InBody

Het menselijk lichaam bestaat uit onder andere water, eiwitten, vetten en botten. In een normale situatie zijn deze in een goed evenwicht, maar dit is niet altijd het geval. Of het lichaam in evenwicht is kan bepaald worden door middel van Bio Impedantie Analyse (BIA). De Inbody modellen kunnen dankzij de BIA methode de lichaamssamenstelling van een individu nauwkeurig analyseren.
Door het meten van de exacte lichaamssamenstelling kan je inzicht krijgen in zaken als gewicht, spier- en vetverdeling en vochthuishouding. Dit is noodzakelijk in het geven van een perfect bewegings- en voedingsadvies.

Hoe Inbody inzetten?
Een Inbody model kan op verschillende manieren ingezet worden zoals bijvoorbeeld in de Fitness, bij de Fysiotherapeut of Diëtist en zelfs in het ziekenhuis. Overal kunnen ze gebruikt worden waar gestreven wordt naar een betere lichaamssamenstelling of het behouden daarvan. Voor elke situatie is er dan ook wel een speciaal Inbody model van sportschool tot ziekenhuis! Om de Inbody zo efficiënt mogelijk in te zetten kun je de Inbody Cyclus volgen. Zo gaat uw klant/patiënt het snelst de gewenste resultaten behalen.

Wat is het verschil tussen Inbody en een andere BIO-impedantie meter?
Inbody maakt altijd gebruik van:
- 8-tal elektroden punten (2 elektroden bij elke hand en voet)
- Meerdere Frequenties van1kHz tot 1000 kHz voor het meten van ICW(intracellulair water) en ECW (extracellulair water)
- Maakt geen gebruik van empirische schattingen

InBody
Sorteren

     

InBody 120 weegschaal 6% Korting InBody 120 weegschaal (INBODY120)

Voer uw lengte in en de InBody 120 Weegschaal Body Composition Analyzer doet de rest! De meting geeft basis informatie over de fysieke toestand van de gemeten persoon.  Meer dan 20 waardes worden verkregen via de eenvoudige en snelle Inbody test.  Segmentele spiermassa en vet analyse maken het mogelijk om een aangepast oefenschema samen te stellen.

€2.899,-

€2.699,-

  uw voordeel €200,- (incl. BTW)

InBody 370 weegschaal InBody 370 weegschaal (INBODY370)

De InBody 370 meet en analyseert Body Composition en het verstrekken van diepte Obesitas diagnose, segmenteren van spiermassa en lichaamsvet voor geavanceerde klinische diensten. Kenmerkend aan de InBody 370 is in staat om de lichaamssamenstelling ontwikkeling te volgen via een grafische analyse, de mogelijkheid om resultaten uit het verleden te bekijken en gegevens op te slaan, alsmede door een back-up te maken van de gegevens via een USB-opslag. Met de InBody 370 scanner kunt u,of uw Fysiotherapeut of zorgverlener regelmatig gebruiken om uw lichaamsvet, spiermassa en spierontwikkeling te controleren. Een van de belangrijkste specificaties van de InBody 370 is het vermogen om essentiële gegevens te verstrekken voor zowel volwassenen als kinderen.

€9.599,-

 (incl. BTW)

InBody 570 weegschaal InBody 570 weegschaal (INBODY570)

De InBody 570 is een nieuw InBody productlijn die exacte metingen en data-analyses toepast op een individuele lichaamssamenstelling. Hij meet bijvoorbeeld spiermassa, water, vet-eiwit, bot mineraal en nog veel meer! Tevens heeft de Inbody 570 een data geschiedenis van uw vorige 8 meetresultaten. Dit is een perfecte functie om niet alleen uw huidige lichaams status te indentificeren, maar ook om vorderingen en veranderingen in de tijd te bekijken.

€14.500,-

 (incl. BTW)

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > InBody

Print