitness, bij de Fysiotherapeut of Diëtist en zelfs in het ziekenhuis. Overal kunnen ze gebruikt worden waar gestreven wordt naar een betere lichaamssamenstelling of het behouden daarvan. Voor elke situatie is er dan ook wel een speciaal Inbody model van sportschool tot ziekenhuis! Om de Inbody zo efficiënt mogelijk in te zetten kun je de Inbody Cyclus volgen. Zo gaat uw klant/patiënt het snelst de gewenste resultaten behalen.

Wat is het verschil tussen Inbody en een andere BIO-impedantie meter?
Inbody maakt altijd gebruik van:
- 8-tal elektroden punten (2 elektroden bij elke hand en voet)
- Meerdere Frequenties van1kHz tot 1000 kHz voor het meten van ICW(intracellulair water) en ECW (extracellulair water)
- Maakt geen gebruik van empirische schattingen


Lees meer over InBody >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van InBody gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > InBody > Beoordelingen

Print