Essimo Beoordelingen

Essimo

Essimo BV is een toonaangevende groothandel in vechtsportartikelen. In 2000 hebben beide directeuren Patrick en Jacqueline van Kalken besloten een lijn judopakken op de Nederlandse markt te introduceren. Patrick heeft als Olympiër en voormalig Europees kampioen judo zijn know-how gebruikt om deze lijn succesvol te laten produceren.

Vandaag de dag is Essimo één van de bekendste judomerken wereldwijd. De pakken van Essimo zijn IJF approved. Dat wil zeggen dat de judopakken van Essimo op alle officiële toernooien gedragen mogen worden, van nationale kampioenschappen tot en met de Olympische Spelen. Momenteel worden de Essimo artikelen verkocht in meer dan 20 landen wereldwijd.

Naast judopakken heeft Essimo het assortiment in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid en kan men spreken van een complete vechtsportgroothandel. Het assortiment bestaat naast een uitgebreide collectie judopakken onder andere uit karatepakken, BJJ pakken, (kick-) boks- handschoenen, judomatten, puzzelmatten, sportvoeding, trainingspakken, MMA artikelen, etc.


Lees meer over Essimo >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Essimo gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews

Home | Merken > Essimo > Beoordelingen

Print