Health Company Beoordelingen

Health Company

Health Company is Nederlands trots op het gebied van spa- en wellness. Wereldwijd nemen mensen een momentje voor hunzelf om bij te komen en te genieten in een van de vele infraroodcabines van Health Company.

Wat een infraroodcabine is? Een infraroodcabine, ook wel bekend als infraroodsauna, is een middel waarmee het lichaam ongezonde stoffen uit het lichaam kan laten komen door middel van transpiratie. Waar een normale sauna gebruik maakt van hitte, maken de cabines van Health Company gebruik van infraroodstralen. Het verschil? De warmte werkt direct in op het lichaam en is bij lange na niet zo warm als een normale sauna, wat voor een aangenamer gevoel zorgt.

De infraroodcabine werd in 1989 op de Europese markt geïntroduceerd door de Nederlandse Dick Houweling. In de jaren daarna is het bedrijf steeds populairder geworden en is vandaag de dag wereldwijd een marktleider op het gebied van infraroodcabines. Met een welgetelde honderd werknemers ontwikkelt Health Company enkel cabines van de beste kwaliteit en zeer milieuvriendelijk. De missie van het bedrijf is immers een gezonder lichaam voor de consument. Laat de sessies in de sauna in de sportschool dus maar achterwege en kies voor ontspanning in uw eigen huis met een infraroodcabine van Health Company.


Lees meer over Health Company >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Health Company gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > Health Company > Beoordelingen

Print