Ernesto Hoost Fight Gear Beoordelingen

Ernesto Hoost Fight Gear

In 2006 nam hij afscheid als K-1 vechter. Zijn laatste K-1 World Grand Prix finale was in Tokyo op 2 december van dat jaar. Als kickbokslegende en viervoudig K-1 kampioen had hij inmiddels zoveel ervaring opgedaan in deze sport dat hij graag als trainer en coach verder wilde. Tot op de dag van vandaag is hij dan ook zeer actief in deze tak van sport.

Door zijn jarenlange ervaring als vechter, en nu ook als trainer, heeft hij veel inzicht en kennis over alle benodigde vechtsport artikelen opgedaan. Hij weet wat vechters en trainers willen, en hij kent de strenge eisen die vechters stellen aan hun materialen.

In het begin van 2012 is hij gestart met het ontwikkelen van een complete kickboks- en MMA productenlijn. Hij heeft het beste van het beste bij elkaar gezocht. Alles is aangepast naar zijn wensen, en er zijn al tientallen proefsamples gemaakt. Deze zijn vervolgens onderworpen aan een serie uitgebreide tests.

Daarna volgden weer nieuwe, meer verfijnde aanpassingen, andere materialen en nog meer tests, om te zien of het product nu nog beter aan zijn hoge eisen voldeed. Het moet tenslotte allemaal perfect zitten en lang goed blijven, ondanks de hoge eisen die de gebruiker eraan stelt.

Tijdens zijn K-1 carrière, kreeg hij van zijn Japanse fans, de bijnaam 'Mr. Perfect'. De reden hiervoor was dat hij zijn technieken perfect uitvoerde. Met deze zelfde perfectie en met zijn toewijding en passie zijn de Ernesto Hoost Fight Gear en Fight Wear ontwikkeld. Alleen de beste kwaliteit, de beste ontwerpen en de beste materialen zijn gebruikt.


Lees meer over Ernesto Hoost Fight Gear >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Ernesto Hoost Fight Gear gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

fitness24.be België by Sanden
543 Reviews